Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 ilyen ha megnyitom a filét.... szerintem jó lesz corel draw fájl Na ugyan ez van nekem, csak jpg ben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 no akkor redi? :wacko: :wacko: 0., Ezt így ahogy van, lécci küld el nekem 1., Valaki meg tudja e csinálni az új logoval, vagy sz@rjunk rá és jo lesz ez? :D Beszélek a polomania.hu-s arcokkal, én náluk csináltattam ilyen flokkolt cuccot és az jól bírja, van sokféle alapanyag és vektoros rajzból tudnak dolgozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 0., Ezt így ahogy van, lécci küld el nekem 1., Valaki meg tudja e csinálni az új logoval, vagy sz@rjunk rá és jo lesz ez? :wacko: Beszélek a polomania.hu-s arcokkal, én náluk csináltattam ilyen flokkolt cuccot és az jól bírja, van sokféle alapanyag és vektoros rajzból tudnak dolgozni. Ha megvan az új logo is, akkor megcsinálom szívesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Hát de ez az új logo.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Hát de ez az új logo.... :D Akkor meg mit kavar a Redi? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Ha megvan az új logo is, akkor megcsinálom szívesen :wacko: a fordulatszámmérősről beszélek :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 a fordulatszámmérősről beszélek :D :wacko: Az Coupe verziója volt... Én ha kérek csak a simából, a másik nem tetszik nekem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Olyat lehet kérni, amin csak a hengerfej van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Olyat lehet kérni, amin csak a hengerfej van? :D Majd neked lekaparjuk... :wacko: :wacko: Szégyenled kicsi társaságunkat???? :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 most akkor vagy a Réka v a Detti netezik... :D :wacko: Laptopról ítram...ha megvan akkor az az asztali van :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 0., Ezt így ahogy van, lécci küld el nekem 1., Valaki meg tudja e csinálni az új logoval, vagy sz@rjunk rá és jo lesz ez? :D Beszélek a polomania.hu-s arcokkal, én náluk csináltattam ilyen flokkolt cuccot és az jól bírja, van sokféle alapanyag és vektoros rajzból tudnak dolgozni. majd adj 1 mail címet amire küldjem... szerinem maradjon így 1-1be.. és szerintem csak a klubtagok rendelhessenek... itt az idő csatlakozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 majd adj 1 mail címet amire küldjem... szerinem maradjon így 1-1be.. és szerintem csak a klubtagok rendelhessenek... itt az idő csatlakozni... :wacko: :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Majd neked lekaparjuk... :wacko: :wacko: Szégyenled kicsi társaságunkat???? :D :D Nem, de nekem nem GSi-m van :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nem, de nekem nem GSi-m van :D Na ez sosem volt feltétel... :wacko::wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Na ez sosem volt feltétel... :wacko::wacko: :D Mondjuk ez feltűnt Scooby :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Mondjuk ez feltűnt Scooby :wacko: :wacko: És??? Ez bánt téged??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Mér csak a klubtagok rendelhessenek? Más pénze nem pénz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Mér csak a klubtagok rendelhessenek? Más pénze nem pénz? Hát ez szerintem egyszerű...mert klubtag póló... :D :wacko: Vagy legyen a nem klubtagoké 5.000-el drágább, és ajcsiba kapnak egy 1 éves tagságot... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Hát ez szerintem egyszerű...mert klubtag póló... :D :wacko: Vagy legyen a nem klubtagoké 5.000-el drágább, és ajcsiba kapnak egy 1 éves tagságot... :wacko: akkor az se veheti fel akinek van de már nem klubtag? Én is voltam klubtag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 És??? Ez bánt téged??? :D Dehogy bánt! Meg különben is, pl. te akkor is GSi-snek számítasz már, bármilyen autód van/lesz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100804/120331605611...ltoltes.hu_.jpg Szög gyári. Még újrafestve sem lett :D http://i104.photobucket.com/albums/m168/pi...bo/DSC_0041.jpg Ez is Saab mi? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Szög gyári. Még újrafestve sem lett :D Ez is Saab mi? :wacko: Ez pont nem. :wacko: De van már sárgában is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Ez pont nem. :wacko: De van már sárgában is... Meg előbb-utóbb pezsgőszínben is... :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts