Atommanó Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ezeket mé nem c-be írjátok ? Még a végén megtalálná valaki, aki keresi ? <_< Ki keresné... :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 sajnos szerintem az egyetlen járható út manta híd esetébe.. valami 8x13-14es felni et10 körülivel és a D kadett ív felrakása.... Vagy Golf 1 ív Mk akkor helyezd át a hsz-eket pls. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Te meg értelmezd is amit olvasol... ;) <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ki keresné... <_< :wacko: Aki ilyet akar csinálni ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Vagy Golf 1 ív Mk akkor helyezd át a hsz-eket pls. :( hát egy vw elemet beépíteni.. <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 hát egy vw elemet beépíteni.. :wacko: :( Egyszerűbb mint hajlíttatni. Szerintem a golf 1-é szélesebb is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Egyszerűbb mint hajlíttatni. Szerintem a golf 1-é szélesebb is. <_< egy jo 1.9 pdtdi-vel... amúgy d ívet se kell lehajlíttatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 egy jo 1.9 pdtdi-vel... amúgy d ívet se kell lehajlíttatni... De egy C GTE-jét sem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 egy jo 1.9 pdtdi-vel... amúgy d ívet se kell lehajlíttatni... Tudom, de azért írtam hogy szerintem a Golf ív szélesebb, valaki azért használja inkább azt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 De egy C GTE-jét sem... <_< pont árulnak.. de az már brutál szerintem.. és szerintem csak a gt/e-nek áll jól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 De egy C GTE-jét sem... :wacko: Üvegszálat neki azt jóvan! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Most komolyan azért ne rakjam rá,mert fosvágenyhez gyártotta a kisiparos a sajtológéppel? <_< De nagy ívben szarnék rá! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Most komolyan azért ne rakjam rá,mert fosvágenyhez gyártotta a kisiparos a sajtológéppel? <_< De nagy ívben szarnék rá! :wacko: Ezt csak azért mondod most mert biztos a morzsát is szélesíteni akarod és pont ezen gondolkodtál. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Most komolyan azért ne rakjam rá,mert fosvágenyhez gyártotta a kisiparos a sajtológéppel? :( De nagy ívben szarnék rá! ;) Ennyi :wacko: Készül egy eléggé szélesített B Korza, azon is az lészen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ennyi :( Készül egy eléggé szélesített B Korza, azon is az lészen :wacko: és a képek pedig megtalálhatók róla a ... webcímen <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Most komolyan azért ne rakjam rá,mert fosvágenyhez gyártotta a kisiparos a sajtológéppel? ;) De nagy ívben szarnék rá! ;) attól még nem lesz jó autód me az ív vw.. <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ezt csak azért mondod most mert biztos a morzsát is szélesíteni akarod és pont ezen gondolkodtál. ;) Ennyi :( Készül egy eléggé szélesített B Korza, azon is az lészen :wacko: Etyeken készül egy ilyen Morzsa! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 attól még nem lesz jó autód me az ív vw.. <_< :wacko: :( Attól még nem, de ha Opelre hegeszted már igen. :o ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 attól még nem lesz jó autód me az ív vw.. <_< :wacko: :( Szerintem egy fosból készül minden német szar. ;) Ajánlom az olasz vasakat,áldom az eszem,hogy soha nem süllyedtem arra a szintre! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 pont árulnak.. de az már brutál szerintem.. és szerintem csak a gt/e-nek áll jól... Azt kell építeni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Azt kell építeni... :wacko: Meg ATS-t rá és iszonyat jó lészen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Azt kell építeni... <_< ja, vktr mesélte... első szélvédő 116e... és örülsz h van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ja, vktr mesélte... első szélvédő 116e... és örülsz h van... gt/e-nek más az első szélvédője mint a coupenak vagy a limonak? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ja, vktr mesélte... első szélvédő 116e... és örülsz h van... kell vágatni bele...van otthon most úgy is kiszedett ablakom... :wacko: :( De ilyen polibigyóból amúgy tényleg lehetne...vannak már teljesen üveg hatásúak, nem törik, nem reped, nem karcolódik...szóval ez ne legyen gond... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 gt/e-nek más az első szélvédője mint a coupenak vagy a limonak? <_< a gt/e az coupe és igen más a teteje.. magasabb..ergo ajtók üvegek mások.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts