Kisfarkas Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Köszi az ötletek, majd benézek janóékhoz aztán ha valami nem gömbölyű átmegyek a dinamitba :wacko: Egyébként nem ez az első amit vezetek (eddig a szüleim astra 1.7 TD caravánját "nyúztam") ahhoz képest ez rakéta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Kár a színért... Nem teccik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Nem teccik ? Nézd csak meg mi volt a gyári színe és képzeld el úgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Na hazaértem... Életem talán egyik legizgibb versenyén vagyok túl... a döntőben kétszer sikerült esélytelenül nekifutnom a lévén gyengébb autómmal, de kétszer egymás után is sikerült 0.1sec-es reakcióidő, így összejött egy OB második hely... ;) visszafele jövet volt ujjongás, minden... nagyon király érzés volt... A döntőben a 11-et tudó audit is sikerült megviccelni a reakcióidőmmel, 2 autónyi előnyöm lett a 60 láb végére, de 300m-nél úgy suhant el mellettem mintha állnék...de ez már csak hab lett volna a tortán... szóval így is nagyon örülök...sajnálom, hogy senki nem jött velem... A döntő vége felé esett már az eső, de egész nap egy csepp sem... A superfinalban 8 db 9 seces autó... nagyon látványos volt... jó kis verseny volt... grat :( ;) csak nehogy vérszemet kapj és elkezdődjön a még egy kicsit beleteszek és mégjobb lesz saga megint <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 grat :( ;) csak nehogy vérszemet kapj és elkezdődjön a még egy kicsit beleteszek és mégjobb lesz saga megint <_< :wacko: Az a baj, hogy a kövi lépcsőfok az a 400 LE, és az a kövi 1 misi... szóval nem lesz ilyesmi... amúgy is árulom a kocsit, ha elviszik megyek át dízel frontra... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Az a baj, hogy a kövi lépcsőfok az a 400 LE, és az a kövi 1 misi... szóval nem lesz ilyesmi... amúgy is árulom a kocsit, ha elviszik megyek át dízel frontra... <_< Jah... és az élmezőnyhöz tartozáshoz ez még kevés... oda most kb 500 Le kéne... innentől viszont már nem mindennapi használatos az autó... ráadásul megint iszonyat lóvé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Jah... és az élmezőnyhöz tartozáshoz ez még kevés... oda most kb 500 Le kéne... innentől viszont már nem mindennapi használatos az autó... ráadásul megint iszonyat lóvé... agy se használod minden nap.. van h nem mész dolgozni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 ....ha elviszik.... Úgy legyen.... <_< Ásás ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Úgy legyen.... <_< Ásás ? :wacko: Lehet tavaszra tolom... most nincs kedvem...kicsit jó pihizni...meg csinálom majd a hálószobát... De fogok szólni nó para... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 ...Életem talán egyik legizgibb versenyén vagyok túl...kétszer egymás után is sikerült 0.1sec-es reakcióidő, így összejött egy OB második hely... <_< Gratulálok, ez nagyon komoly eredmény!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Gratulálok, ez nagyon komoly eredmény!!!!!!! Önmagában elég foghíjas a kategória, így néha odaférek a dobogóra, de most jóval erősebb autók maradtak mögöttem, és azért aki követi az eseményeket, az tudja mekkora dolog egy 13.1-et tudó (legjobb eddigi) subaruval megfogni többször is a 12.2-t tudó audit, illetve a 11.5-öt tudót épp, hogy nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Lehet tavaszra tolom... most nincs kedvem...kicsit jó pihizni...meg csinálom majd a hálószobát... De fogok szólni nó para... <_< Szólj, ha kell segítség :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Gratulálok Anti ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 http://i304.photobucket.com/albums/nn172/l...ng/IMG_4589.jpg Nagyon csecse, még az a Nurburgring Astra zászló is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Huhúúú, csemege <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Pár dolgot vinnék belőle! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Pár dolgot vinnék belőle! <_< Egy pár dolog már megvolt... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 A kép közepén lévő facelift előtti csomitér márkajel...az köne pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 nem vezeti senki..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 nem vezeti senki..... Azért lehet, hogy valaki el tud bújni az aoszlop mögé...ott a füle, homloka..de valszeg az én szemem a rossz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 nem vezeti senki..... Idézni meg luxus mi? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 http://i304.photobucket.com/albums/nn172/l...ng/IMG_4589.jpg Szép! Holland fórumról linkelted át? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Szép! Holland fórumról linkelted át? :wacko: Angol fórumról van, de holland a srác. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 http://i304.photobucket.com/albums/nn172/l...ng/IMG_4589.jpg akurv@annyát ellopta a zászlós ötletem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts