Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

és az mikori kiadású?

Én úgy tudtam hogy Caravanból volt gyárilag XE de az nem GSi felszereltségű volt. De akkor tévedtem, előfordul. :)

Egyébként már 1nél tartunk akkor a törésmentes gsi-k között. Más valaki? :D

95-96, amikor még c20xe, de kivülről nem látszik rajta /Laci kocsija pl/, na ebből volt kombi.

Lefotózom neked a díszlécet, hogy bővüljön a tudástárad :D

Most mi számít ? Egyáltalán nem, vagy a jelenlegi gazdáaja törte-e ? :D

Megosztás:

95-96, amikor még c20xe, de kivülről nem látszik rajta /Laci kocsija pl/, na ebből volt kombi.

Lefotózom neked a díszlécet, hogy bővüljön a tudástárad :D

Most mi számít ? Egyáltalán nem, vagy a jelenlegi gazdáaja törte-e ? :D

Már megnéztem cs-n a képeket, mert emlékeztem hogy ott volt olyan amikor vette és tényleg rajta van a gsi felirat. Ezt amikor nézegettem még annó az oldalát nem láttam. Viszont utána le is került róla a díszléc, szóval ezért nem tűnt fel, eme apróság, Ó nagy Pista mester. :D :)

Egyáltalán nem törött gsi-kről volt szó. :D

Megosztás:

hehe, azt amit kiírnak hogy 180eKm van a kocsiban, azt ne hidd el. Az enyém órájában is 242 van, de ki tudja. Kb 10perc visszatekerni rajta 100.000-et. :)

jah hát azt ugyis gondoltam hogy csalnak vmennyit, föleg kersekedésben! am ha téll csak fényezni kell azt az opelt, akkor lehet h rácsörgök a gyerekre, mer lefujatni letudom ingyen :D

Megosztás:

jah hát azt ugyis gondoltam hogy csalnak vmennyit, föleg kersekedésben! am ha téll csak fényezni kell azt az opelt, akkor lehet h rácsörgök a gyerekre, mer lefujatni letudom ingyen :)

Tény hogy Lantiék jobban ismerik a tulaját mint Én. De Én úgy ismertem azt a srácot aki törődik a kocsival és rendben tartja. Egyébként már a sárga konik miatt is jó vétel az a kocsi ennyiért. :D

Megosztás:

Tessék barátnőm egyből tudta hogy ez borostyán és nyugtatólag 6 + nem fáj annyira a foga ha jön :)

Elméletileg arra van,de szerintem semmit nem ér...Mindegy a lényeg Detti hisz benne,meg jól mutat a nyakában. :D :D

Hát apukám, nagyon szép gyerek valóban, az apja ehhez képest egy kvazimodo :D Büszke lehetsz rá.... nem kicsit :D

Köszi Csabi...Nagyon jó arc,büszke is vagyok rá :D :P :D

Megosztás:

a caravan? Az mióta gsi? :D

Mióta így jött ki a gyárból ;) A lökösökön kivül,gsi felszereltség plussz klímás is :D :D :D :P

hehe, azt amit kiírnak hogy 180eKm van a kocsiban, azt ne hidd el. Az enyém órájában is 242 van, de ki tudja. Kb 10perc visszatekerni rajta 100.000-et. :)

Az enyémben pl valós 202e km van....ja hogy ez nem gsi.Na mindegy :D :P :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.