Atommanó Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 A 10 lityó az teljesen normális! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 A 10 lityó az teljesen normális! tudom... közeleg a szombat! senki sem ér rá autót nézni velem? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Sajna mi megyünk páran tökölre gyorsulni.... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Nekem azt mondta vki hozzáértő (Uhuhu?), hogy a bc az uccsó 20 km-t méri, szóval ne nagyon hasonlítgassuk tankolástól-tankolásig.... sztem ezt a megtehető km-re gondolta/mondta/értette arra a könyv is ezt irja Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Sajna mi megyünk páran tökölre gyorsulni.... :-) Csatlakozhatok esetleg? Hánykor lesz? Mennyi ideig tart? Redline! Ha a könyv ezt írta, akkor biztos én értettem félre... erre jó a fórum :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Csatlakozhatok esetleg? Hánykor lesz? Mennyi ideig tart? talis topikot nézted? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 talis topikot nézted? :P Van 1 olyan sejtésem, hogy nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Van 1 olyan sejtésem, hogy nem :D A talis topikokban nem találtam ilyesmit.... De ha nem, hát nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Pedig el sincs dugva... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 tegnap mentem apám Gastrájával... csak nekem van olyan érzésem, hogy kanyarban vészesen elkönnyül a kormány? ha igy haladunk, és véletlenül új autót vehetek valamikor(ami nem most lesz), első dolgom lesz tönkretenni a szervót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Mikori Astra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Mikori Astra? 2002 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Azért kérdem, mert haverom G_Astrájában (dízel) még nincs sebességfüggő szabályozás. Neki ilyen érzés, hogy bármekkora tempónál egy ujjal pörgeted a kormányt. Az kb. 2000-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 A talis topikokban nem találtam ilyesmit.... De ha nem, hát nem.... Ilyekor szoktad utánna írni : "A francba, miért nem figyeltem jobban ?" :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Azért kérdem, mert haverom G_Astrájában (dízel) még nincs sebességfüggő szabályozás. Neki ilyen érzés, hogy bármekkora tempónál egy ujjal pörgeted a kormányt. Az kb. 2000-es. ez is ilyen barmikor 1 ujjas. erre halad a vilag sajna, hogy teljesen kikuszoboljek az embert a vezetesbol :P es akkor meg az opelnek a tobbihez kepest allitolag kemeny a kormanya! nekem hianyzik hogy erezzem, hogy vas van alattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 ....ez is ilyen barmikor 1 ujjas.... Tudsz 1 ujjal kormányozni ? Nem semmi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Tudsz 1 ujjal kormányozni ? Nem semmi :P mért, te nem? :twisted: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 mért, te nem? :twisted: :D Nem én tiszta béna vagyok, nem megy az 1 ujjas kormányzás :P :D Ha majd lesz Gsi-d, akkor megmutatod hogy kell aztacsinálnijóóóóóóó ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 most hoztam el az ASC a szerelőtől.. mostmár tudom mijé van ekkora pajszere kicsimnek :P Aki ezen megmutatja az akár! 1 kezes kormányzást is annak fizetek egypár sört :wink: nem vicc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Nem én tiszta béna vagyok, nem megy az 1 ujjas kormányzás :P :D Ha majd lesz Gsi-d, akkor megmutatod hogy kell aztacsinálnijóóóóóóó ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: há' nem eszt mondtam én is? hogy az új autóknak túl könnyü a kormánya :!: :?: GSI más tészta... ott már kapaszkodni köll :D amúgy eddigi GSI pályafutásom alatt, az 1 kézzel kormányzás nem lehetetlen szerintem, de cáfoljatok meg. ezt természetesen normál tempróra értem, nem csapatásra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 No akkor ezek a tények Anti --> :shock: :? :P Pic 1 Pic 2 Mérés Eredmény Mért értékek A video 30perc és fenn van itt a link 3 meres http://gsiturbo.uw.hu/Anti_Gsi_2005_10_21.avi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 No akkor ezek a tények Anti --> :shock: :? :P Pic 1 Pic 2 Mérés Eredmény Mért értékek A video 30perc és fenn van itt a link 3 meres http://gsiturbo.uw.hu/Anti_Gsi_2005_10_21.avi nekem nem müxik a link! hol mértetek, és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 nekem nem müxik a link! hol mértetek, és mennyiért? milyen link nem megy ? de ha a video akkor direct oda irtam 30 perc és felér Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Szép szép! De most optimalizálva lett vagy nem? Mert ez a + 20 LE nem kevés (Dbilas mit mond mennyinek kéne lenni)? Ahogy nézem a nyomatékból veszített 24NM-et a gyárihoz képest. Persze ez is tök jó ahoz a 143LE-höz képest ami anno volt benne. Mennyi volt a mérés ill. be kell jelentkezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts