Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Szerintem nézd meg a máv menetrendet a budapest-kecskemét, kecskemét-budapest viszonylatba <_< :wacko: Úristen Pistával mész? Én megyek le reggel ha gondolod tudlak vinni, akkor talán még oda is érsz időben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Jé, Redi költözködsz? Esküvő is lesz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Úristen Pistával mész? Én megyek le reggel ha gondolod tudlak vinni, akkor talán még oda is érsz időben <_< Ha veled elindul 8kor és én mondjuk indulok 10kor, akkor én egy bő fél órával előbb ott vagyok így is :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ha veled elindul 8kor és én mondjuk indulok 10kor, akkor én egy bő fél órával előbb ott vagyok így is <_< :wacko: ez nagyon rossz volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ha veled elindul 8kor és én mondjuk indulok 10kor, akkor én egy bő fél órával előbb ott vagyok így is :wacko: :( Na, rendezzünk egy ilyen időmérő futamot kettőtök között. Aki ezt megnyeri, már megérdemli a kupát. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 ez nagyon rossz volt De igaz <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Na, rendezzünk egy ilyen időmérő futamot kettőtök között. Aki ezt megnyeri, már megérdemli a kupát. <_< Te már felnőttél asszem a gsi-hez :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Jé, Redi költözködsz? Esküvő is lesz? ;) már a második vagy aki nem tud olvasni :( hol van ott nálam teszko meg dunaplaza? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Te már felnőttél asszem a gsi-hez :wacko: :( ;) Na ezt hogy érted? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Na ezt hogy érted? <_< Na ilyen mondatokhoz meg még nem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Na ilyen mondatokhoz meg még nem :( <_< Imádok veled társalogni Pista. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 már a második vagy aki nem tud olvasni ;) hol van ott nálam teszko meg dunaplaza? <_< :wacko: mondta az előbbb a kis feleséged is hogy ott nincs ilyesmi. De nagyon sietett hogy a Laci betegye neki ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 mondta az előbbb a kis feleséged is hogy ott nincs ilyesmi. De nagyon sietett hogy a Laci betegye neki ;) :( micsoda pletykás öregasszony vagy! a hírem előbb ér haza mint én. :wacko: ;) amúgy meg a Laci nem is volt ott. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 micsoda pletykás öregasszony vagy! a hírem előbb ér haza mint én. :wacko: :( amúgy meg a Laci nem is volt ott. <_< Kadettes EEEEE ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 ....Na jó meggyőztél <_<.... Kösz csávó :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 a hírem előbb ér haza mint én. <_< :wacko: Persze mit csodálkozol ezen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kisfarkas Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Szia, 150 le a kezdésnek ? Nem rossz <_< Mondjuk ha tudnánk, hogy honnan írsz, akkor talán írnánk is valakit :wacko: Bp. 6.ker Közben én is nézelődtem kicsit és egyenlőre a Karkuskipufogó oldalánál kötöttem ki. Ők a XVI.kerben tevékenykednek szóval még bőven jó távolságban. Van esetleg valakinek tapasztalata velük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Bp. 6.ker Közben én is nézelődtem kicsit és egyenlőre a Karkuskipufogó oldalánál kötöttem ki. Ők a XVI.kerben tevékenykednek szóval még bőven jó távolságban. Van esetleg valakinek tapasztalata velük? Részemről az passsz. Páran Lenderékhez jártak innen. Amúgy a végdob csöve adta meg magát ? Gyere el : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Persze mit csodálkozol ezen <_< Ezek után nekem ne mondja senki hogy a nők pletykásabbak mint a pasik :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Bp. 6.ker Közben én is nézelődtem kicsit és egyenlőre a Karkuskipufogó oldalánál kötöttem ki. Ők a XVI.kerben tevékenykednek szóval még bőven jó távolságban. Van esetleg valakinek tapasztalata velük? Hali. Én már voltam nála, sztem korrekt. Nekem leömlön és középdobon kivül, mindent cserélt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kisfarkas Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Részemről az passsz. Páran Lenderékhez jártak innen. Amúgy a végdob csöve adta meg magát ? Gyere el : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 <_< Igen a végdob előtti csőszakasz pontosabban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Gsi Caravan -bőrös <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 NanaAAA! Kikérem magamnak! Nem teszem be senkinek!..... Akinek nem nunija van :( Kisfarkas: Vannak még Janóék is.. bár vegyes a vélemény róluk. Nekem nem volt még bajom velük.. van akinek igen... jah .. bocs..egy jó ideje Dinamit kipuff A caravánon nem tudom hogy van megoldva, nekem a hátsó hid fölött megy el a cső, ott rohadt szét.. cserélték jópár éve, azóta már másik dob is lett rá téve.. még nincs gondom vele.. (szerk: találtam képet.. szóval 2008-ban már tuti cserélve volt.. (középdobig) hátsódobot nem nézni..azóta már másik van rajta.. másik ugyanilyen gyári ;) a Remus meg itt figyel a gardróbban várja hogy a mostani lerohadjon ;) Kezdésnek ha nem vezetett mást, akkor tényleg szép egy 150lovas kocsi.. szal csak óvatosan :o én egy 100 lovassal kezdtem anno... óvatosan.. :) <_< Rozsda.. hogy rohadjon meg.. hopp..és tényleg azt teszi. Tankbetöltő ratyi.. ez egy dolog.. de minap vettem észre, hogy a csomiajtó élén is van némi adag, illetve az egyik kerékíven is van egy 1-2 centis kis rész.. a fenébe.. kellene egy lákátos :S De még a tetőn is van egy két kavics nyom, ami kezd rozsdaszínű lenni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 ....Vannak még Janóék is.. bár vegyes a vélemény róluk. Nekem nem volt még bajom velük.. van akinek igen... jah .. bocs..egy jó ideje Dinamit kipuff Ez így nem helytálló <_< Mert : http://www.janodob.hu/ :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts