Pehi Csabi Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 A nulla minden tekintetben messze van a négyestől. ^_^ ezt magyarázd meg annak is aki az asztrám forgalmiába N-t írt X helyett és így C20NE van benne 110KW-al Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 OK, csak olyan nagy lendülettel oktattad a hülyeséget ^_^ (amúgy meg ha hülye vótá neszójbe) ahogy nézzük, végülis valósat írtam, és miért lettem volna hülye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Kéééééééépet... :D mitvett?? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 mitvett?? :D semmit... nem értem mit problémáznak megint... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 ahogy nézzük, végülis valósat írtam, és miért lettem volna hülye? Csabi, Fordítva ülsz a lovon, szállj már le róla ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Csabi, Fordítva ülsz a lovon, szállj már le róla ^_^ Lehet ezt még magyarázni, de sztem nem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 semmit... nem értem mit problémáznak megint... ^_^ Nem kell mindent megosztani a kadetosokkal, mert akkor ez van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ahol a madár se ;) :D remélem mire hazajövök kész lesz a verébdeszka is :D ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 semmit... nem értem mit problémáznak megint... ^_^ akkor legalább a gumikat elvihetnéd, hogy meglegyen a szerzés öröme :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Jó móka lehetett... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Jó móka lehetett... ^_^ Ja királyul forgatja a nagy merga a nagykerókat, már csak egy ilyennel lehetne überelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Na ha valaki ezzel csapatja keresztbe az tényleg nagy királyság ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Na ha valaki ezzel csapatja keresztbe az tényleg nagy királyság ^_^ :D Biztos létezik olyan hely, ahol ki is adja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Biztos létezik olyan hely, ahol ki is adja ^_^ Hát ha a videón lévő körforgalomban nem is, de itt csakcsak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Hát ha a videón lévő körforgalomban nem is, de itt csakcsak :D http://www.delmagyar.hu/common/kepgaleria/...ztok/56_562.jpg Gyorsan ki lehetne pucolni a forgalmat egy delegáció esetén ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Oda lett a TDI Polo... Bár állítólag újjá fog épülni! Nem Zoli vezette, hanem valaki más, kisebb sérüléseket szenvedett, de jól van... Beállításokat csinálták éppen, tesztelgettek, és 2-3-ban elpattogott a hátulja, és 4X átfordult a tengelye körül... képek itt, ha valakit érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Oda lett a TDI Polo... Bár állítólag újjá fog épülni! Nem Zoli vezette, hanem valaki más, kisebb sérüléseket szenvedett, de jól van... Beállításokat csinálták éppen, tesztelgettek, és 2-3-ban elpattogott a hátulja, és 4X átfordult a tengelye körül... képek itt, ha valakit érdekel... durva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Oda lett a TDI Polo... Bár állítólag újjá fog épülni! Nem Zoli vezette, hanem valaki más, kisebb sérüléseket szenvedett, de jól van... Beállításokat csinálták éppen, tesztelgettek, és 2-3-ban elpattogott a hátulja, és 4X átfordult a tengelye körül... képek itt, ha valakit érdekel... Gyakorlatilag a csövezés miatt nem préselődött újrahasznosításnyira ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Gyakorlatilag a csövezés miatt nem préselődött újrahasznosításnyira ^_^ hát ja bár csak b oszlopos cső volt szerintem benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 demo linkelte zima oldalára CS-n... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 demo linkelte zima oldalára CS-n... Örvendetes forrásmegjelölés ^_^ Mennyire fújjáák vazeeeeeeeee ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 demo linkelte zima oldalára CS-n... LOL, Elvis él! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 LOL, Elvis él! ^_^ és gumisműhelyben dolgozik Japánban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 LOL, Elvis él! :D Bef0stam a röhögéstől amikor megláttam azt a fejet :D Amúgy mekkora baromság már ez az egész. Milyen csúnya lett az a kerék így ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts