mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Vagy nem, de bepótoltuk :( Nemtom hazafelé mit bolyongtunk fölalá, meg azt sem hogy hova tűntél ott körforgalomban. Minek mentél ki az elsőn? Jó szar volt a hazaút, de végül megérkeztem. Ki kéne pakolni a kerekeket de fel bontva az utca, nem lehet beállni kocsival és nincs kedvem annyit cipekedni ebben az állapotban <_< Azért mert nem vagyok kecskeméti ;) ;) Utánna bekapcsoltam a nait :wacko: Villogtam, meg kellett állnom tankolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Azért mert nem vagyok kecskeméti :wacko: :( Utánna bekapcsoltam a nait <_< Villogtam, meg kellett állnom tankolni. nem láttam h villogtál. nekem is meg kellett volna mert csak 100km-t mutatott a BC de ahogy mentünk "egyre több benzinem lett" és simán hazaértem tankolás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Kamera hogy szuperált? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Történet Tud valaki annyira németül hogy le tudná írni miről szól ez a hsz? Állítólag valami megrázó dolog, de Én sajnos nem vágom ennyire a dojcsot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Kamera hogy szuperált? Demó videóját nem nézted meg ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Demó videóját nem nézted meg ? <_< De, már azóta igen... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Termeli mi?! <_< nem láttam h villogtál. nekem is meg kellett volna mert csak 100km-t mutatott a BC de ahogy mentünk "egyre több benzinem lett" és simán hazaértem tankolás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 http://img8.indafoto.hu/6/3/33713_227d6457...78e84cff7_l.jpg Jópofa... ;) A héten már nem hiszem, mert folyamatosan nyomom az igát, de jövő héten meglátogatlak bent :( Összeírok addigra egy pici listát.. kisebb őszi felkészítés.. ;) (gyertyák, olajcsere,kézifék kötél meg még nem is tom hirtelen mik) am: jófajta benzin csövet hol lehet tuti kapni? Nem a kék kemény műanyagra gondolok,hanem ami a szűrő és a kék cső között van. Lecserélem a szűrőt majd, és emlékeim szerint már kicsit öreges az a cső is... :wacko: Esetleg ha valaki tudja a méretet is <_< Bár itt a szűrő.. már csak a tolómérőm kellene megkeresnem :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 http://img8.indafoto.hu/6/3/33713_227d6457...78e84cff7_l.jpg Manta B hátsóhíd van alatta, a kasztni meg gyári. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Szóval az autót(vw polo vr6) lekönnyítettem, mindent kiszedtem belőle, csak két ülés és kormány!!! Ezek után a következő autók kaphatják be a f....at: Seat Leon Cupra (nem a legújabb, az eggyel régebbi), Régi A8 4.2 quatro, új A6 benzin és TDI egyaránt, új BMW 320, és persze az összes OPEL, mindegy milyen motorral.... <_< :wacko: :( ;) ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Manta B hátsóhíd van alatta, a kasztni meg gyári. <_< szerintem gyári híd, 8x13 atscalssic et0-val... ha manta híd lenne akkor felezné a kasztina gumit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 szerintem gyári híd, 8x13 atscalssic et0-val... ha manta híd lenne akkor felezné a kasztina gumit... Lehet az is, de lehet nagy híd, nagy ET-s felnivel is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Lehet az is, de lehet nagy híd, nagy ET-s felnivel is <_< a c nagy híd is ugyan akkora mint a kicsi... mantáé ami szélesebb... de mutass nekem min 8x13 ats classicot ET30-al.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 a c nagy híd is ugyan akkora mint a kicsi... mantáé ami szélesebb... de mutass nekem min 8x13 ats classicot ET30-al.. Hátulról honnan látod hogy ATS Classic? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Hátulról honnan látod hogy ATS Classic? <_< :( Már mindenhol azt látja :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Hátulról honnan látod hogy ATS Classic? <_< :wacko: mi más lenne... vagy gyári lemezfelni szélesítve... amúgy akkor mutass nekem peremes 8x13as felnit min et30-al..én még nem nagyon találkoztam vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Szóval az autót(vw polo vr6) lekönnyítettem, mindent kiszedtem belőle, csak két ülés és kormány!!! Ezek után a következő autók kaphatják be a f....at: Seat Leon Cupra (nem a legújabb, az eggyel régebbi), Régi A8 4.2 quatro, új A6 benzin és TDI egyaránt, új BMW 320, és persze az összes OPEL, mindegy milyen motorral.... <_< :wacko: :( ;) ;) :o gratulálok, nagyon ügyes vagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 gratulálok, nagyon ügyes vagy! Ezt nem ő írta szerintem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 gratulálok, nagyon ügyes vagy! Te meg értelmezd is amit olvasol... :( <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 mi más lenne... vagy gyári lemezfelni szélesítve... amúgy akkor mutass nekem peremes 8x13as felnit min et30-al..én még nem nagyon találkoztam vele... Tény hogy 8x13ban nincs nagy ET-s felni. <_< Viktor, majd linkeld be pls hogy honnan vetted ezt a képet, most már kíváncsi vagyok erre a kocsira, hogy tényleg mi van rajta. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tény hogy 8x13ban nincs nagy ET-s felni. <_< sajnos szerintem az egyetlen járható út manta híd esetébe.. valami 8x13-14es felni et10 körülivel és a D kadett ív felrakása.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tény hogy 8x13ban nincs nagy ET-s felni. <_< Viktor, majd linkeld be pls hogy honnan vetted ezt a képet, most már kíváncsi vagyok erre a kocsira, hogy tényleg mi van rajta. :wacko: amúgy xe volt benne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ezeket mé nem c-be írjátok ? Még a végén megtalálná valaki, aki keresi ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ezeket mé nem c-be írjátok ? Még a végén megtalálná valaki, aki keresi ? <_< oda nem akarunk offolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts