Stefan Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Nejn, de semmi előjele nem volt. Vagy csak Én nem tudtam róla, ami nem jelenti azt hogy szőke vagyok. :wacko: Agyalás az mindig van, előjelnek meg csak elég, ha ismer valaki :( De valóban nem vagy szőke, nem utal rá semmi, de értelmes választ ebben a topikban szerintem ne várj <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Agyalás az mindig van, előjelnek meg csak elég, ha ismer valaki :wacko: Meg ha belegondol abba, hogy előtte milyen kocsid vót <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Meg ha belegondol abba, hogy előtte milyen kocsid vót <_< Igen, sajnos magas lett az ingerküszöböm :wacko: , meg még ki szeretnék pár dolgot próbálni, de egyszerre nem megy minden, csak vagy-vagy alapon :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Agyalás az mindig van, előjelnek meg csak elég, ha ismer valaki :P De valóban nem vagy szőke, nem utal rá semmi, de értelmes választ ebben a topikban szerintem ne várj <_< :wacko: :( ;) ;) :o :) :o :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 De valóban nem vagy szőke, nem utal rá semmi, de értelmes választ ebben a topikban szerintem ne várj <_< Főleg ilyen kérdésre :( ;) ;) Zsóti mikor indulsz reggel? Pályamatrica megvanmá amúgy? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Aha...meg holnap is... <_< óóóóóóó leesett akkor ez = nem jössz holnap :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 óóóóóóó leesett akkor ez = nem jössz holnap :wacko: Sajnos...mivel tegnap reggel keltem és azóta nem aludtam, így nem rizikóznám meg a holnap napot még...amúgy is reggel 8 még messze van... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Pályamatrica megvanmá amúgy? <_< Ne legyél má g&@#i ;) Fontos az előrelátás.....meg a tervezés....minden időben.....ugyebár..... :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Sajnos...mivel tegnap reggel keltem és azóta nem aludtam, így nem rizikóznám meg a holnap napot még...amúgy is reggel 8 még messze van... <_< :wacko: ;) be is hullanék az asztal alá ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 <_< :( be is hullanék az asztal alá ;) :wacko: Régen 2-3 évvel ezelőtt még a 4 napokat is bírtam alvás nélkül...na jó utána hunytam egy 24órást... ;) Ma már nekem sem megy... így a 2 éjszaka nem alvást ergó a kb 60 órás fentlétet még kibírom gond nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Régen 2-3 évvel ezelőtt még a 4 napokat is bírtam alvás nélkül...na jó utána hunytam egy 24órást... :wacko: Ma már nekem sem megy... így a 2 éjszaka nem alvást ergó a kb 60 órás fentlétet még kibírom gond nélkül... where gond nélkül=2kocka redbull + 20 gallon KW? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 where gond nélkül=2kocka redbull + 20 gallon KW? <_< Igazából ezek egyike sem dob fel...szóval ugyan annyit kvzok mint egyébként... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Igazából ezek egyike sem dob fel...szóval ugyan annyit kvzok mint egyébként... a többi ötletemet nem írom le inkább lépek. Akkor holnap azzal aki ott lesz. Yo8! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Pályamatrica megvanmá amúgy? :wacko: Jó hogy szólsz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Jó hogy szólsz... <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 a többi ötletemet nem írom le inkább lépek. Akkor holnap azzal aki ott lesz. Yo8! Semmi gyorsítóval nem élek... kitartok, kemény vagyok és ennyi... :wacko: :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 kemény vagyok és ennyi... :( ;) :wacko: Nála és nála is keményebb? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Jó hogy szólsz... <_< volt ott 1 másik kérdés is na mind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 volt ott 1 másik kérdés is na mind1 6óra körül. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 6óra körül. <_< pffffffffffffffffffffffffff akkor megyek Pestával :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Semmi gyorsítóval nem élek... kitartok, kemény vagyok és ennyi... ;) ;) :( Küldenél egy dedikált fotót? :o <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 pffffffffffffffffffffffffff akkor megyek Pestával <_< Vagy nem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Mé ennek alapnak kéne lenni, hogy valaki megvesz egy autót, vesz rá felnit, csinálgatja és eladja? :wacko: Travis Pastrana ( a Ken Blokk utálóknak ) Te nem ezt csinálod???? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Vagy nem :wacko: Vagy nem, de bepótoltuk :( Nemtom hazafelé mit bolyongtunk fölalá, meg azt sem hogy hova tűntél ott körforgalomban. Minek mentél ki az elsőn? Jó szar volt a hazaút, de végül megérkeztem. Ki kéne pakolni a kerekeket de fel bontva az utca, nem lehet beállni kocsival és nincs kedvem annyit cipekedni ebben az állapotban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts