Sonique Gsi 16V Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 most olyan 185-190 jo lenne már a dbilas +25ps -t ir optimalizalva no az még nincs kipuffot megkéne csinalni egy gyertya csere is kell neki "ezt már csak be kell rakni" esetleg a lambda szonda kiiktatása "ha meg nem is muxik akkor azért is lehet xar" es talan meg egy Dbilas hozza valo vezermutengely és ekkor hozza kell irni a chipet no itt kell elérnie 190ps-t vagy felette esetleg 200 -at
iqbéla Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Ilyekor szoktad utánna írni : "A francba, miért nem figyeltem jobban ?" :P :D :D :P Na világosítsatok fel, mert teljesen el vagyok veszve.
gsi.tamás Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 most olyan 185-190 jo lenne már a dbilas +25ps -t ir optimalizalva no az még nincs kipuffot megkéne csinalni egy gyertya csere is kell neki "ezt már csak be kell rakni" esetleg a lambda szonda kiiktatása "ha meg nem is muxik akkor azért is lehet xar" es talan meg egy Dbilas hozza valo vezermutengely és ekkor hozza kell irni a chipet no itt kell elérnie 190ps-t vagy felette esetleg 200 -at Akkor meglessz szerinted? Mindenesetre hajrá! Tényleg hogy áll az autód?
gsi.tamás Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Tudtam, hogy nem válaszolsz normálisan te átok!
Sonique Gsi 16V Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Szal a 190 körül minden tovabbi nélkül meg kell lennie de ez nem holnap lessz szerintem ... de meg a rosszul sikerült general miatt is at kene nezni ezt a motort még 1x de ugy igazan ha jövö tavaszra össze all anitinak akkor szerintem OK
gsi.tamás Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Akkor nyiltabban kérdezem: Hozzá kezdtetek már a motor cseréhez ill. hogy áll a dolog?
mélykék76 Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Na világosítsatok fel, mert teljesen el vagyok veszve. http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=82...r=asc&start=135
Andris22 Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 ma megint megnéztem egy GSIt.(szokásos hétvégi program:)) csináltam pár képet, megnézné valaki? vélemény? ami nem tetszett, hogy a vizcsőveknek ilyen barnás szine volt, meg hogy a motor alja tiszta olaj. további furcsaság, hogy a napellenző meg az Aoszlop boritás fehér, és a kárpit + fekete! illetve hogy kurblis az ablak. meg hogy a keddi páciens jobban ment, noha az gyári volt, ezen meg direktszürő + kipuff + no katalizátor :? ja és kevés benne az olaj. de ezek mind látszik a képeken. http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/gsi/vizc...%20+%20olaj.JPG itt vannak az összes kép, bezippelve. 13 mega http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/gsi.zip
gsi.tamás Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 A vízcső a viasztól ilyen amit még annó nyomtak rá a gyárban! Tehát valszeg azt még nem cseréltek rajta. Remélem jól tudom. Az oljafolyás az betegsége mert kb 1 éve cseréltem a karternál és már folyik.
redline Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Az oljafolyás az betegsége mert kb 1 éve cseréltem a karternál és már folyik. ismerős betegség nálam is megvan ez :?
aztec Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 karternél ügyesen okosan kell akkor nem fog folyni :idea: tömitőpaszta +new tömítés és megoldodik. ez a gyári viasz meg kiborító :P
Andris22 Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 a legalsó képen(ami valami miatt link lett) normális hogy be van horpadva a gumicső? meg mellete a motoron az olaj:?
iqbéla Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Nekem az A oszlopom fehér, a kárpitom fekete. Szerintem ez ilyen a gsikben, sok helyen láttam másutt is. Ez normális. A tekerős ablakról nem tudok vélekedni, nekem elektronyos van. A motor alja olajos, hát izé... én amikor megvettem vagy két éve, tiszta olaj volt alul. Most is tiszta olaj. Aztán tökjó így is, hozzá nem nyúltunk ott. A barna vízcső szvsz meggondolandó, nem-e az olaj az, ami átdiffundál a cső anyagán. Ugyanis ha a vízben van olaj, na az baj. A hiedelemmel ellentétben a direktszűrő gyakran ront, nem használ... A katalizátor hiány éppúgy... Persze én nem vagyok hozzáértő, csak sok helyen kérdezek, meg egyébként szeretem nyitvatartani a fülemet.... ....meg ilyen autóm van.
redline Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 a tekerős ablak meg sztem nem mérvadó, mert ugy tudom igy is lehetett rendelni...mondjuk nemértem de mind1 :P :D
gsi.tamás Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Béla ne riogasd az embereket! Az gyári viasz ami sok esetben még a doblemezre és a szelepfedélre is jutott! A behorpadt cső is betegség. Az a kartergáz visszavezető ami nemsokára kilukad mert elöregedett és azért néz úgy ki. Pár forint.
