mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ha valaki a nevemben elugrik érte a 17. ker-be akkor leütném. Tomikának jó lesz a kertben pörögni. :D Mármint a juniornak. Megvegyem én ? :) Aztán majd az átadás-átvételt megbeszéljük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Megvegyem én ? :) Aztán majd az átadás-átvételt megbeszéljük :D Ment pü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Megvegyem én ? :) Aztán majd az átadás-átvételt megbeszéljük :D szerda este oda megyek focizni! (mármint 17be) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 szerda este oda megyek focizni! (mármint 17be) Leütöttem, ha összekaparja magát a fríímél, akkor mondok adatokat.... Elhoznád ? Zsoltiiiiii, hétvégén gyorsulásra jöttök ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Hú, de rendesek vagytok. Majd mehettek vele 1-1 kört óvatosan, nehogy tönkremenjen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Hú, de rendesek vagytok. Majd mehettek vele 1-1 kört óvatosan, nehogy tönkremenjen. :) Én inkább nem :D :D De majd lehet ráülök.....óvatosssan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Én inkább nem :) :D De majd lehet ráülök.....óvatosssan :D Megvárod amíg nyúúúúúlik a műanyag? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ez azért annyira nem hoz lázba mint a megcsípett éves összetett OB 3. hely, ami viszont elviekben már megvan, csak még nem hirdették ki... Ez már csak a hab a tortán... :D :D :) :D A kis szerény!!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 az hogy lehet hogy nem ment át? nem volt (és még most sincs) fék hátul. Nemtom ez mér zavarta őket annyira Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Leütöttem, ha összekaparja magát a fríímél, akkor mondok adatokat.... Elhoznád ? oks küldök PÜt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 nem volt (és még most sincs) fék hátul. Nemtom ez mér zavarta őket annyira Biztos racsnizni akartak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 http://racing-bazar.hu/versenyauto/egyeb/mini_sport_kamera Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 http://racing-bazar.hu/versenyauto/egyeb/mini_sport_kamera Vegyen mindenki ilyet, aztán mehet bárhol úgy kocsi, hogy 5 kamera van rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Kiskorú SárgaZoli, eladtad a turbokat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 95-96, amikor még c20xe, de kivülről nem látszik rajta /Laci kocsija pl/, na ebből volt kombi. Lefotózom neked a díszlécet, hogy bővüljön a tudástárad :) Most mi számít ? Egyáltalán nem, vagy a jelenlegi gazdáaja törte-e ? :D Na én is béfirkálok.. kicsit el voltam havazva a múlthéten. Amúgy meg jaja.. enyémen se látszik,hogy Gsi, forgalmi szerint '97-es, de az általam kiszedett legtöbb alkatrész '95 körüli.. Mint legutóbb pl. a gyári hűtő.. hőgombák... Törés: a legtöbb volt szerintem is.. kérdés mennyire.. (enyém is... ) karambolos videó: elég durva jött rendesen a másik is.. de az is durva, hogy csávókám fekszik a kocsi mellet, amennyire látszik mozdulatlanul, de leszarják.. ÁÁ.. Anti már 2005-ben tudta a tutit! :D :D Jah.. a sárga locsolócső +10Le! Bocs Anti, elárultam a titkos fegyvert.. de már úgyse érdekes :D Nah mindegy.. húzok.. reggel meló 1 (light), éjjel meló 2 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Zsoltiiiiii, hétvégén gyorsulásra jöttök ? :D Nem hiszem, sőt határozottan nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 http://racing-bazar.hu/versenyauto/egyeb/mini_sport_kamera Én már láttam ilyet, fogtam is és ha megnézed a youtube-on vannak vele készült videók. A minősége meg nem kegyetlenül qrva rossz, hanem aránylag sz@r. Szóval szerintem még ezt a pénzt sem éri meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Nem hiszem, sőt határozottan nem. :) Kááárrr, rádpasszoltam volna a kisautót ha megvan. Gsit mikor viszik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Gsit mikor viszik ? Még mindig November 1. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Még mindig November 1. :) Ezt úgy mondod, mintha minden nap erről beszélnénk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ezt úgy mondod, mintha minden nap erről beszélnénk :) :D Pályanapon megkérdezted és elmondtam. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 ÁÁ.. Anti már 2005-ben tudta a tutit! :D :D Jah.. a sárga locsolócső +10Le! Bocs Anti, elárultam a titkos fegyvert.. de már úgyse érdekes :D A régi szép idők...de jó is volt...ilyenkor jövök rá, hogy örexünk...már ez is 5 éve volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 nem tudja valaki, hogy árat írni az adásvételire szükséges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 ennyiért ajándék... http://timeslip.hu/hirdetesek.php?id=824 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 nem tudja valaki, hogy árat írni az adásvételire szükséges? Üzembentartóriaiskell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts