Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 mert manapság autót eladni, nem könnyű De nem lehetetlen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 De nem lehetetlen... :D na várjál, attól függ mit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 na várjál, attól függ mit? Csak jól kell beárazni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 na várjál, attól függ mit? Lanti leteszek 10.000foglalót és megveszem a kocsid, ha megcsináltatod a Vekit működőképes, strapabíró RWD-re. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Lanti leteszek 10.000foglalót és megveszem a kocsid, ha megcsináltatod a Vekit működőképes, strapabíró RWD-re. :D :wacko: na pont ezekért kérdeztük pistával a dolgokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 amúgy ma vizsgázik a drága :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Utána már csak a fényezőhöz kell bejelentkeznem és már gurul is a szekér. :D Van egy utángyártott fényezetlen GSi frontmaszkom ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Noi+mazsi.... alszanak http://kepfeltoltes.hu/100803/noimazsi1_ww...ltoltes.hu_.jpg Először azt gondoltam hogy azért ez elég durva túlzás, de aztán most úgy vagyok vele, hogy lehet jobban jár így mint ha Te feküdnél ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Először azt gondoltam hogy azért ez elég durva túlzás, de aztán most úgy vagyok vele, hogy lehet jobban jár így mint ha Te feküdnél ott :D ja én kint alszom mazsi helyén.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Hát ha így lesz, akkor ugyan az a helyzet mint amit leírtam, a foglaló az enyém marad, ő meg megy haza kocsi nélkül. Írtunk a foglalóról papírt és benne van ha a vevő valamilyen ok folytán nem veszi meg a kocsit, a foglaló az enyém. Mivel nem összegányoltatom a kocsit, egy szava nem lehet majd. :D Gyere ki belőle jól ez a lényeg :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 na pont ezekért kérdeztük pistával a dolgokat... Egyrészt csak vicceltem, másrészt nem kért tőlem ilyet a leendő tulaj, csak azt hogy úgy nézzen ki a kocsi mint előtte. Úgy is fog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 na várjál, attól függ mit? Persze most nem voltál képes átlinkelni, kereshettem meg én :D Teszemétállat :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Van egy utángyártott fényezetlen GSi frontmaszkom ha kell. Köszi a felajánlást, de már kapok egy facelift előtti sima maszkot. A GSi-é egyébként sem az ízlésem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Persze most nem voltál képes átlinkelni, kereshettem meg én :wacko: Teszemétállat :wacko: Miért már Anti is árulja a kocsiját? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 ja én kint alszom mazsi helyén.... KÉPEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :D :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Miért már Anti is árulja a kocsiját? :D egy 6dik anti autó :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Pista, az az MR2 Turbó a tiéd? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Pista, az az MR2 Turbó a tiéd? :D A kerületből arra tippelek hogy kollégájáé Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Pista, az az MR2 Turbó a tiéd? :D Nem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nem :D Azt hittem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 na várjál, attól függ mit? Kérdezd meg, hogy vektrát beszámol-e :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Kérdezd meg, hogy vektrát beszámol-e :D :wacko: már irtam reggel neki sms-t :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Pista, az az MR2 Turbó a tiéd? :D milyen mr2? petőfi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 milyen mr2? petőfi? Senki ne segítsen neki :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Pista, az az MR2 Turbó a tiéd? :D Piiista fél a turbós óóótóóóóktól... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts