Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 ignácz@vti.org....de ha ide nem sikerülne akkor norbi@gsi.hu :D :wacko: tiéd a gsi.hu? :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 ja de csak akkor ha van nagyonnagy méretű polo..... polomania.hu-val fogok beszélni, ott megtalálod az oldalon milyen típusok vannak és azoknak milyen a méretezése. Korrekt az info, le van írva milyen hosszú, milyen széles, így le tudod mérni az saját pólódon, hogy mekkora kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 polomania.hu-val fogok beszélni, ott megtalálod az oldalon milyen típusok vannak és azoknak milyen a méretezése. Korrekt az info, le van írva milyen hosszú, milyen széles, így le tudod mérni az saját pólódon, hogy mekkora kell. van ott valami érdekeltséged? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 ja de csak akkor ha van nagyonnagy méretű polo..... Max veszel kettőt... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 van ott valami érdekeltséged? nincs :D :wacko: De már csináltattam náluk pólót, és rendben volt minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 nincs :D :wacko: De már csináltattam náluk pólót, és rendben volt minden. bazz... csak gyerek méretek vannak.... bukogyanús az új polo... :wacko: :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 ignácz@vti.org....de ha ide nem sikerülne akkor norbi@gsi.hu :wacko: :wacko: Dehüle :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 van ott valami érdekeltséged? Mondjuk én megkérdezném Tomit kecskemétről, hogy mit tudna prezentálni ő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Mondjuk én megkérdezném Tomit kecskemétről, hogy mit tudna prezentálni ő :D akko tedd Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 akko tedd Mondd mit kérdezzek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Mondd mit kérdezzek :D nagy méret van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 nagy méret van? :D Grammszám vagy hasoló ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :D Grammszám vagy hasoló ? 35dkg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 35dkg s-esben az már pulóver... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 s-esben az már pulóver... :D :wacko: ja én steakbe gondolkodtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 35dkg Láttad rajtam a bokorviselt polót ? :D Abból a sorozatból az xxl-es volt. Gondolom, az neked kicsi lenne. Lemérhetnél tán egy polót, ami kényelmes néked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Láttad rajtam a bokorviselt polót ? :D Abból a sorozatból az xxl-es volt. Gondolom, az neked kicsi lenne. Lemérhetnél tán egy polót, ami kényelmes néked. 4xl... de nem én vagyok a mérvadó.... csináltassátok meg.. ha esetleg van lehetőség h én viszem a polot, vagy tényleg van neki nagy méret az akkor duplán jó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 4xl... de nem én vagyok a mérvadó.... csináltassátok meg.. ha esetleg van lehetőség h én viszem a polot, vagy tényleg van neki nagy méret az akkor duplán jó.... Szerintem nincs nálad nagyobb :D :wacko: Akkó, a vekroros cuccot át tudod küldeni Tominak ? /sztarreklam....t-online.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem nincs nálad nagyobb :D :wacko: Akkó, a vekroros cuccot át tudod küldeni Tominak ? /sztarreklam....t-online.hu/ amint a másik gép előtt leszek elküldöm neki... hova is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 amint a másik gép előtt leszek elküldöm neki... hova is? Kiszíneztem neked :wacko: Gondolom, a kukacot tudod hova kell rakni :wacko: Nehogy beleírd a 4 pontot is :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Kiszíneztem neked :wacko: Gondolom, a kukacot tudod hova kell rakni :wacko: Nehogy beleírd a 4 pontot is :D :wacko: hát a kukacom tudom hova kell rakni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 hát a kukacom tudom hova kell rakni... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Sziasztok! Nem tudom,járt-e már valaki hasonló cipőben,de hátha tudtok segíteni. C20Ne-s Gsi Astrán hibakód kivillogtatás után a 31es (megnéztem,fordulatszámjel-nincs),és az 55 (Vezérlőegység) hibákat dobja ki. De a kocsi beindul,jár is,közlekedni is lehetne vele. :D Néha az alapjárat szórakozik,hol 900 hol 1300körül van,egyéb tünetet nem produkál. Van esetleg valakinek valami ötlete,mit lessek meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Van esetleg valakinek valami ötlete,mit lessek meg? Mondjuk először az Astra F szekciót, azon belül a motor topicot. Ha ezt megtetted, ott tedd fel a kérdést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts