Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Antikaaaaaaa, szombaton mikor indultok, és honnan, meg merre meg ilyenek? Ütközhetnénk valahol a városban és mehetnénk együtt!

antika 10p-re lakik lacházától... már ha oda mentek...

Elküldve
Nem hamarkodtad ezt a vételt kicsit ? :) :D

Elég jó ajánlásokat kaptam, nem gondolnám hogy kapkodtam.

Nálam van a sárga kicsikocsi akkor most az hogy legyen logisztikailag? :D

Elküldve
Elég jó ajánlásokat kaptam, nem gondolnám hogy kapkodtam.

Nálam van a sárga kicsikocsi akkor most az hogy legyen logisztikailag? :D

Jó, akkor legyen úgy.....

Ó jeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Lurdy ma ?

Adok pénzt....

Tanúk előtt :D :D

Elküldve
Jó, akkor legyen úgy.....

Ó jeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Lurdy ma ?

Adok pénzt....

Tanúk előtt :D :D

Hátő 9-éjfélig vagy kint? Mert elvileg arra megyek, de korábban, viszont ha maradsz éjfélig akkor ok lesz visszafelé. Csak már azért hüsi van kint...

Elküldve
Hátő 9-éjfélig vagy kint? Mert elvileg arra megyek, de korábban, viszont ha maradsz éjfélig akkor ok lesz visszafelé. Csak már azért hüsi van kint...

Khideg lesz szerintem......nem tudom meddig maradok.

Mikor mész arra ?

Elküldve
még azt se tudom... kicsit később délután megmondom

M0-án megyek úgyhogy sorry. Csörgök este ha tudom mikor indulok vissza, lehet hogy normál időben, holnap hosszú napom lesz hát még szombaton

Elküldve
Szigethalomróóóóóó mejek... :D

Még nem szoktam hozzá hogy ittenhagytálll minkeeeett ee, csajee:( Majd ütközünk akkor kint, én növelem egyel a szurkolóid táborát :)

ui: Aztán bas@@ál oda neki rendesen, mááá a rajtnál, mert egyébként nem szurkolok!!! :D :D

Elküldve
Még nem szoktam hozzá hogy ittenhagytálll minkeeeett ee, csajee:( Majd ütközünk akkor kint, én növelem egyel a szurkolóid táborát :)

ui: Aztán bas@@ál oda neki rendesen, mááá a rajtnál, mert egyébként nem szurkolok!!! :D :D

Rajta leszek...

Jó lenne, ha olyan idő lenne mint ma... :D

Elküldve
Rajta leszek...

Jó lenne, ha olyan idő lenne mint ma... :D

Nem volt rossz idő, csak ne szembe szél legyen, mert az volt ma rendesen!

Tegnap csináltam néhány fotót, hétfőn volt műszakin, és most volt 1 éve hogy megvettem, 102,000Km mentem vele,(most van benne 230,000Km) eddig egy AC pumpát kellett venni ami 15,000Ft volt, és egy jobboldali toronycsapágyat, amit hazavágott egy kátyú a gyorsforgalmin egyik hajnalon, az volt 12,000FT Kopp-Kopp-Kopp nagyon hálás a kis drágám, és évről évre szebb :D

http://picasaweb.google.hu/bucsku.csaba/VerdamPassat#

Mondjuk az okádék matrica és szabadjelző nélkül ezerszer szebb, de lusta voltam leszedni! :)

Elküldve
És hol van benne a titkos nyomógomb a kuncsaftoknak? :D

Neke(ünk)m nincs ilyen, fix áraink vannak, igazándiból az óra csak az adózás miatt kell, ha meg néha kinézek péntek vagy szombat éjszaka a városba, 1-2 szórakozóhelyre, akkor is megállapodás alapon megy mindig, szinte senki nem akar órával menni,pedig sokszor jobban járna :)

Elküldve
jah a Gyuri, azt hittem a pista tudod :D :D :D

A Diny bont egy fehér caravant eladtatd neki???:D :D

két felni közt csak annyi a különbség h tök más de a nevükön kivűl szinte semmi sem egyezik és ebből egy garnitúra sem szokott eladó lenni mig az újabbat 32eft/db áron bárki megkaphatja, és Még mindig a Nikié :)

Én csak felpoliroztattam meg felgumiztattam stb.....

Elküldve
A Diny bont egy fehér caravant eladtatd neki???:D :D

két felni közt csak annyi a különbség h tök más de a nevükön kivűl szinte semmi sem egyezik és ebből egy garnitúra sem szokott eladó lenni mig az újabbat 32eft/db áron bárki megkaphatja, és Még mindig a Nikié :)

Én csak felpoliroztattam meg felgumiztattam stb.....

Ne tartcsáá már itt nekem egyetemi székfoglalót, NEM és kész :D :D :D

Elküldve
Ne tartcsáá már itt nekem egyetemi székfoglalót, NEM és kész :D :) :D

Értem csak nem is volt olyan felnim. Meg ha igen, akkor az sem adnám el, éééted :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.