Lanti Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Szép felhők :D eltörpül..... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 eltörpül..... :D :wacko: Ha lehetne látni belőle valamit :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 o-o Má volt, nem ismerted ? :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 értem én, de hogy ennyiért???? http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen..._garanc-4050210 Mindenre megjön a madár... :D Mondjuk ez csak 50Le, semmi turbó... így nehéz lesz eladnia... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Valakinek nagyon tele lehet a töke az anyósával :D :wacko: :wacko: :wacko: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Frissítsük KRESZ tudásunkat :D Az szép :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Én már meg sem mertem kérdezni, hogy van e még belőle valami, mert le-hiénáznak :D Pedig még most kell kérdezni mert aztán gyorsan eltűnik minden :wacko: Neki célszerű püt küldeni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Má volt, nem ismerted ? :D :wacko: :wacko: Ú tényleg amikor mentünk a trélerért pont láttuk a volt kék caravanodat. Hát az a szerencsétlen visszasír Téged. Oldalán még ott a MOTE logó, tetején meg a létra, és a barkácsbolt előtt állt, mellette meg egy mekkelek Link to comment Megosztás: More sharing options...
moles Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 (edited) o-o http://kepfeltoltes.hu/100806/DSCF9769_www...ltoltes.hu_.jpg Ismerős autó :D Módosítva Augusztus7, 2010 : coupe képpel nem idézünk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Ú tényleg amikor mentünk a trélerért pont láttuk a volt kék caravanodat. Hát az a szerencsétlen visszasír Téged. Oldalán még ott a MOTE logó, tetején meg a létra, és a barkácsbolt előtt állt, mellette meg egy mekkelek Én is szoktam látni, szép állapot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Ismerős autó :D Helló Feri :wacko: István, Van ám fék, nézd meg a képet :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moles Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Helló Feri :D István, Van ám fék, nézd meg a képet :wacko: http://toucharcade.com/wp-content/uploads/2009/11/as3.jpg Szia Pisti Nem volt nálad sokáig a veci:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Szia Pisti Nem volt nálad sokáig a veci:) Vigyáztam rá Lantos Úrnak :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Vigyáztam rá Lantos Úrnak :D :wacko: :wacko: :wacko: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 ... Mizu Feri? Még mindig otthon??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Na nekem ma meg volt az első telefonhívásom... de még itt áll a bubu a kertben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Hali. Ültetö rugók közül, melyiket érdemes megvenni? 20 tól majdnem 50 rugóig szórodik az áruk, melyik márka birja a legtovább? FK ról pl rosszakat hallottam. Azért ide irtam, mert Ti már tapasztaltatok 1et s, mást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Hali. Ültetö rugók közül, melyiket érdemes megvenni? 20 tól majdnem 50 rugóig szórodik az áruk, melyik márka birja a legtovább? FK ról pl rosszakat hallottam. Azért ide irtam, mert Ti már tapasztaltatok 1et s, mást :wacko: Nekem FK-k vannak, de nagyon pattog. Nem tudom lehet hogy a gátlók is rosszak ( mellesleg az is FK:D ) de nekem nem tetszik. Szerintem, Koni-t, KW-t, Eibach-ot vagy valami hasonlót vegyél. Kicsit drágábbak, de megéri. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Szerintem az FK rugóknak nincs baja... a gátlóik viszont szarok... Ízlések és pofonok...kinek mi jön be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moles Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Na nekem ma meg volt az első telefonhívásom... de még itt áll a bubu a kertben... :D Szia Anti Sajnos még igen 2 hónapig... Csak nem árulod a bubut?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moles Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Vigyáztam rá Lantos Úrnak :D :wacko: :wacko: :D :D Te már csak papásan nyomod :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 haha.... és hátul nem lóg ki a futófelület.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 itt voltak.... 09.00-11.00 Bp. IV. ker. Árpád utca Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Szia Anti Sajnos még igen 2 hónapig... Csak nem árulod a bubut?? Egyelőre hirdetem, de nem akarom eladni effektus van... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts