Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Zsolti Neked most milyen motorod van és milyenről ültél át rá?

Nekem most nincs motorom. Nem is lesz egy darabig. Viszont csináltam én is hasonló "ugrást" még régebben. Simsonom volt és haverom kölcsön adta YZ250 típusú motorkerékpárját hogy próbáljam ki. Az első 10-15percben nem volt semmi baj, csak amikor már felbátorodtam és azt hittem hogy hú de tudok, akkor véletlenül nagyobb gázt húztam a kelleténél és egy kerék lett a vége, mákom volt hogy el tudtam engedni a gázt és vissza tudtam rakni az elejét, különben nagy borulás lett volna.

Ezért mondom hogy nem jó nagyon kicsi motorról erősre átülni. Hiába vagy felnőtt és hiába vagy felelősségteljes, akkor is elrántod neki, 1-2-3 nap múlva, mert kíváncsi vagy hogy megy és ilyenkor szoktak lenni a bajok... <_<

Megosztás:

Nekem most nincs motorom. Nem is lesz egy darabig. Viszont csináltam én is hasonló "ugrást" még régebben. Simsonom volt és haverom kölcsön adta YZ250 típusú motorkerékpárját hogy próbáljam ki. Az első 10-15percben nem volt semmi baj, csak amikor már felbátorodtam és azt hittem hogy hú de tudok, akkor véletlenül nagyobb gázt húztam a kelleténél és egy kerék lett a vége, mákom volt hogy el tudtam engedni a gázt és vissza tudtam rakni az elejét, különben nagy borulás lett volna.

Ezért mondom hogy nem jó nagyon kicsi motorról erősre átülni. Hiába vagy felnőtt és hiába vagy felelősségteljes, akkor is elrántod neki, 1-2-3 nap múlva, mert kíváncsi vagy hogy megy és ilyenkor szoktak lenni a bajok... <_<

Zsolti,

Ez a te történeted, de nem kellene ebból kiindulva biztosra mondani bármit :wacko:

Ráadásul István biztos megcsinálja a jogsit, tehát némi rutinja is lesz, nem csak átül egyik motorról a másikra.

Megosztás:

Nem mondom hogy benött a fejem,de abban biztos vagyok hogy tudom hol a határ...32évesen,egy gyerekkel aki vár itthon,nem szabad hülyeségeket csinálni,ettöl függetlenül minden benne van a pakliban...Ha nem ebben az országban laknánk,akkor biztos kisebbel kezdenék,de semmit nem lehet eladni.Ha veszek egy 250es mocit,biztos a nyakamon marad,mint a robogó is.A zöld kawa,amit linkeltem kb fél éve fent van,a kutyának sem kell....Akinek van pénze újat vesz,akinek meg nincs az sokkal olcsóbbakat keres....A gyárilag korlátozott teljesítmény jó lehet tanulni,és bármikor eltávolítható,ráadásul a forgalmiban marad a 25KW ami kisebb fentartást jellent ;) .De jövöre még biztos robogó,szeretnék egy új mocit,mert új kocsira sosem lesz pénzem :wacko: Ehhez pedig gyüjtögetni kell :(

Megosztás:

Albert!

neked megvan még az Astra G -d? nagyon csönd van róla... nemteccik?

megvan. nem nagyon. de a tempomat jó. 7.1-et ír most a bc, de a kúton 7.5-et mértem. olyan kib@szott lomha hogy el nem tudom mondani.

kellett javítani a klímát, az 65 volt mert a hűtő is lyukas volt, a gáz is elment meg a kompresszorban is elromlott valami.

Plusz Börni két hete olajcsere után kiszúrta hogy vmi gáz van elöl a leömlőnél, indításkor (meg gondolom amúgy is) kifúj szépen. Nem tudni hogy csak a tömítés vagy a csonk is elrepedt. A héten szerintem beadom hozzájuk de ugye vissza kell hűljön stbstb...

Megosztás:

megvan. nem nagyon. de a tempomat jó. 7.1-et ír most a bc, de a kúton 7.5-et mértem. olyan kib@szott lomha hogy el nem tudom mondani.

kellett javítani a klímát, az 65 volt mert a hűtő is lyukas volt, a gáz is elment meg a kompresszorban is elromlott valami.

Plusz Börni két hete olajcsere után kiszúrta hogy vmi gáz van elöl a leömlőnél, indításkor (meg gondolom amúgy is) kifúj szépen. Nem tudni hogy csak a tömítés vagy a csonk is elrepedt. A héten szerintem beadom hozzájuk de ugye vissza kell hűljön stbstb...

Kell bele egy xe, meg fastra műszerfal. <_<

Megosztás:

Hamár a fogyasztásnál tartunk. Dinnye hazahozta a donorautómat, 5,4-et evett 100on és 800km-t jött vele 1 tank benyával. GPS szerint 240et megy az óra 250nél leakadt. Alig várom hogy kész legyen és mennyek már vele. Szegény Bocimár megint kint figyel a szar időben így több mint 1 hónapja, ráadásul egy csomó mindent csinálni kéne rajta karosszériailag. :( Lehet addig visszaadom Balázskának :wacko: . Tegnap vettem észre, hogy már nem csak a ball hanem a jobb ködlámpa is kapott kavicsot. A különbség csak annyi, hogy így a jobból hiányzik egy 3 centis darab. <_<

Megosztás:

Hamár a fogyasztásnál tartunk. Dinnye hazahozta a donorautómat, 5,4-et evett 100on és 800km-t jött vele 1 tank benyával. GPS szerint 240et megy az óra 250nél leakadt. Alig várom hogy kész legyen és mennyek már vele. Szegény Bocimár megint kint figyel a szar időben így több mint 1 hónapja, ráadásul egy csomó mindent csinálni kéne rajta karosszériailag. :D Lehet addig visszaadom Balázskának :wacko: . Tegnap vettem észre, hogy már nem csak a ball hanem a jobb ködlámpa is kapott kavicsot. A különbség csak annyi, hogy így a jobból hiányzik egy 3 centis darab. <_<

Most melyikbe donor ? :( ;)

Tányleg baromira szar idő van 1 hónapja ;) :o :) :o

Megosztás:

gyenge??? lomha ??? ne mááá.... <_<

nem c20xe az biztos, de azért nem is ennyire rossz... :wacko: forgatni kell, és akkor megy .......

Megosztás:

Most melyikbe donor ? <_< :wacko:

Tányleg baromira szar idő van 1 hónapja :( ;) ;) :o

hát 2 hete folyamatosan esik, az előtte levő két hétre se mondanám hogy esőmentes volt :)

Hogyhogy melyikbe, hát egy astrám van annak donor. Most jön a lakatos és fényezős rész. Aztán már tényleg el kéne kezdeni használni mint mindennapra szánt gépjármű.

Megosztás:

hát 2 hete folyamatosan esik, az előtte levő két hétre se mondanám hogy esőmentes volt ;)

Hogyhogy melyikbe, hát egy astrám van annak donor. Most jön a lakatos és fényezős rész. Aztán már tényleg el kéne kezdeni használni mint mindennapra szánt gépjármű.

Oké hogy kadettes vagy, de szerintem valami más dimenzióban is mozogsz <_< :wacko:

Ha donor, akkor minek fényező ? :( ;)

Megosztás:

Hamár a fogyasztásnál tartunk. Dinnye hazahozta a donorautómat, 5,4-et evett 100on és 800km-t jött vele 1 tank benyával. GPS szerint 240et megy az óra 250nél leakadt. Alig várom hogy kész legyen és mennyek már vele. Szegény Bocimár megint kint figyel a szar időben így több mint 1 hónapja, ráadásul egy csomó mindent csinálni kéne rajta karosszériailag. :( Lehet addig visszaadom Balázskának :wacko: . Tegnap vettem észre, hogy már nem csak a ball hanem a jobb ködlámpa is kapott kavicsot. A különbség csak annyi, hogy így a jobból hiányzik egy 3 centis darab. <_<

Mindíg csak a fecsegés,hát nem tudsz te halgatni.... ;) ;)

Megosztás:

gyenge??? lomha ??? ne mááá.... :o

nem c20xe az biztos, de azért nem is ennyire rossz... :) forgatni kell, és akkor megy .......

Mondjuk az xe gsihez képest egy G kombi klímával buflák.

Kis buflák, de buflák :o

Fooorrgtaaniiiii ? Albertnek ne írjál már ilyneket <_<

ott a pötty :wacko:

Mindíg csak a fecsegés,hát nem tudsz te halgatni.... :D :D

irigykedünk is :( ;) ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.