Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szevasztok! gsi astrát szeretnék venni, csak az a bajom vele hogy 18éves....és nem 1 éves autonak szánom, ha már fél misit elkérnek érte! szerintetek birni fogja, persze nem padlozom + ilyenek, csak tanácsot szeretnék kérni, mert nagyon +tetszett ez az auto! elöre is kösz ezek azért vannak, h kinyomd a szemét... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ezek azért vannak, h kinyomd a szemét... :D Sőt, néha könyörög hogy taposd szét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ezek azért vannak, h kinyomd a szemét... :) Ne legyél már szemét :D :D Melyik kocsit nézted ki csab ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ne legyél már szemét :) :D Melyik kocsit nézted ki csab ? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4144798 ezt...ja és gondolom h azér vannak, hogy menjenek, de mégse olyat akarok, ami 1hét után széthullik, és nem gyorsulásra akarom vinni, csak ugy meloba járni + futkozni vele ide-oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ne legyél már szemét :) :D Melyik kocsit nézted ki csab ? nem vagyok szemét.. de tény, h ez arra van amire... senki nem kímélte őket... jó autók, kifoghatsz belőle egy jót, ha nincs szerencséd akkor szívsz vele.... előre nehéz megmondani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4144798 ezt...ja és gondolom h azér vannak, hogy menjenek, de mégse olyat akarok, ami 1hét után széthullik, és nem gyorsulásra akarom vinni, csak ugy meloba járni + futkozni vele ide-oda kár, hogy nincs lökös raja.... elejét nézzétek meg jól Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 nem vagyok szemét.. de tény, h ez arra van amire... senki nem kímélte őket... jó autók, kifoghatsz belőle egy jót, ha nincs szerencséd akkor szívsz vele.... előre nehéz megmondani... persze értem én, de sztem 1.8 felett minden kocsival igy járnák....az nem baj h ennyi idös?, ja és azér néztem ezt, mer ez nincs agyon tuningolva, csak szolidan Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4144798 ezt...ja és gondolom h azér vannak, hogy menjenek, de mégse olyat akarok, ami 1hét után széthullik, és nem gyorsulásra akarom vinni, csak ugy meloba járni + futkozni vele ide-oda Ennek valészeg törve volt az orra valamennyire nincs gsi lökös, hűtőmaszk.... De pl az ülés egész emberinek látszik kiülés szempontjából. Ne kapkodjál a vétellel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 persze értem én, de sztem 1.8 felett minden kocsival igy járnák....az nem baj h ennyi idös?, ja és azér néztem ezt, mer ez nincs agyon tuningolva, csak szolidan Ha baj hogy ennyi idős akkor vegyél fiatalabbat. vannak fiatalabb F Astrák is, persze nem gsi és nem 150Le. Egyébként annyi baja lehet mint a legtöbb F Astrának, rozsdásodik a kasztni, két hátsó sárvédő, küszöbök, tankajtó körül. XE még a hidrotőkékre finnyás. Hidegen csattognak benne ( már akinek ), egyébként nagyon jó és szinte kinyírhatatlan motor. Az enyém kapott már hideget meleget a 2év alatt amióta nálam van, volt hogy kinyomtam a szemét de volt olyan is hogy 1hónapig nem volt szinte padlózva. Megy etanollal, ami nekem legalábbis jó szempont. Télen és nyáron is egyaránt jól autózható, nekem tetszik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 persze értem én, de sztem 1.8 felett minden kocsival igy járnák....az nem baj h ennyi idös?, ja és azér néztem ezt, mer ez nincs agyon tuningolva, csak szolidan képről nem néz ki rosszul.. ívek rendbe vannak elején látszik h törve volt azért került fel a sima astra lökös meg a faceliftes lámpák, díszrács.... de minden ilyen idős autó törve volt.... alkatrész van minden hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Van fönt egy kék-fekete 700-ért... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ennek valészeg törve volt az orra valamennyire nincs gsi lökös, hűtőmaszk.... Jelentkezzen az akinek olyan gsi-je van/volt ami nem volt törve egyszer sem. :D Én lesütöttem a fejem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jelentkezzen az akinek olyan gsi-je van/volt ami nem volt törve egyszer sem. :D Én lesütöttem a fejem. :) coupejé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jelentkezzen az akinek olyan gsi-je van/volt ami nem volt törve egyszer sem. :D Én lesütöttem a fejem. :) coupejé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Van fönt egy kék-fekete 700-ért... :) :D szegénynek ne akarj rosszat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 coupejé... a caravan? Az mióta gsi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 képről nem néz ki rosszul.. ívek rendbe vannak elején látszik h törve volt azért került fel a sima astra lökös meg a faceliftes lámpák, díszrács.... de minden ilyen idős autó törve volt.... alkatrész van minden hozzá :) hát a csávoval annyit tudtam beszélni hogy 400-450be elhozhatom ha komoyl vevö vagyok4! az a baj h nem tudok fiatalabb autot venni, mer incs rá keret! ebben az árba pedig ez teccet + és legalább erö is van benn....haveromnak is ilyen volt, de beadta kereskedésbe és 900ezerbe adják a hülyék és nincs rajt semmi extra, csak egyedi fényezés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 a caravan? Az mióta gsi? :) az a caravan simán odaveri a gsi-det :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 a caravan? Az mióta gsi? :D Mindig is az volt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 az a caravan simán odaveri a gsi-det :D :D Az egy dolog, de gyárilag nem GSinek jött ki. :) A srác pedig nem GSi Caravan-t akar venni, hanem 3ajtós Hatchbacket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Az egy dolog, de gyárilag nem GSinek jött ki. :) A srác pedig nem GSi Caravan-t akar venni, hanem 3ajtós Hatchbacket. :D hát nálam caravan szóba se jöhet Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Az egy dolog, de gyárilag nem GSinek jött ki. :D Ember, Nem baj, hogy a díszlécbe bele van írva ? De te persze jobban tudod, elbszták a gyárban ugye ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 hát nálam caravan szóba se jöhet Erről van itt nagyba szó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ember, Nem baj, hogy a díszlécbe bele van írva ? De te persze jobban tudod, elbszták a gyárban ugye ? :) :D és az mikori kiadású? Én úgy tudtam hogy Caravanból volt gyárilag XE de az nem GSi felszereltségű volt. De akkor tévedtem, előfordul. :D Egyébként már 1nél tartunk akkor a törésmentes gsi-k között. Más valaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 hát a csávoval annyit tudtam beszélni hogy 400-450be elhozhatom ha komoyl vevö vagyok4! az a baj h nem tudok fiatalabb autot venni, mer incs rá keret! ebben az árba pedig ez teccet + és legalább erö is van benn....haveromnak is ilyen volt, de beadta kereskedésbe és 900ezerbe adják a hülyék és nincs rajt semmi extra, csak egyedi fényezés.... Mondom mégegyszer, ne kapkodjál. Melyik teccik még ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts