Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Nem tudom, hogy ez miként működik, de az biztos nem teccetős, ha 200000 a papíron és utánna hipp-hopp 1000000 kerül a bankszámládra a semmiből :)

nem, itt a Noi autójáról van szó ugye ahol az apja az eladó, viszont ő vállalkozó.. és nem lenne tetszetős a 2millás vételár...

(nincs hivatalos pénzmozgás)

Megosztás:

nem, itt a Noi autójáról van szó ugye ahol az apja az eladó, viszont ő vállalkozó.. és nem lenne tetszetős a 2millás vételár...

(nincs hivatalos pénzmozgás)

Ez nagy vonalakban úgy működik, hogy ha most 200e-ért veszed, és majd 800e-ért adod el, akkor a reális árán, akkor hasznot szereztél, irány az Apeh... ezért is kell rá az adószám...

Az alapárba nem nagyon tudnak belekötni, mert állapotfüggő, akár tk-s is lehet..stb...stb... de azért necces nagyon elrugaszkodni az eredetitől...

Megosztás:

Ez nagy vonalakban úgy működik, hogy ha most 200e-ért veszed, és majd 800e-ért adod el, akkor a reális árán, akkor hasznot szereztél, irány az Apeh... ezért is kell rá az adószám...

Az alapárba nem nagyon tudnak belekötni, mert állapotfüggő, akár tk-s is lehet..stb...stb... de azért necces nagyon elrugaszkodni az eredetitől...

Ha pedig 800-ért veszed és 200-ért adod el, akkor az APEH fizeti a bukót :)

Megosztás:

Tegnap irattam át az Omegát. A vételárat rá kellett írni de adószámot a kutya sem kért. Persze ha nem visszterhes a tulajdonátruházás akkor nem kell. Üzembentartóira meg ingyenest csináltam és annyi.

Ami viszont szopás volt hogy Fehérváron vettem az autót és a volt tulajnak visszadobták az adásvételit mert az adataim géppel lettek beírva az övé meg kézzel. Aláírások persze rendben. Pesten ezért meg egy szót sem szóltak. Jah ami szívás még h 1890ccm-től van a 24 Ft :)

Megosztás:

Ennyire bonyolult lenne az új adásvételi szerződés? :)

Nem mondjátok komolyan hogy kell rá adószámot is írni és ebbe az apeh is beleszólhat. :D :D :D

Elöbb írtam hogy a kutya sem kérte, sem az okmányirodás néni. A niva adásvételit meg ár nélkül adtam le és arra sem szóltak.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.