Andris22 Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Béla ne riogasd az embereket! Az gyári viasz ami sok esetben még a doblemezre és a szelepfedélre is jutott! A behorpadt cső is betegség. Az a kartergáz visszavezető ami nemsokára kilukad mert elöregedett és azért néz úgy ki. Pár forint. én is ezzel riogattam magam, hogy az olaj ült ki a vizcsőre :P :?
iqbéla Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Béla ne riogasd az embereket! Az gyári viasz ami sok esetben még a doblemezre és a szelepfedélre is jutott! A behorpadt cső is betegség. Az a kartergáz visszavezető ami nemsokára kilukad mert elöregedett és azért néz úgy ki. Pár forint. Riogassa az embereket a fekete halál... ezt a barna szmötyit sok gsin láttam már, az enyémen sosem volt... Nem tudtam, mi az... Ezért elsőre arra asszociáltam, hogy valami olaj mászik a vízcsöveken... tudod, az enyém volt hengerfejes :evil: :evil: (úgy vettem), tele volt a víz olajjal. Zsebbenyúlós volt, utána jó ideig a zuhanyzóban is féltem, nem-e olajos víz fog a fejemre folyni... Mellesleg írtam 6 gondolatot, ebből 4 az autó mellett szólt, 1 ellene, 1 semleges volt. Ezt az arányt nem nevezném riogatásnak :P
loree_gsi16v Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Akkor! Ahogy a kollegák írták a vízcsó és a motor burkolat a ráégett VAX-tól olyan. Új korában az olyan mint a technokol utána ráég, sőt újonnan az egész autót át szokták fújni vele, hogy szállításkor ne sérüljön, és ha megveszik akkor vax oldóval lemossák az egészet (volt benne részem, sz@r munka). Az A oszlop borítása minden astrán fehér. -Nekem is tekerős az ablakemelő, az nem azt jelenti, hogy összerakott autó, főleg 91-92-ben rakták be mechanikusan+tükör. -A kartel tömítést (900 Ft) én is cseréltem, de utána nem sokkal utána eresztett az olaj, legközelebb lesz nyomva tömítő anyag is. -Nekem sincs alatta kati (minek is szport autóba), van dájrekt és elhiheted, hogy jól megy. -A leömlők szépen ki vannak égve szerintem avval nincs gond. -Amúgy csak egy dologért nem venném meg (ez saját vélemény), bocs akinek ilyen színű van, pirosat csak FERRARI-ba
iqbéla Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 -Nekem sincs alatta kati (minek is szport autóba), van dájrekt és elhiheted, hogy jól megy.Andris kolléga arról panaszokodott, hogy nem ment jól az autó. Lehet, hogy eleve szar a motor, de az is, hogy a direktszűrőből választottak nem megfelelőt, stb. -Amúgy csak egy dologért nem venném meg (ez saját vélemény), bocs akinek ilyen színű van, pirosat csak FERRARI-ba Festet rá vodafone emblémát is, és úgy már teljesen ferrari fíling :P.
Andris22 Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Festet rá vodafone emblémát is, és úgy már teljesen ferrari fíling :P. 8) :twisted: :twisted: először nekem se tetszettek a pirosak, de mostmár egyre jobban tetszenek. a fehér nem jön be nekem :
redline Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 először nekem se tetszettek a pirosak, de mostmár egyre jobban tetszenek. a fehér nem jön be nekem : senki sem tökéletes :twisted: :twisted:
loree_gsi16v Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Ma megnéztem a kiállításon a OPC-t. Na egy pár kép e leendő kicsikéről (jó pár év :? )
Recommended Posts