mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 te is kitehetsz egy papírkutyát avatarnak. :wacko: :D Zsóttii, ha elment a Gsi, akkor szabad a pálya neked is :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Kiárulja ? :D Na az is egy sikertörténet lenne :wacko: Mér? Minden második GSi-re kékfekete ajtók kellenek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Kiárulja ? :D Na az is egy sikertörténet lenne :wacko: Biztos kapós lesz a kék-fekete sárvédő... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 link? b+ ezek a subaruk a hasznaltauton mind ugyanugy néznek ki :D :wacko: :wacko: Tessssssséééééék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 :wacko: Tessssssséééééék... Akkor tartsam neked addig a kabriót míg nem megy el a Bubu ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Biztos kapós lesz a kék-fekete sárvédő... :D :wacko: De amúgy most megy ? :wacko: Vagy kajla ? :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 :wacko: Tessssssséééééék... Családi okok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 De amúgy most megy ? :D Vagy kajla ? :wacko: :wacko: Járóképes, rendben vele minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Családi okok? :D Átcsoportosítanék némi lóvét, hogy pakkra be tudjuk fejezni a házat, hogy mihamarabb esküvő, és jöjjön az Antidzsunior, mert kell a Blitzre az utánpótlás... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Átcsoportosítanék némi lóvét, hogy pakkra be tudjuk fejezni a házat, hogy mihamarabb esküvő, és jöjjön az Antidzsunior, mert kell a Blitzre az utánpótlás... :wacko: :D inkább a kocsi ára kéne a blitzre :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 inkább a kocsi ára kéne a blitzre :D :wacko: :wacko: Szerintem tudod Detti számát... :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Szerintem tudod Detti számát... :D :wacko: Kicsit nem akarod puhítani mielött felhívom ? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Szerintem tudod Detti számát... :D :wacko: Most Anti vagy Gelko junior kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Szerintem lassan az én GSI-m is eladóvá válhat újra, ha kell egy 'megbízható' autó akkor megadom az aktuális tulaj számát :D Akkor tartsam neked addig a kabriót míg nem megy el a Bubu ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 :wacko: Tessssssséééééék... ja, h ez a tiéd.. tényleg marha egyformák.... :wacko: :D :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 ja, h ez a tiéd.. tényleg marha egyformák.... :wacko: :wacko: :D :wacko: 0-100 -4.6s .... megnézném mikor 4.6az..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Járóképes, rendben vele minden... Nem a tulaj, a kocsi :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Átcsoportosítanék némi lóvét, hogy pakkra be tudjuk fejezni a házat, hogy mihamarabb esküvő, és jöjjön az Antidzsunior, mert kell a Blitzre az utánpótlás... :wacko: :wacko: És ha nem kél el szubaru, akkor mindez nem lesz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Kiárulja ? :D Na az is egy sikertörténet lenne :wacko: Utána meg az alkatrészek lennének számontartva, hogy "Anti autójából való váltó..." :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 :wacko: Tessssssséééééék... Nem vagy egy reklámszakember. Rakjál fel puncimágneses képeket is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 0-100 -4.6s .... megnézném mikor 4.6az..... Azt elhiszem, hogy megnéznéd... :D :wacko: Fapuma... 8.47sec 1/8-on így a 0-100-a 4.6sec Subaru, 8.56sec 1/8-on, 4.85sec a 0-100... Nekem ezeknél jobb 1/8-os időm volt egy picivel, 8.43 sec, így bátorkodtam azt kalkulálni, hogy a 4.6sec 0-100 meg van nekem is... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 És ha nem kél el szubaru, akkor mindez nem lesz ? :D De, csak máshogy... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Azt elhiszem, hogy megnéznéd... :D :P Fapuma... 8.47sec 1/8-on így a 0-100-a 4.6sec Subaru, 8.56sec 1/8-on, 4.85sec a 0-100... Nekem ezeknél jobb 1/8-os időm volt egy picivel, 8.43 sec, így bátorkodtam azt kalkulálni, hogy a 4.6sec 0-100 meg van nekem is... ;) na majd pénteken lemérem :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 De, csak máshogy... :wacko: :wacko: Éreztem valahogy :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 na majd pénteken lemérem :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Én meg megyek a vekivel :D :P Amúgy hogy áll a szétborítás projekt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts