Atommanó Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Poló projekt hogy áll ? Gondolom ahogy mondod... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Lantos Úr viszi ugye ? Hol akadt el a folyamat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Lantos Úr viszi ugye ? Hol akadt el a folyamat ? redinél a labda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 irtam mail cégesre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 redinél a labda Eladó a gsi.hu ? Juhúúúúúú <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Eladó a gsi.hu ? Juhúúúúúú <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 redinél a labda Irtam annak a cégnek akitől már rendeltem, várom az infót <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 irtam mail cégesre... Kis türelem megkértem valakit nézze meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Irtam annak a cégnek akitől már rendeltem, várom az infót <_< Tomival mi volt a gond amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Tomival mi volt a gond amúgy ? Mihogymikorholhogyan? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 használtautóra is rakd fel <_< :wacko: Nem ajánlják "Hogyan fotózzuk le szépen az autót? - főleg, ha gyorsan akarjuk eladni - 13 ingyenes tipp ... Most pedig nézzük meg sorban, melyek a leggyakoribb fotózási hibák, és hogy lehet ezek elkerülésével a legelőnyösebben bemutatni bármely eladásra kínált autót! (Az alábbi jó és elrettentő példákat egyaránt a www.hasznaltauto.hu oldal hirdetéseiből szemezgettük.) ... Személyek nélkül fotózzunk! Ne legyen rajta másik belógó kocsi, épület, kutya, macska. A környezet ne legyen mozgalmas, ne vonja el a figyelmet a járműről." És természetesen az elrettentő példát is mutatnám - amin más autó is van... (de volt már asszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Vóóóóóót máááááá... <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Mihogymikorholhogyan? <_< :wacko: Volt szó arról, hogy Tomi csinálja meg. Lanti, Az hol akadt el ? Írtál neki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Volt szó arról, hogy Tomi csinálja meg. Lanti, Az hol akadt el ? Írtál neki ? nem, csak asszem elküldtem neki a polotervet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Na kapjátok be a szilóra meg a vágott szélvédőre <_< , asszem ez rajtam marad avagy sose felejtsem el életem legnagyobb cumiját amit bevettem :wacko: :( Egyébként azon a C-n amiből a szélesítési duma indult nem vettétek észre, hogy aero? Az ritkább mint bármilyen hátsóhíd ami a szélesítéshez kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Na kapjátok be a szilóra meg a vágott szélvédőre <_< , asszem ez rajtam marad avagy sose felejtsem el életem legnagyobb cumiját amit bevettem :wacko: :( Egyébként azon a C-n amiből a szélesítési duma indult nem vettétek észre, hogy aero? Az ritkább mint bármilyen hátsóhíd ami a szélesítéshez kell. de láttuk h aero Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 nem, csak asszem elküldtem neki a polotervet Akkóó nem küldött árakat meg ilyesmik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Akkóó nem küldött árakat meg ilyesmik ? akko nem, de most sem, de nem is kértem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 akko nem, de most sem, de nem is kértem :( Azért egy nagy GRAT azért jár <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Azért egy nagy GRAT azért jár <_< :wacko: nincs kedvem visszakeresni de te mondtad h küldjem el neki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 nincs kedvem visszakeresni de te mondtad h küldjem el neki.... Persze, neki azért me nem válaszol neked meg azért, hogy méé nem válaszolt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Csá csumi csá! <_< :wacko: :( Anti megvan még a bubuuuuu??? Mi a helyzet, van már vagy 600 lóóóóóóóóó??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Csá csumi csá! ;) ;) :o Anti megvan még a bubuuuuu??? Mi a helyzet, van már vagy 600 lóóóóóóóóó??? :) Ne hergeld! <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Csá csumi csá! <_< :wacko: :( Anti megvan még a bubuuuuu??? Mi a helyzet, van már vagy 600 lóóóóóóóóó??? ;) HI! Na mi van el vagy tűnve??? Nem történt vele változás, meg van még...de árulom... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Jaaa jut eszembe, itt szokott állni a Madarász és a Szegedi sarkon egy fehér géjesiiii, az meg kijééé??? Múltkor is alig tudtam leállni a garázsba tőle :( Mindenesetre ku@@a céééépppp :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts