Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ilyen drága a kismacskaszar? :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moles Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Sziasztok! Nem tudom,járt-e már valaki hasonló cipőben,de hátha tudtok segíteni. C20Ne-s Gsi Astrán hibakód kivillogtatás után a 31es (megnéztem,fordulatszámjel-nincs),és az 55 (Vezérlőegység) hibákat dobja ki. De a kocsi beindul,jár is,közlekedni is lehetne vele. :D Néha az alapjárat szórakozik,hol 900 hol 1300körül van,egyéb tünetet nem produkál. Van esetleg valakinek valami ötlete,mit lessek meg? A 31-es hibakód azt jelenti hogy nem jár a motor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Anti vecsére jár a kutyulinak kajáért? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Anti vecsére jár a kutyulinak kajáért? :D :wacko: vecsésre szúnyoghálóért jár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nekem nem jelenik meg a kép ezért itt a link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 A 31-es hibakód azt jelenti hogy nem jár a motor! Az 55 meg, hogy az ECU :D Ki kéne próbálni egy másik kompjuterrel, hogy ki lehessen zárni egy esetleges kontakt hibát az ECU kábelei körül. Az alapjárat több minden lehet: akár az ECU hibája is okozhatja, akár valamelyik vákuumcső, ami már ki van repedezve és falsot szív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 http://hasznaltauto.medija.hu/2859/3943049_1.jpg Nekem nem jelenik meg a kép ezért itt a link És ott a Ducky a háttérben... becarok... :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 És ott a Ducky a háttérben... becarok... :wacko: :wacko: :wacko: Annyira pedig nem szar h ennyire ne kelljen senkinek sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Annyira pedig nem szar h ennyire ne kelljen senkinek sem :D 107e km-t írnak....Anti, te valami 94e-el adtad el, nem? Mikoris 1 éve? 2? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 107e km-t írnak....Anti, te valami 94e-el adtad el, nem? Mikoris 1 éve? 2? Tavaly júniusban... de utána decemberig még ott állt a kereskedésben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Felni fail :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Szerintem nincs nálad nagyobb :D :wacko: Akkó, a vekroros cuccot át tudod küldeni Tominak ? /sztarreklam....t-online.hu/ elküldtem mindkettőnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Eeeeez.... beteeeeeeeeg... :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 A Cupra meg a Csontiéknál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Eeeeez.... beteeeeeeeeg... :wacko: :wacko: :wacko: :D :D :P A Cupra meg a Csontiéknál... :D Ehhez is írhattak volna valami jó szöveget ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 jo, hogy hiteles visszavett autó hitelre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Na ezek is kész vannak... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Na ezek is kész vannak... :D :wacko: Azért ravasz: "MŰKÖDŐ KLÍMA! (volt benne! )" :wacko: LETÖRT A JOBBOS TÜKÖR IS(a nagy tologatásba! ) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Szerintem barátkozzatok a gerillamarketing fogalommal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Anti ! gyere msnre légyszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Éjszakás vagyok ma, így a péntek lehet a Sissiben is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 2009 oschersleben Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 érdeklődnék az uraktól:tervezek szerezni egy c20xe motort.mik a gyengéi?a hf dologról már olvastam........pl. az autógázt valaki próbálta vele valaki hosszabb távon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 érdeklődnék az uraktól:tervezek szerezni egy c20xe motort.mik a gyengéi?a hf dologról már olvastam........pl. az autógázt valaki próbálta vele valaki hosszabb távon? Ne-vel ment gázzal kollégám, neki nem volt gondja...xe-ről nem tudok senki esetében... Tudom, hogy Te nagy gázmágus vagy...én viszont nem tartom szerencsésnek, egy XE-esetében...de ki tudja...pórba cserkó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Ne-vel ment gázzal kollégám, neki nem volt gondja...xe-ről nem tudok senki esetében... Tudom, hogy Te nagy gázmágus vagy...én viszont nem tartom szerencsésnek, egy XE-esetében...de ki tudja...pórba cserkó... :D most beszéltem egy sráccal ö LET et akar gyárin plusz gáz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts