Pehi Csabi Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 De ez nem Kadett, itt elég kettő is <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 <_< Ez jó régi videó. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Hamár a fogyasztásnál tartunk. Dinnye hazahozta a donorautómat, 5,4-et evett 100on és 800km-t jött vele 1 tank benyával. GPS szerint 240et megy az óra 250nél leakadt. Alig várom hogy kész legyen és mennyek már vele. Szegény Bocimár megint kint figyel a szar időben így több mint 1 hónapja, ráadásul egy csomó mindent csinálni kéne rajta karosszériailag. :( Lehet addig visszaadom Balázskának :wacko: . Tegnap vettem észre, hogy már nem csak a ball hanem a jobb ködlámpa is kapott kavicsot. A különbség csak annyi, hogy így a jobból hiányzik egy 3 centis darab. <_< Az nem hangzik rosszul ami a donort illeti. Viszont ami Bocit az igen. Ha nagyon nem tudod megoldani a tárolást sokáig akkor bedughatod hozzánk a kisház melletti gaárzsba, csak ki kell pakolni előtte, plusz az nem olyan hogy naponta ötször ki-be mész mert Teve a másodiknál leharapja a kis fütyikédet. És valóban nem fogom forgatni. Pont azért van nagyblokkos kocsim hogy ne kelljen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 És valóban nem fogom forgatni. Pont azért van nagyblokkos kocsim hogy ne kelljen. Ezt majd ha v6 min. akkor <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kisfarkas Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Üdvözletem A segítségeteket szeretném kérni. Két hete vettem meg életem első autóját az avataromon is látható drágaságot (C20XE) <_<.Gyorsan el is kezdtem rajta az ilyenkor szokásos procedúrát vezérlés,szűrők,olaj csere stb... Nos amiben a segítségetek kéne, keresek egy megbízható kipufogóst mivel a most rajta lévő hátsó univ. sport dob előtt elrohadt a cső és kezd nagyon brutális hangja lenni. Segítségeteket előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Kisfarkas: szép autó ( legalább is így kis képről, annak tűnik :wacko: ) Más: Ötvenessel megdöglesz és milyen igaz ez... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Kikérem magamnak a "kis" blokkos 4 hengeres 2.2-esek nevében :( Ezt majd ha v6 min. akkor <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 És valóban nem fogom forgatni. Pont azért van nagyblokkos kocsim hogy ne kelljen. ááá, ez már nem az a világ amire gondolsz... ma forgatni kell rendesen, és ha rászoksz, akkor még tetszewni is fog az autó neked <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Kisfarkas: szép autó ( legalább is így kis képről, annak tűnik :wacko: ) Más: Ötvenessel megdöglesz és milyen igaz ez... <_< Csökkent a nagymotoros balesetek száma,viszont nőt a segédmotoros balesetek száma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Az nem hangzik rosszul ami a donort illeti. Viszont ami Bocit az igen. Ha nagyon nem tudod megoldani a tárolást sokáig akkor bedughatod hozzánk a kisház melletti gaárzsba, csak ki kell pakolni előtte, plusz az nem olyan hogy naponta ötször ki-be mész mert Teve a másodiknál leharapja a kis fütyikédet. Köszönöm, de van egy garázs neki a fogarasi tecsónál havi 7 ropiért. Végre találtam ennyiért kb 3 hónapja. A baj az, hogy amig nincs kész az astra addig a kadettal járok dolgozni, de mivel 30 perc oda 30 vissza a garázs gyaolg így kint áll esténként már több mint 1 hónapja. Ma este viszont bevittem már végre mert nálam az astra <_< Majd csinálok róla fényképet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Köszönöm, de van egy garázs neki a fogarasi tecsónál havi 7 ropiért. Végre találtam ennyiért kb 3 hónapja. A baj az, hogy amig nincs kész az astra addig a kadettal járok dolgozni, de mivel 30 perc oda 30 vissza a garázs gyaolg így kint áll esténként már több mint 1 hónapja. Ma este viszont bevittem már végre mert nálam az astra <_< Majd csinálok róla fényképet is. Már alig várom,hogy láthassam mit is sikerűlt venni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Kikérem magamnak a "kis" blokkos 4 hengeres 2.2-esek nevében :( Határeset-határeset. Jó. Aki van olyan bátor és bevállalja a 2.2est az lehet nagyblokkos <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Köszönöm, de van egy garázs neki a fogarasi tecsónál havi 7 ropiért. Végre találtam ennyiért kb 3 hónapja. A baj az, hogy amig nincs kész az astra addig a kadettal járok dolgozni, de mivel 30 perc oda 30 vissza a garázs gyaolg így kint áll esténként már több mint 1 hónapja. Ma este viszont bevittem már végre mert nálam az astra <_< Majd csinálok róla fényképet is. Küldjek? :wacko: Már alig várom,hogy láthassam mit is sikerűlt venni. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Köszönöm, de van egy garázs neki a fogarasi tecsónál havi 7 ropiért. Végre találtam ennyiért kb 3 hónapja. A baj az, hogy amig nincs kész az astra addig a kadettal járok dolgozni, de mivel 30 perc oda 30 vissza a garázs gyaolg így kint áll esténként már több mint 1 hónapja. Ma este viszont bevittem már végre mert nálam az astra <_< Majd csinálok róla fényképet is. azért az sincs közel. mi lett azzal ami ott volt melletted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Üdvözletem A segítségeteket szeretném kérni. Két hete vettem meg életem első autóját az avataromon is látható drágaságot (C20XE) <_<.Gyorsan el is kezdtem rajta az ilyenkor szokásos procedúrát vezérlés,szűrők,olaj csere stb... Nos amiben a segítségetek kéne, keresek egy megbízható kipufogóst mivel a most rajta lévő hátsó univ. sport dob előtt elrohadt a cső és kezd nagyon brutális hangja lenni. Segítségeteket előre is köszönöm Szia, 150 le a kezdésnek ? Nem rossz :wacko: Mondjuk ha tudnánk, hogy honnan írsz, akkor talán írnánk is valakit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 azért az sincs közel. mi lett azzal ami ott volt melletted? hát a saját garázs jó dolog de nem havi 21ért. Ez teremgarázs ahova 8 autó fér be de 7ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 hát a saját garázs jó dolog de nem havi 21ért. Ez teremgarázs ahova 8 autó fér be de 7ért. Te figyelj máááá. Összeszámoltad már, hogy mennyit költöttél el parkolásra ? <_< Csütörtökön tudnál hozni multimétert ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Te figyelj máááá. Összeszámoltad már, hogy mennyit költöttél el parkolásra ? :wacko: Csütörtökön tudnál hozni multimétert ? inkább nem számolom össze de havi 7ért fedett helyen lenni ahov nem fúj be a szél csak ha kinyitod az ajtót szerintem jó dolog. Sajna 13 alatt nincs teremgarázs sem a környéken. Ez csak egy véletlen 7ért mert nincs tisztában az árakkal és 2 év után találtam. Cabrió gyári tetőt meg nem találsz minden sarkon, hogy ne legyen fedő a feje felett. Ráadásul az egy dolog hogy megveszi az ember, de rá is kell rakni, stb. A kasztniról nem is beszélve, hogy mennyivel tovább bírja ha nem az utcán áll. Ezek után vigyek? Hát... :( Na jó meggyőztél <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 ... Láttalak <_< Nem is tudtam hogy mi lett a korza helyett. nemrossz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Láttalak <_< Nem is tudtam hogy mi lett a korza helyett. nemrossz :wacko: hol láttál? asszony kocsijával voltuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 hol láttál? asszony kocsijával voltuk... biztos jó az neked ha megmondom? :wacko: (gondolom van tipped) Mér a Korza az a tiéd volt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Szia, 150 le a kezdésnek ? Nem rossz <_< Mondjuk ha tudnánk, hogy honnan írsz, akkor talán írnánk is valakit :wacko: Budapest van a profiljában. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Budapest van a profiljában. ;) -admin -budapest szekció vezetője - rendszergazda <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Budapest van a profiljában. <_< Na látod, ezt nem tettem. De én legalább reagáltam valamit a hozzászólására, nem volt nagy tolakodás :( Ez most nem neked szólt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 -admin -budapest szekció vezetője - rendszergazda <_< :wacko: :( Szerintem nézd meg a máv menetrendet a budapest-kecskemét, kecskemét-budapest viszonylatba ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts