Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Vagy nem, de bepótoltuk :( Nemtom hazafelé mit bolyongtunk fölalá, meg azt sem hogy hova tűntél ott körforgalomban. Minek mentél ki az elsőn? Jó szar volt a hazaút, de végül megérkeztem. Ki kéne pakolni a kerekeket de fel bontva az utca, nem lehet beállni kocsival és nincs kedvem annyit cipekedni ebben az állapotban <_<

Azért mert nem vagyok kecskeméti ;) ;)

Utánna bekapcsoltam a nait :wacko:

Villogtam, meg kellett állnom tankolni.

Megosztás:

Azért mert nem vagyok kecskeméti :wacko: :(

Utánna bekapcsoltam a nait <_<

Villogtam, meg kellett állnom tankolni.

nem láttam h villogtál. nekem is meg kellett volna mert csak 100km-t mutatott a BC de ahogy mentünk "egyre több benzinem lett" és simán hazaértem tankolás nélkül.

Megosztás:

Jópofa... ;)

A héten már nem hiszem, mert folyamatosan nyomom az igát, de jövő héten meglátogatlak bent :(

Összeírok addigra egy pici listát.. kisebb őszi felkészítés.. ;) (gyertyák, olajcsere,kézifék kötél meg még nem is tom hirtelen mik)

am: jófajta benzin csövet hol lehet tuti kapni? Nem a kék kemény műanyagra gondolok,hanem ami a szűrő és a kék cső között van.

Lecserélem a szűrőt majd, és emlékeim szerint már kicsit öreges az a cső is... :wacko:

Esetleg ha valaki tudja a méretet is <_< Bár itt a szűrő.. már csak a tolómérőm kellene megkeresnem :o

Megosztás:

Szóval az autót(vw polo vr6) lekönnyítettem, mindent kiszedtem belőle, csak két ülés és kormány!!!

Ezek után a következő autók kaphatják be a f....at:

Seat Leon Cupra (nem a legújabb, az eggyel régebbi), Régi A8 4.2 quatro, új A6 benzin és TDI egyaránt, új BMW 320, és persze az összes OPEL, mindegy milyen motorral....

<_< :wacko: :( ;) ;) :o

Megosztás:

Szóval az autót(vw polo vr6) lekönnyítettem, mindent kiszedtem belőle, csak két ülés és kormány!!!

Ezek után a következő autók kaphatják be a f....at:

Seat Leon Cupra (nem a legújabb, az eggyel régebbi), Régi A8 4.2 quatro, új A6 benzin és TDI egyaránt, új BMW 320, és persze az összes OPEL, mindegy milyen motorral....

<_< :wacko: :( ;) ;) :o

gratulálok, nagyon ügyes vagy!

Megosztás:

mi más lenne... vagy gyári lemezfelni szélesítve... amúgy akkor mutass nekem peremes 8x13as felnit min et30-al..én még nem nagyon találkoztam vele...

Tény hogy 8x13ban nincs nagy ET-s felni. <_<

Viktor, majd linkeld be pls hogy honnan vetted ezt a képet, most már kíváncsi vagyok erre a kocsira, hogy tényleg mi van rajta. :wacko:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.