mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 és az mikori kiadású? Én úgy tudtam hogy Caravanból volt gyárilag XE de az nem GSi felszereltségű volt. De akkor tévedtem, előfordul. :) Egyébként már 1nél tartunk akkor a törésmentes gsi-k között. Más valaki? :D 95-96, amikor még c20xe, de kivülről nem látszik rajta /Laci kocsija pl/, na ebből volt kombi. Lefotózom neked a díszlécet, hogy bővüljön a tudástárad :D Most mi számít ? Egyáltalán nem, vagy a jelenlegi gazdáaja törte-e ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mondom mégegyszer, ne kapkodjál. Melyik teccik még ? Szerintem használtautón ezen kívül megbízható és nem túlárazott gsi egy sincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 95-96, amikor még c20xe, de kivülről nem látszik rajta /Laci kocsija pl/, na ebből volt kombi. Lefotózom neked a díszlécet, hogy bővüljön a tudástárad :D Most mi számít ? Egyáltalán nem, vagy a jelenlegi gazdáaja törte-e ? :D Már megnéztem cs-n a képeket, mert emlékeztem hogy ott volt olyan amikor vette és tényleg rajta van a gsi felirat. Ezt amikor nézegettem még annó az oldalát nem láttam. Viszont utána le is került róla a díszléc, szóval ezért nem tűnt fel, eme apróság, Ó nagy Pista mester. :D :) Egyáltalán nem törött gsi-kről volt szó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szerintem használtautón ezen kívül megbízható és nem túlárazott gsi egy sincs. :) dave kocsija.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 dave kocsija.. Tudom, azért mertem ezt linkelni. Ő pl normálisan karban tartja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Tudom, azért mertem ezt linkelni. Ő pl normálisan karban tartja. :) lépjünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szerintem használtautón ezen kívül megbízható és nem túlárazott gsi egy sincs. :) ezt néztem még én is :D ez a kettö jöhet szóba, mást nem találtam...vagy van benne közel 300ezer km, vagy túl sokba kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Alberté már fent sincs ? :) Mondjuk azon van tennivaló asszem, de legalább olcsó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ezt néztem még én is :D ez a kettö jöhet szóba, mást nem találtam...vagy van benne közel 300ezer km, vagy túl sokba kerül hehe, azt amit kiírnak hogy 180eKm van a kocsiban, azt ne hidd el. Az enyém órájában is 242 van, de ki tudja. Kb 10perc visszatekerni rajta 100.000-et. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 lépjünk... Miért, Davey rosszul bánik az autóival? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 hehe, azt amit kiírnak hogy 180eKm van a kocsiban, azt ne hidd el. Az enyém órájában is 242 van, de ki tudja. Kb 10perc visszatekerni rajta 100.000-et. :) jah hát azt ugyis gondoltam hogy csalnak vmennyit, föleg kersekedésben! am ha téll csak fényezni kell azt az opelt, akkor lehet h rácsörgök a gyerekre, mer lefujatni letudom ingyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 jah hát azt ugyis gondoltam hogy csalnak vmennyit, föleg kersekedésben! am ha téll csak fényezni kell azt az opelt, akkor lehet h rácsörgök a gyerekre, mer lefujatni letudom ingyen :) Tény hogy Lantiék jobban ismerik a tulaját mint Én. De Én úgy ismertem azt a srácot aki törődik a kocsival és rendben tartja. Egyébként már a sárga konik miatt is jó vétel az a kocsi ennyiért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 mer lefujatni letudom ingyen :D Csak aztán nehogy az legyen majd a legdrágább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 na most megyek! köszi szépen a tanácsokat! ez a kettö kocsi közüül fog eldölni sztem h meik lesz! de majd azér még kersegélek hátha! további szép napot! várnak a kocsmába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 várnak a kocsmába :D Jó opeles leszel te, én látom már :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 makulátlan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Tessék barátnőm egyből tudta hogy ez borostyán és nyugtatólag 6 + nem fáj annyira a foga ha jön :) Elméletileg arra van,de szerintem semmit nem ér...Mindegy a lényeg Detti hisz benne,meg jól mutat a nyakában. :D :D Hát apukám, nagyon szép gyerek valóban, az apja ehhez képest egy kvazimodo :D Büszke lehetsz rá.... nem kicsit :D Köszi Csabi...Nagyon jó arc,büszke is vagyok rá :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 a caravan? Az mióta gsi? :D Mióta így jött ki a gyárból ;) A lökösökön kivül,gsi felszereltség plussz klímás is :D :D :D :P hehe, azt amit kiírnak hogy 180eKm van a kocsiban, azt ne hidd el. Az enyém órájában is 242 van, de ki tudja. Kb 10perc visszatekerni rajta 100.000-et. :) Az enyémben pl valós 202e km van....ja hogy ez nem gsi.Na mindegy :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mióta így jött ki a gyárból :P A lökösökön kivül,gsi felszereltség plussz klímás is :D :D :D :D Az enyémben pl valós 202e km van....ja hogy ez nem gsi.Na mindegy :D :D :P Ezt már megtárgyaltuk, tévedtem, elnézést. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ezt már megtárgyaltuk, tévedtem, elnézést. :) semmi, 100 fekvőtámasz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mióta így jött ki a gyárból ;) A lökösökön kivül,gsi felszereltség plussz klímás is :D :D :D :P Az enyémben pl valós 202e km van....ja hogy ez nem gsi.Na mindegy :D :P :D Még megvan a gyári mocitetője is. :) Itt pihen a pincébe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 10x13" Ez már virágcserép, nem felni. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 semmi, 100 fekvőtámasz... :D Szerintem 3 menne, több nem igazán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 vizesen? nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 nem beálltál a kútra és a helyén gőzborotvával kimostad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts