Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Tetőcserép pakolászás mááá volt, most a szigeteléssel barátkozom :D :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 István! A Ti medencétek is ilyen vízmelegítős??? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 István! A Ti medencétek is ilyen vízmelegítős??? :D :wacko: http://thereifixedit.files.wordpress.com/2...93321188162.jpg :wacko: :wacko: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 top gear vasárnapi epizódban felrobbantanak egy GSI-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 top gear vasárnapi epizódban felrobbantanak egy GSI-t :wacko: mindennapos... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hatkerékhajtás a cél... :D :wacko: Ne legyél kicsinyes,nem áll jól: 8x8 :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 ...nem áll jól... Na az már baj... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Még meggondolhatod... :wacko: Gondolja a tököm. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Azért ez nem olyan rossz dolog. Kár hogy nálunk kb soha nem lesz ez meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Gondolja a tököm. :D :wacko: http://www.opelfreunde-bochum.de/Kadett_C1.jpg Ezt a hányás morcosítást mér eröltetik a c-en :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Azért ez nem olyan rossz dolog. Kár hogy nálunk kb soha nem lesz ez meg. Az a baj, hogy az a tipikusan jól hangzik dolog, de semmire sem jó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ezt a hányás morcosítást mér eröltetik a c-en :wacko: Ezt én sem értem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ezt a hányás morcosítást mér eröltetik a c-en :D Nem tudom, ezt már én is néztem sok autón. Viszont van olyan Cé is amin eltalálják és egész jól néz ki. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Az a baj, hogy az a tipikusan jól hangzik dolog, de semmire sem jó... :D Pedig nem rossz annyira - nincs munkadíj - olcsóbb alkatrész - 160e km gari Persze, lehet, hogy általában olcsóbban vesszük meg a cuccokat, meg a Patyi is lehet, hogy olcsóbb mint a márkaszervíz, de ha új autót vennék valószínűleg beruháznék egy ilyenbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 ezek milyen amatőrök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 redi, polos tervek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 redi, polos tervek? Asszem a wakeboard-ot tolja most, nem gondol más sportra :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Pedig nem rossz annyira - nincs munkadíj - olcsóbb alkatrész - 160e km gari Persze, lehet, hogy általában olcsóbban vesszük meg a cuccokat, meg a Patyi is lehet, hogy olcsóbb mint a márkaszervíz, de ha új autót vennék valószínűleg beruháznék egy ilyenbe. De minden kötelező szervizt ott kell elvégeztetned...ha 50%-os áron is számolják a motyókat még akkor is drága... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 redi, polos tervek? Új logo készen van? Van teljesen elkészült vektoros minta amivel mehetek a céghez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Új logo készen van? Van teljesen elkészült vektoros minta amivel mehetek a céghez? de a réi logos marad, mondtam h adj 1 mail cimet és átküldöm a régit, mert mindenki olyat akar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Új logo készen van? Van teljesen elkészült vektoros minta amivel mehetek a céghez? Nem keeeee új logoooooooo... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 looooooool Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 De minden kötelező szervizt ott kell elvégeztetned...ha 50%-os áron is számolják a motyókat még akkor is drága... :D Rá kell menni az új autó importra, örök garival :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 de a réi logos marad, mondtam h adj 1 mail cimet és átküldöm a régit, mert mindenki olyat akar.... ja de csak akkor ha van nagyonnagy méretű polo..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 de a réi logos marad, mondtam h adj 1 mail cimet és átküldöm a régit, mert mindenki olyat akar.... ignácz@vti.org....de ha ide nem sikerülne akkor norbi@gsi.hu :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts