mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Vájktor, Üzenet át lett adva ^_^ Anti, Tegnap a "péntekivadakcsoportjában" volt egy Focus. Az mi volt ? ST ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Anti, Tegnap a "péntekivadakcsoportjában" volt egy Focus. Az mi volt ? ST ? A fehér? Szerintem nem... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 A fehér? Szerintem nem... :D Amikor mentem, akkor ott álldogált a körúton a külső sávban és nézegették az elejét alulról ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Amikor mentem, akkor ott álldogált a körúton a külső sávban és nézegették az elejét alulról ^_^ :D passz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 A fehér? Szerintem nem... ^_^ Érdi, sógor szerint szisszenteni is tud,Lanti meg azt monta h RS péntekivadakcsoportjában :D :D :D parkolóban nagyon Janik voltak ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 péntekivadakcsoportjában ^_^ :D :D parkolóban nagyon Janik voltak :D ;) :D Zoli, Láttad már menni őket ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Zoli, Láttad már menni őket ? :D A parkolóban? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 A parkolóban? ^_^ Azt látta :D :D Ha nem indulsz el, hogy lásd a barátokköztötet, akkor te is láttad volna :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Zoli, Láttad már menni őket ? :D ponn lesz@rom,bizti izgi volt, parkoloban 1.0-ás suzukisként janizni 2-3 kört menni, én nem értem h mire jó 30-ig megindulni aztán fékbe lépni, de minjár valaki elmonja'. Legalább száguldanának fel a patkára, az még mutat is valahogy ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Vájktor, Üzenet át lett adva ^_^ Anti, Tegnap a "péntekivadakcsoportjában" volt egy Focus. Az mi volt ? ST ? 1.6os focus kasztni,RS motor és váltó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Azt látta ^_^ :D Ha nem indulsz el, hogy lásd a barátokköztötet, akkor te is láttad volna :D ;) Jobb, ha nem látok én ilyesmit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 ponn lesz@rom,bizti izgi volt, parkoloban 1.0-ás suzukisként janizni 2-3 kört menni, én nem értem h mire jó 30-ig megindulni aztán fékbe lépni, de minjár valaki elmonja'. Legalább száguldanának fel a patkára, az még mutat is valahogy :D :D ;) Akkor majd visszatérünk a témakörre akkor, ha mentél velük, vagy láttad őket a városban :D :D ui : amúgy pl. a b corsa kqurvára nem 30ig tolta ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 1.6os focus kasztni,RS motor és váltó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 ui : amúgy pl. a b corsa kqurvára nem 30ig tolta :D :D A B corsa kifejezetten látványos volt amúgy... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 A B corsa kifejezetten látványos volt amúgy... ^_^ Abszolút :D Sanyi volt csak keményebb az OPC-vel előtte, mondjuk akkor sok volt az ember is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 ui : amúgy pl. a b corsa kqurvára nem 30ig tolta ^_^ :D hát akkor csak nekem nem jön át a parkoló riderz fiiling :D :D ;) bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 hát akkor csak nekem nem jön át a parkoló riderz fiiling ^_^ :D :D bocs Hogy halad a projekt C? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 hát akkor csak nekem nem jön át a parkoló riderz fiiling ^_^ :D :D bocs Nem baj Zoli, azért maradhacccc :D ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 A héten a Nürburgring-en jártam, nem volt olcsó de egy éve tervezgettem a dolgot már és semmihez sem hasonlítható az élmény, 700 kép készült párat ideollózok hátha izgat valakit: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 wááááwwúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú mentél úgy is, hogy te vezettél ? ^_^ fészbúkra tolddddd fel az összeset én szívesssen megnézem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 igen mentem, végülis azért mentünk ^_^ 3kört mentem a coupe-val egyet pedig cimbi vezetett le. 80 'verseny' km összesen. meg laza 2500km oda-vissza :D válogatom a képeket épp de rakom fel FB-re ;) wááááwwúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú mentél úgy is, hogy te vezettél ? :D fészbúkra tolddddd fel az összeset én szívesssen megnézem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 igen mentem, végülis azért mentünk ^_^ 3kört mentem a coupe-val egyet pedig cimbi vezetett le. 80 'verseny' km összesen. meg laza 2500km oda-vissza :D válogatom a képeket épp de rakom fel FB-re :D Lájk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Ha lehet kérni valami egyéb képmegosztóra vagy oldalra is tedd ki plíz. Nem tudom mi az a fészbúk és nem is vagyok regelve. Gondolom megint valami iwiw, meg myvip klón. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 ....Gondolom megint valami iwiw, meg myvip klón. ^_^.... :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Haladjon Ön is a korral, süssön Váncza sütőporral !!!!!!! ^_^ :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts