spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Meg előbb-utóbb pezsgőszínben is... :wacko: :wacko: NEM!! :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 NEM!! :D :wacko: http://www.youtube.com/watch?v=McdYi5OYfAw :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100804/kav_f_z__www...es.hu_.jpg:lol: :wacko: :D :D :P Kadett nem látott annyi gyorskötegelőt http://kepfeltoltes.hu/100804/qp_sarga_www...ltoltes.hu_.jpg ájjájáááj de rég volt is az :D :wacko: :wacko: Lanti, kihozod holnap képeket Lurdyhoz vagy gépen, és akkor viszek pendrive-ot, vagy fordítva??? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 coupe, asszem neked volt meg anno a gsi-s polo vektor ábrája? másnak esetleg? Redi mondta, hogy esetleg tudna készíttetni ha megvan... nekem is kellene vagy 3db Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 nekem is kellene vagy 3db 3 ? Estélyi lesz belőle ? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 3 ? Estélyi lesz belőle ? :D :wacko: Már vártam,hogy ki kérdez valami ilyet.Magaslabda volt.:wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Mér csak a klubtagok rendelhessenek? Más pénze nem pénz? szerintem is csabi már tiszteletbeli "veterán" tag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 szerintem is csabi már tiszteletbeli "veterán" tag :D azér olyan öreg csak 27.én leszek mint itt már oly sokan. Jövőre a díjat is befizetem igérem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=w_9eoBuG41Y...player_embedded :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=w_9eoBuG41Y...player_embedded :D B+ :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 akkor az se veheti fel akinek van de már nem klubtag? Én is voltam klubtag. De méééé nem vagy klubtag Csabi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Dehogy bánt! Meg különben is, pl. te akkor is GSi-snek számítasz már, bármilyen autód van/lesz :wacko: Seggnyalásból ötös... :D :wacko: , de amúgy kb így van... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 azér olyan öreg csak 27.én leszek mint itt már oly sokan. Jövőre a díjat is befizetem igérem. Elmentettem, szavadon foglak... csak amikor elqrsz majd 5 rongyot valamire azért gondolj a tagságira... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Elmentettem, szavadon foglak... csak amikor elqrsz majd 5 rongyot valamire azért gondolj a tagságira... :wacko: Hát ha csak úgy elkúrnám akkor majd gondolok rá. Pl ha sőrt veszek majd gondoloka motéra :wacko: 2 éve még könnyű volt mert Pista legalább azt állta :D, most már azt is magamnak kell venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Hát ha csak úgy elkúrnám akkor majd gondolok rá. Pl ha sőrt veszek majd gondoloka motéra :wacko: 2 éve még könnyű volt mert Pista legalább azt állta :D, most már azt is magamnak kell venni. Hát kérem ahol ennyi kocsi van, az ne sírjon... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 :wacko: Tessssssséééééék... szörnyű h csak a te autóiddal van tele a használtautó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 szörnyű h csak a te autóiddal van tele a használtautó :D :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Seggnyalásból ötös... :D :wacko: Akkor bánt ba+! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Akkor bánt ba+! :D :D Rápacsáltál :P :wacko: :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Akkor bánt ba+! :wacko: :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Rápacsáltál :P :D :wacko: :wacko: :wacko: Picsi-pacsi... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Hát kérem ahol ennyi kocsi van, az ne sírjon... :D Nem kezdem el magyarázni a fontossági sorrendet, meg a mi miért van dolgot, a két autóm meg összesen telitankolva nem ér annyit mint itt sokaknek a felnije vagy egy autója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nem kezdem el magyarázni a fontossági sorrendet, meg a mi miért van dolgot, a két autóm meg összesen telitankolva nem ér annyit mint itt sokaknek a felnije vagy egy autója. Ezt nem firtatja senki... De igazából akárhonnan nézzük, az a póló egy klubpóló, amit azért hord az ember, mert "hirdeti", hogy oda tartozik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 nekem is kellene vagy 3db Mondom klubtag :D :wacko: :wacko: Egy GSi tegnapi, utolsó útjáról tudok mutatni itten pár képet ha valakit érdekel: klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Egy GSi tegnapi, utolsó útjáról tudok mutatni itten pár képet ha valakit érdekel: klikk Szegény verda, vele mi lett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts