spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 1995 :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Látod,má akkó divat volt az letesítés! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 xar érzés lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 xar érzés lehet... Én akartaaaaam... :D :D Nagyon brutál ne mán... :) kíváncsi lennék mit mondana erre Vktr az M5 után... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Én akartaaaaam... :D :D Nagyon brutál ne mán... :) kíváncsi lennék mit mondana erre Vktr az M5 után... :D :P odaadtam tarrnak a píízt... ő meg odaadta a bubukulcsot :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Volt valami izgi ma Tökölön? Már nem volt erőm kimenni Euroring után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 odaadtam tarrnak a píízt... ő meg odaadta a bubukulcsot :) :D És jól megy? Azért videót nem kellett volna felraknod róla rögtön... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Volt valami izgi ma Tökölön? Már nem volt erőm kimenni Euroring után... Nem tom...Demo volt elvileg, de még nem írt, hogy mi volt... Moci jó lett? Okés vele minden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nem tom...Demo volt elvileg, de még nem írt, hogy mi volt... Moci jó lett? Okés vele minden? Jah, jó nagyon. Hiányzott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Jah, jó nagyon. Hiányzott. :D Jól kimaradt a nyár... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Volt valami izgi ma Tökölön? Már nem volt erőm kimenni Euroring után... Mókás ez a 4 pályás játék :D Erdős Csaba kocsija brutált lép, csak ez a visszahúzása.... Lengyelek kemények voltak :D Szájklon nem azt mondom, hogy majdnem nekiment a Corvette-nek de eléggé elindult felé, persze oldalvást :D Nem volt uncsi :D Demó meg....már megkapta a magáét....nem csesztetem tovább :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mókás ez a 4 pályás játék :P Erdős Csaba kocsija brutált lép, csak ez a visszahúzása.... Lengyelek kemények voltak :P Szájklon nem azt mondom, hogy majdnem nekiment a Corvette-nek de eléggé elindult felé, persze oldalvást :D Nem volt uncsi :D Demó meg....már megkapta a magáét....nem csesztetem tovább :) :D Tényleg poén a 4 pálya, főleg amikor 3 brutált engednek össze :D Látok fantáziát ebben az idő alapján előreengedésben is. Szerintem kihívás lehet, hogy feszült idegekkel csak a saját zöldjét kell figyelnie, meg az tetszett, amikor a tdi Golfot utolérte (igen csúnyán) a Corvette :D A képet a fogyasztási adatokról felrakod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Betárazva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Betárazva :D http://www.opelforum.hu/uploads/1241212115..._121_273668.jpg :) :D :D nyamiiiii! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Sörözgetős gyorsulás szemlélés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Sörözgetős gyorsulás szemlélés :D Ugye már csak az a kérdés, hogy a 100Km-t mennyi idő alatt tesszük meg :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ugye már csak az a kérdés, hogy a 100Km-t mennyi idő alatt tesszük meg :) :D :D Képek, amit csináltál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Képek, amit csináltál ? Videó amit a kamerád csinált? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Képek, amit csináltál ? Ja, tényleg... :) :D Majd később lehet, hogy felrakom valahova a többit :D Nem lettek valami nagy számok, meg nem is volt kedvem fényképezgetni annyira :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jövőhéten Lacházán igen komoly felhozatal várható...én megyek mert cél az éves összetett 2. hely... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Videó amit a kamerád csinált? :) :D 1 van, holnap fellököm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jövőhéten Lacházán igen komoly felhozatal várható...én megyek mert cél az éves összetett 2. hely... :) Jah...a a kérdés lemaradt...ki tart velem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jah...a a kérdés lemaradt...ki tart velem? Valszeg, yesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jah...a a kérdés lemaradt...ki tart velem? Ha türhető idő lesz, akkor megyek én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ha türhető idő lesz, akkor megyek én is. :) Engem nem érdekel az idő, megyek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts