mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Egy kis tuning valakinek ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Meg azt is kérdezze már meg töle, hogy ágyrókázás ellen nem tud-e neki valamit javasolni ? :wacko: kaaaaaaaaaaaaaabbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea######omaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 kaaaaaaaaaaaaaabbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea######omaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aat <_< Nem kell annyit inni, ha nem bírod :( Ennyi :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Van még vki aki nem látta volna a Géasztaszupersportcaravánomat? <_< És közöttük van akit érdekel? :wacko: Hát jó ha ennyien jelentkeztek, akkor tessék, a hétfői képek: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Van még vki aki nem látta volna a Géasztaszupersportcaravánomat? <_< És közöttük van akit érdekel? :wacko: Hát jó ha ennyien jelentkeztek, akkor tessék, a hétfői képek: :( ;) Majd ha összefutok az autóval, az I betű után ragasztok egy szivet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sikerprojekt <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Majd ha összefutok az autóval, az I betű után ragasztok egy szivet. <_< Így? Jó meglátás különben :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Így? Jó meglátás különben :wacko: Pontosan. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Te Albert, Hátul az a szalvéta matrica az valami pincér szakszervezet logója ? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Van még vki aki nem látta volna a Géasztaszupersportcaravánomat? <_< És közöttük van akit érdekel? :wacko: Hát jó ha ennyien jelentkeztek, akkor tessék, a hétfői képek: :( ;) ez valami tunying kiadás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sok ráérő ember <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Te Albert, Hátul az a szalvéta matrica az valami pincér szakszervezet logója ? <_< :wacko: Wasserstartos logo vitorláshajós változata. Nagyban nem tudom megmutatni csak a szörfösöket: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ahaaa, Látom, vannak pincércsajok is a szervezetben <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ez valami tunying kiadás? nem, sima 136ló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 nem, sima 136ló. ja a létrára gondoltam... <_< :wacko: nem amúgy a lököstoldat vmi imcser cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ja a létrára gondoltam... <_< :wacko: nem amúgy a lököstoldat vmi imcser cucc? az nem csak a hátsó szárny. ez simán a gasztra koptatója műanyagból Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ezt a 3pontos övet kilehet mosni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ezt a 3pontos övet kilehet mosni? Van a címkéjén ilyen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 egyik legdrágább gsi... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4153985 hát ez egy hányás, azok a lökösök, a "gyári" maszk és a tetőről is elérhető váltókar <_< Szánalom ennyiér meg még röhely is. Nem tudom hogy sajnáljam vagy kiröhögjem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 nekem durván szét van esve az oldal http://kepfeltoltes.hu/100923/hp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg jobb oldalon fent a beállitásoknál asszem az eredeti nézetet kell kiválasztani és akkor jó lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 jobb oldalon fent a beállitásoknál asszem az eredeti nézetet kell kiválasztani és akkor jó lesz köszi megnézem majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Van a címkéjén ilyen ? nincs,de már vissza is tettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 nincs,de már vissza is tettem vizesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 nincs,de már vissza is tettem Úúúúúúú, azt akkor nem szabad mosni, elfoszlik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szevasztok! gsi astrát szeretnék venni, csak az a bajom vele hogy 18éves....és nem 1 éves autonak szánom, ha már fél misit elkérnek érte! szerintetek birni fogja, persze nem padlozom + ilyenek, csak tanácsot szeretnék kérni, mert nagyon +tetszett ez az auto! elöre is kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts