Albert Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Szegény verda, vele mi lett? :D Összetört, megvevődött, elvontatódott, kicsit megflexelődött az eleje meg ilyenek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Összetört, megvevődött, elvontatódott, kicsit megflexelődött az eleje meg ilyenek :wacko: Látom valami tér/idő kapun is átmentetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Látom valami tér/idő kapun is átmentetek :D http://users.atw.hu/albert81/kutyigsi/20100804023.jpg Panorámakép E52-vel :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Összetört, megvevődött, elvontatódott, kicsit megflexelődött az eleje meg ilyenek :D Soly mindig szeretett volna ilyen felniket. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Soly mindig szeretett volna ilyen felniket. :wacko: Én már meg sem mertem kérdezni, hogy van e még belőle valami, mert le-hiénáznak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Már 2300km mentem a robogóval.....Nem kevés 5 hét alatt :D Most hogy be lett állítva a karbi rendesen 2.6L fogyaszt...Így kb 40e sporolok havonta...Azt nem értem ez tavaly,hogy nem jutott eszembe......Télen már megbeszéltam Atival,dobunk rá egy kisebb tuningot,mert azért elég kevés amit most megy,de a fogyi idén kárpotól.Remélem szeptemberben is jó idő lesz,akkor szinte ebben az évben vissza jön a moci ára :wacko: Anti ezt neked is meg kell lépni jővőre :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Már 2300km mentem a robogóval.....Nem kevés 5 hét alatt :wacko: Most hogy be lett állítva a karbi rendesen 2.6L fogyaszt...Így kb 40e sporolok havonta...Azt nem értem ez tavaly,hogy nem jutott eszembe......Télen már megbeszéltam Atival,dobunk rá egy kisebb tuningot,mert azért elég kevés amit most megy,de a fogyi idén kárpotól.Remélem szeptemberben is jó idő lesz,akkor szinte ebben az évben vissza jön a moci ára :wacko: Anti ezt neked is meg kell lépni jővőre :wacko: Meg fogom! Mondjuk amikor ezt én mondtam nektek, csúnyán lehülyéztetek... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Meg fogom! Mondjuk amikor ezt én mondtam nektek, csúnyán lehülyéztetek... :D :wacko: :wacko: Az biztos hogy elég bevállalósnak kell lenni,mert sajnos az autósok kretének...de hamar bele lehet jönni.Ráadásúl jó érzés napi 2000ft nyerni :wacko: Mondjuk nekem nem kell annyit kocsik között menni,mint neked,de van pár szabály amit ha betartasz akkor nem lehet baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Az biztos hogy elég bevállalósnak kell lenni,mert sajnos az autósok kretének...de hamar bele lehet jönni.Ráadásúl jó érzés napi 2000ft nyerni :D Mondjuk nekem nem kell annyit kocsik között menni,mint neked,de van pár szabály amit ha betartasz akkor nem lehet baj :wacko: Igazából a reggeltől nem félek, mert nem gáz... ellenben ha belecsúszok este a sötétedésbe, akkor a Tököli pálya mellett rész elég necces... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Igazából a reggeltől nem félek, mert nem gáz... ellenben ha belecsúszok este a sötétedésbe, akkor a Tököli pálya mellett rész elég necces... Jobb izzó,és sárga mellény.....Akkor nem lehet gond :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Jobb izzó,és sárga mellény.....Akkor nem lehet gond :wacko: :wacko: Persze, és ne lepődjek meg, ha reggel kirakják a kukákat elém... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Persze, és ne lepődjek meg, ha reggel kirakják a kukákat elém... :D :wacko: Rengetegen motoroznak sárga mellényben....persze nem pesten. A kukások jól keresnek :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Rengetegen motoroznak sárga mellényben....persze nem pesten. A kukások jól keresnek :D :wacko: :wacko: Inkább csak a sofőrök... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Inkább csak a sofőrök... :wacko: Akkor Te beszeded a lovét,a melósok meg elviszk :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Akkor Te beszeded a lovét,a melósok meg elviszk :wacko: :wacko: :wacko: :D Aztán egy hét múlva leborítják a házam előtt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 :P ;) Aztán egy hét múlva leborítják a házam előtt... :D :wacko: :wacko: :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Robi hívott, hogy kész vannak a szúnyoghálók... mondtam, hogy mosmáááá nem keeee, hólapátod kérek helyette... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Robi hívott, hogy kész vannak a szúnyoghálók... mondtam, hogy mosmáááá nem keeee, hólapátod kérek helyette... :wacko: :wacko: :D Nálunk még mindig rengeteg szúnyog van :D Hiába írtják sűrűn.Ráadásúl 1 hete megint magas volt a Duna,ami ismét kedvezet a szúnyoglárváknak :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nálunk még mindig rengeteg szúnyog van :wacko: Hiába írtják sűrűn.Ráadásúl 1 hete megint magas volt a Duna,ami ismét kedvezet a szúnyoglárváknak :wacko: Nálunk kezdenek kopni... most légy van sok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nálunk még mindig rengeteg szúnyog van :D Hiába írtják sűrűn.Ráadásúl 1 hete megint magas volt a Duna,ami ismét kedvezet a szúnyoglárváknak :wacko: itt épp most írtják.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nálunk vidéken eddig két alkalommal volt szúnyog írtás, pedig Mi is 500mre lakunk a Dunától. Este 20 és 23óra között nem lehet megmaradni kint, mert amint kilépek az ajtón, megtámadnak a szúnyogok és szarrá csípnek. Mire eljutok a garázsomig ( 18lépés kb ) addigra elsápadok a vérszegénységtől. Légy annyi nincs, viszont pók van dögivel. Szerdán bementem a garázsba, már lassan 2hete áll ott a kocsi egy helyben, 5helyen már hozzá volt kötve a garázs oldalához. Pókok dolgoztak... :D Arról nem is beszélve amikor reggel mennék ki a kiskapun és akkora pókhálóba lehet belesétálni, hogy 10percig csak azt tépkedem magamról. Qrvára idegesítő. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Frissítsük KRESZ tudásunkat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 értem én, de hogy ennyiért???? http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen..._garanc-4050210 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 o-o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 o-o http://kepfeltoltes.hu/100806/DSCF9769_www...ltoltes.hu_.jpg Szép felhők :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts