Sonique Gsi 16V Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 most olyan 185-190 jo lenne már a dbilas +25ps -t ir optimalizalva no az még nincs kipuffot megkéne csinalni egy gyertya csere is kell neki "ezt már csak be kell rakni" esetleg a lambda szonda kiiktatása "ha meg nem is muxik akkor azért is lehet xar" es talan meg egy Dbilas hozza valo vezermutengely és ekkor hozza kell irni a chipet no itt kell elérnie 190ps-t vagy felette esetleg 200 -at Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Ilyekor szoktad utánna írni : "A francba, miért nem figyeltem jobban ?" :P :D :D :P Na világosítsatok fel, mert teljesen el vagyok veszve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 most olyan 185-190 jo lenne már a dbilas +25ps -t ir optimalizalva no az még nincs kipuffot megkéne csinalni egy gyertya csere is kell neki "ezt már csak be kell rakni" esetleg a lambda szonda kiiktatása "ha meg nem is muxik akkor azért is lehet xar" es talan meg egy Dbilas hozza valo vezermutengely és ekkor hozza kell irni a chipet no itt kell elérnie 190ps-t vagy felette esetleg 200 -at Akkor meglessz szerinted? Mindenesetre hajrá! Tényleg hogy áll az autód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 asszem a házelött négykeréken :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Tudtam, hogy nem válaszolsz normálisan te átok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Szal a 190 körül minden tovabbi nélkül meg kell lennie de ez nem holnap lessz szerintem ... de meg a rosszul sikerült general miatt is at kene nezni ezt a motort még 1x de ugy igazan ha jövö tavaszra össze all anitinak akkor szerintem OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Akkor nyiltabban kérdezem: Hozzá kezdtetek már a motor cseréhez ill. hogy áll a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Majd fogalmam sincs mikor Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Na világosítsatok fel, mert teljesen el vagyok veszve. http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=82...r=asc&start=135 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 ma megint megnéztem egy GSIt.(szokásos hétvégi program:)) csináltam pár képet, megnézné valaki? vélemény? ami nem tetszett, hogy a vizcsőveknek ilyen barnás szine volt, meg hogy a motor alja tiszta olaj. további furcsaság, hogy a napellenző meg az Aoszlop boritás fehér, és a kárpit + fekete! illetve hogy kurblis az ablak. meg hogy a keddi páciens jobban ment, noha az gyári volt, ezen meg direktszürő + kipuff + no katalizátor :? ja és kevés benne az olaj. de ezek mind látszik a képeken. http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/gsi/vizc...%20+%20olaj.JPG itt vannak az összes kép, bezippelve. 13 mega http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/gsi.zip Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 A vízcső a viasztól ilyen amit még annó nyomtak rá a gyárban! Tehát valszeg azt még nem cseréltek rajta. Remélem jól tudom. Az oljafolyás az betegsége mert kb 1 éve cseréltem a karternál és már folyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Az oljafolyás az betegsége mert kb 1 éve cseréltem a karternál és már folyik. ismerős betegség nálam is megvan ez :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 karternél ügyesen okosan kell akkor nem fog folyni :idea: tömitőpaszta +new tömítés és megoldodik. ez a gyári viasz meg kiborító :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 a legalsó képen(ami valami miatt link lett) normális hogy be van horpadva a gumicső? meg mellete a motoron az olaj:? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Nekem az A oszlopom fehér, a kárpitom fekete. Szerintem ez ilyen a gsikben, sok helyen láttam másutt is. Ez normális. A tekerős ablakról nem tudok vélekedni, nekem elektronyos van. A motor alja olajos, hát izé... én amikor megvettem vagy két éve, tiszta olaj volt alul. Most is tiszta olaj. Aztán tökjó így is, hozzá nem nyúltunk ott. A barna vízcső szvsz meggondolandó, nem-e az olaj az, ami átdiffundál a cső anyagán. Ugyanis ha a vízben van olaj, na az baj. A hiedelemmel ellentétben a direktszűrő gyakran ront, nem használ... A katalizátor hiány éppúgy... Persze én nem vagyok hozzáértő, csak sok helyen kérdezek, meg egyébként szeretem nyitvatartani a fülemet.... ....meg ilyen autóm van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 a tekerős ablak meg sztem nem mérvadó, mert ugy tudom igy is lehetett rendelni...mondjuk nemértem de mind1 :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Béla ne riogasd az embereket! Az gyári viasz ami sok esetben még a doblemezre és a szelepfedélre is jutott! A behorpadt cső is betegség. Az a kartergáz visszavezető ami nemsokára kilukad mert elöregedett és azért néz úgy ki. Pár forint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Béla ne riogasd az embereket! Az gyári viasz ami sok esetben még a doblemezre és a szelepfedélre is jutott! A behorpadt cső is betegség. Az a kartergáz visszavezető ami nemsokára kilukad mert elöregedett és azért néz úgy ki. Pár forint. én is ezzel riogattam magam, hogy az olaj ült ki a vizcsőre :P :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Béla ne riogasd az embereket! Az gyári viasz ami sok esetben még a doblemezre és a szelepfedélre is jutott! A behorpadt cső is betegség. Az a kartergáz visszavezető ami nemsokára kilukad mert elöregedett és azért néz úgy ki. Pár forint. Riogassa az embereket a fekete halál... ezt a barna szmötyit sok gsin láttam már, az enyémen sosem volt... Nem tudtam, mi az... Ezért elsőre arra asszociáltam, hogy valami olaj mászik a vízcsöveken... tudod, az enyém volt hengerfejes :evil: :evil: (úgy vettem), tele volt a víz olajjal. Zsebbenyúlós volt, utána jó ideig a zuhanyzóban is féltem, nem-e olajos víz fog a fejemre folyni... Mellesleg írtam 6 gondolatot, ebből 4 az autó mellett szólt, 1 ellene, 1 semleges volt. Ezt az arányt nem nevezném riogatásnak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Akkor! Ahogy a kollegák írták a vízcsó és a motor burkolat a ráégett VAX-tól olyan. Új korában az olyan mint a technokol utána ráég, sőt újonnan az egész autót át szokták fújni vele, hogy szállításkor ne sérüljön, és ha megveszik akkor vax oldóval lemossák az egészet (volt benne részem, sz@r munka). Az A oszlop borítása minden astrán fehér. -Nekem is tekerős az ablakemelő, az nem azt jelenti, hogy összerakott autó, főleg 91-92-ben rakták be mechanikusan+tükör. -A kartel tömítést (900 Ft) én is cseréltem, de utána nem sokkal utána eresztett az olaj, legközelebb lesz nyomva tömítő anyag is. -Nekem sincs alatta kati (minek is szport autóba), van dájrekt és elhiheted, hogy jól megy. -A leömlők szépen ki vannak égve szerintem avval nincs gond. -Amúgy csak egy dologért nem venném meg (ez saját vélemény), bocs akinek ilyen színű van, pirosat csak FERRARI-ba Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 -Nekem sincs alatta kati (minek is szport autóba), van dájrekt és elhiheted, hogy jól megy.Andris kolléga arról panaszokodott, hogy nem ment jól az autó. Lehet, hogy eleve szar a motor, de az is, hogy a direktszűrőből választottak nem megfelelőt, stb. -Amúgy csak egy dologért nem venném meg (ez saját vélemény), bocs akinek ilyen színű van, pirosat csak FERRARI-ba Festet rá vodafone emblémát is, és úgy már teljesen ferrari fíling :P. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Festet rá vodafone emblémát is, és úgy már teljesen ferrari fíling :P. 8) :twisted: :twisted: először nekem se tetszettek a pirosak, de mostmár egyre jobban tetszenek. a fehér nem jön be nekem : Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 először nekem se tetszettek a pirosak, de mostmár egyre jobban tetszenek. a fehér nem jön be nekem : senki sem tökéletes :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Ma megnéztem a kiállításon a OPC-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Ma megnéztem a kiállításon a OPC-t. Na egy pár kép e leendő kicsikéről (jó pár év :? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts