mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Egynek elmegy.. de ettől nem tűnik el a rozsda a tankbetöltőnél pl.. Bááár ha beül velem ... <_< Valszeg eszembe se jut majd a rozsda :o Csak az asszony meg ne tudja :wacko: 1nek ? :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 1nek ? <_< :wacko: :( Jah.. és azóta még szerkesztettem is ;) ő meg a munkafelvevő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Jah.. és azóta még szerkesztettem is <_< ő meg a munkafelvevő :wacko: http://img.index.hu/cikkepek/totalcar/tesz...ikk/cimlap1.jpg Szegény milyen kancsal! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Szegény milyen kancsal! <_< Jánooosss, Mutass máe egy csajt, aki tetszik neked :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Jánooosss, Mutass máe egy csajt, aki tetszik neked <_< Nem jöttél tegnap,na ott voltak sunákok! :wacko: Tökéletes helyről figyelhettük megint a csodát: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Tegnap nem volt kedvem inni :wacko: Lurdynál zizegtünk <_< Egy konkrétat akarok látni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Szegény milyen kancsal! :( Csodálkozol? <_< A szemébe bökte a napszemüveg szárát. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Gyerekek! Egye fene, ha senki akkor majd én feláldozom magam a kancsal spinkónak... <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Gyerekek! Egye fene, ha senki akkor majd én feláldozom magam a kancsal spinkónak... <_< :wacko: :( Nagyvonalú felajánlás ;) Mész gyorsulni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nagyvonalú felajánlás <_< Mész gyorsulni ? Aha, már beraktam az evezőket... 10 perc és indulok... Lacházán már régóta nem esik, folyamatosan szárad a pálya a hírek szerint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Aha, már beraktam az evezőket... 10 perc és indulok... Lacházán már régóta nem esik, folyamatosan szárad a pálya a hírek szerint... Akkó b@sszad neki <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nem jöttél tegnap,na ott voltak sunákok! :wacko: Tökéletes helyről figyelhettük megint a csodát: http://img3.tar.hu/j0hnny/size2/86058028.jpg Te J0hnny! Nem akarlak kiábrándítani, de attól még, hogy be van kötve a feje és gitár van a kezében ez nem csaj <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Szegény milyen kancsal! ;) Nem tudom megállapítani, hogy kancsal e, eltakarja a blúz <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Na hazaértem... Életem talán egyik legizgibb versenyén vagyok túl... a döntőben kétszer sikerült esélytelenül nekifutnom a lévén gyengébb autómmal, de kétszer egymás után is sikerült 0.1sec-es reakcióidő, így összejött egy OB második hely... <_< visszafele jövet volt ujjongás, minden... nagyon király érzés volt... A döntőben a 11-et tudó audit is sikerült megviccelni a reakcióidőmmel, 2 autónyi előnyöm lett a 60 láb végére, de 300m-nél úgy suhant el mellettem mintha állnék...de ez már csak hab lett volna a tortán... szóval így is nagyon örülök...sajnálom, hogy senki nem jött velem... A döntő vége felé esett már az eső, de egész nap egy csepp sem... A superfinalban 8 db 9 seces autó... nagyon látványos volt... jó kis verseny volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Na hazaértem... Életem talán egyik legizgibb versenyén vagyok túl... a döntőben kétszer sikerült esélytelenül nekifutnom a lévén gyengébb autómmal, de kétszer egymás után is sikerült 0.1sec-es reakcióidő, így összejött egy OB második hely... <_< visszafele jövet volt ujjongás, minden... nagyon király érzés volt... A döntőben a 11-et tudó audit is sikerült megviccelni a reakcióidőmmel, 2 autónyi előnyöm lett a 60 láb végére, de 300m-nél úgy suhant el mellettem mintha állnék...de ez már csak hab lett volna a tortán... szóval így is nagyon örülök...sajnálom, hogy senki nem jött velem... A döntő vége felé esett már az eső, de egész nap egy csepp sem... A superfinalban 8 db 9 seces autó... nagyon látványos volt... jó kis verseny volt... grat... sanyika mit rakott össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 grat... sanyika mit rakott össze? Egy 12 alját a pinyóból... de kiejtették...nem volt jó napja...bukta az éves összetettet is, Szabi leverte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Na hazaértem... Életem talán egyik legizgibb versenyén vagyok túl... a döntőben kétszer sikerült esélytelenül nekifutnom a lévén gyengébb autómmal, de kétszer egymás után is sikerült 0.1sec-es reakcióidő, így összejött egy OB második hely... <_< visszafele jövet volt ujjongás, minden... nagyon király érzés volt... A döntőben a 11-et tudó audit is sikerült megviccelni a reakcióidőmmel, 2 autónyi előnyöm lett a 60 láb végére, de 300m-nél úgy suhant el mellettem mintha állnék...de ez már csak hab lett volna a tortán... szóval így is nagyon örülök...sajnálom, hogy senki nem jött velem... A döntő vége felé esett már az eső, de egész nap egy csepp sem... A superfinalban 8 db 9 seces autó... nagyon látványos volt... jó kis verseny volt... Háááááá akkkor grat :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Gratulálok Anti, szép eredmény! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Köszönöm szépen! Úgy néz ki, hogy sikerült megcsípni az éves OB összesített 3 helyét is AWD street kategóriában... még október 2. egy verseny, ott pedig eldőlhet, hogy a dragracing kupában éves 3. leszek vagy sikerül e megcsípni ott egy 2. helyet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Háá nézd mááá <_< http://auto-motor.vatera.hu/szemelyauto/op..._179768276.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Háá nézd mááá <_< http://auto-motor.vatera.hu/szemelyauto/op..._179768276.html Kár a színért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Csumi. Terhelés alatt ledadog a vasam, meg erőtlen. Te tök random.. Valami ötlet?? Tisztelet! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Csumi. Terhelés alatt ledadog a vasam, meg erőtlen. Te tök random.. Valami ötlet?? Tisztelet! <_< AC,gyújtás,gyertya Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 AC,gyújtás,gyertya Köszi, gyujtáskábel csere megvolt,meg benzinszürő, meg gyertya.. Marad egyenlőre az AC... még egyszer köszi... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Csumi. Terhelés alatt ledadog a vasam, meg erőtlen. Te tök random.. Valami ötlet?? Tisztelet! :( Elérted a tiltást <_< UP egy fokozattal :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts