Gelko Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Star Trek ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nekem most ez ^_^ Ez egy robogó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Elírtam 72LE ^_^ :D :D :D 100 paci alatt ne nagyon gondolkodj. Viszont sokkal több sem kell. Z750. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Azért a súly sem mindegy. Meg 50es robbantó után átülni egy 750es gyorsaságira/nakedbike-ra/túramotorra, elég merész. :D Z750 226kg? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Azért a súly sem mindegy. Meg 50es robbantó után átülni egy 750es gyorsaságira/nakedbike-ra/túramotorra, elég merész. ^_^ Miért merész ? :D Ugyanúgy lehet vele ötvennel menni :D Nem egy 17 éves kölyökről van szó, családos embör, hahó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Nekem ez tetszik nagyon.Még akkor is,ha nem mai gyerek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Miért merész ? ^_^ Ugyanúgy lehet vele ötvennel menni :D Nem egy 17 éves kölyökről van szó, családos embör, hahó :D Oks, rendben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Nekem meg nem tetszenek a motorok, egyikre se ülnék fel :D Viszont a GSi-t meg kellett henkölni mert hiába csináltuk meg múltkor a féltengely gumiharang cserét, lecsúszott (kevés volt a kábelkötegelő :D ) és kigyütt belőle a zsír. Most tele van zsírral remélem nem fog kopogni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 ... Viszont a GSi-t meg kellett henkölni mert hiába csináltuk meg múltkor a féltengely gumiharang cserét, lecsúszott (kevés volt a kábelkötegelő ;) ) és kigyütt belőle a zsír. Most tele van zsírral remélem nem fog kopogni ^_^ Kigyütt? Oszt mit raktatok bele? Disznyózsírt? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Nekem meg nem tetszenek a motorok, egyikre se ülnék fel :D Viszont a GSi-t meg kellett henkölni mert hiába csináltuk meg múltkor a féltengely gumiharang cserét, lecsúszott (kevés volt a kábelkötegelő :D ) és kigyütt belőle a zsír. Most tele van zsírral remélem nem fog kopogni ^_^ Oda nem bilincs kell ? :D :D Lámpacuccot megkeresed ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Oda nem bilincs kell ? ^_^ :D Lámpacuccot megkeresed ? :D Neked is jó reggelt :D De az kellett volna, azért csúszott le. Meg, de most megyünk Balcsira, viszont szombatra meglesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 100 paci alatt ne nagyon gondolkodj. Viszont sokkal több sem kell. Z750. ^_^ Azért is vetettem el az er6F,mert tudom hogy idővel kevés lenne a 72LE :D Pedig külsőre nagyon szép motor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Azért a súly sem mindegy. Meg 50es robbantó után átülni egy 750es gyorsaságira/nakedbike-ra/túramotorra, elég merész. :D Z750 226kg? ^_^ Szeretnék újat venni,és lehet gyárilag fojtott verziót kapni.25KW-ra van visszafolytva,ami bármikor eltávolítható....de használtban is lehet fojtottat venni..... Ez a motor egy lányé,csak mióta terhes lett és megszületett a gyereke nem használja.Szalon állapotban van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Szeretnék újat venni,és lehet gyárilag fojtott verziót kapni.25KW-ra van visszafolytva,ami bármikor eltávolítható....de használtban is lehet fojtottat venni..... Ez a motor egy lányé,csak mióta terhes lett és megszületett a gyereke nem használja.Szalon állapotban van Na így már baráti, hogy nem egyből egy hatalmas ugrást csinálsz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Szeretnék újat venni,és lehet gyárilag fojtott verziót kapni.25KW-ra van visszafolytva,ami bármikor eltávolítható....de használtban is lehet fojtottat venni..... Ez a motor egy lányé,csak mióta terhes lett és megszületett a gyereke nem használja.Szalon állapotban van én nem gondolkodnék.... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 én nem gondolkodnék.... :D válság van ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 válság van ^_^ :D :D pedig ez tényleg szép motor, és miután beleszerelmesedtél a motorozásba kár fájdítani a szívedet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 pedig ez tényleg szép motor, és miután beleszerelmesedtél a motorozásba kár fájdítani a szívedet ^_^ Viszont érzem,hogy kell még egy szezon robogózás..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Viszont érzem,hogy kell még egy szezon robogózás..... helyes ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 én nem gondolkodnék.... :D Hát ezen pedig én sem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Na így már baráti, hogy nem egyből egy hatalmas ugrást csinálsz. ^_^ Zsolti Neked most milyen motorod van és milyenről ültél át rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Na így már baráti, hogy nem egyből egy hatalmas ugrást csinálsz. :D "Kis lépés egy embernek..." ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Zsolti Neked most milyen motorod van és milyenről ültél át rá? Nincsen neki motorja. :D Nekem egy Malaguti F12 Phantom van (vízhűtéssel) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Zsolti Neked most milyen motorod van és milyenről ültél át rá? Na ez a k@urvára 11 pont ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ez a motor egy lányé,csak mióta terhes lett és megszületett a gyereke nem használja.Szalon állapotban van Kawa, only zöldben ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts