redline Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 nincs valakinek 35-ös kormány a kocsijában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 nincs valakinek 35-ös kormány a kocsijában? Vanh :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Vanh :( De akkor mi marad a tiédben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Az mi, hogy 35-ös kormány? Mert nekem van itthon egy perpillanat felesleges (igaz elég sz@r) kormányom, hátha az 35-ös........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Az mi, hogy 35-ös kormány? Mert nekem van itthon egy perpillanat felesleges (igaz elég sz@r) kormányom, hátha az 35-ös........ átmérő csak megnézném, mert nekem a 32es kitakar egy kicsit a műszerekből Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 átmérő csak megnézném, mert nekem a 32es kitakar egy kicsit a műszerekből Szerintem a miamikékkupéban 36-os volt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Szerintem a miamikékkupéban 36-os volt :wink: miért, akkora a calibra kormány? nem szerelni akarok hanem szemmel mérni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 miért, akkora a calibra kormány? nem szerelni akarok hanem szemmel mérni :( A gyári kormány annyi aszzzem teeeeeeeeeeeeeee :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 A gyári kormány annyi aszzzem teeeeeeeeeeeeeee :D az meg kint van az erkélyen bedobozolva, elrakva :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 az meg kint van az erkélyen bedobozolva, elrakva :D Remélem, be is van zackózva, meg van benne zsijpapíj is, nehogy baja legyen a zackónak :D :D :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Redi téged meg értsen meg akinek 6 gsije one... :( Wolfi maj' szójjá mikor jön a fuvar, mert ma is külön behoztam a cuccost és ha nem kell akkor járok cégessel :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Wolfi jobb oldalra csak csukló kell v belső ft? Vagy az defaultból 1ben one? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Hali! Szerintetek érdemes üvegszálas koptatót venni az első lökösre (szerintem Reiger utánzat)? Az ára kb. 25E lenne. Attól félek, hogy könnyen fog törni patkaráálásoknál. Ha tudnátok valami infót adni arról is, hogy hol lehet kapni készen emberi áron azt nagyon megköszönném. Előre is THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Wolfi jobb oldalra csak csukló kell v belső ft? Vagy az defaultból 1ben one? Nekem a jobb oldali féltengely 1ben van.Tehát nem a toldott, ha jól okoskodom,viszont a belső csukló rész iszonyat nagyot lóg.Tehát elvileg az is cserélhető, de mint már említettem, horrorisztikus áron.Bár ez relatív ugye.Szal nekem aránytalanul sok a külső csukló árához mérten, ami ugye 1/4e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 oks Wolfi! mailt elküldtem ha jön RE közlöm :wink: peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Szerintetek érdemes üvegszálas koptatót venni az első lökösre (szerintem Reiger utánzat)? Az ára kb. 25E lenne. koptatóról vagy lököstoldatról beszélünk?? a koptató az van gyárilag a lökös alján (illetve már akién van :( ilyen gumiizé a toldat az más -> nevében is benne van megtoldod a lökös hosszát előre/lefelé én szerettem/szeretnék ilyet mert jól tud kinézni de félek akkor már nagyon lent lenne...igy is ha nincs parkolóm a lakótelep mögött akkor át kell mennem egy felhajtón ahol éppenhogy nem ér le az autó :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 vonószem takarót honnan tuok szerezni skacok? ugyanis történt h 2 hete komppal mentem és csak eltört a lökös mintha kicsit leért volna :( majd Lhagytam a takarót.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 vonószem takarót honnan tuok szerezni skacok? ha esetleg gyártatsz műanyagossal (és nem horror árban van) akkor rendelj egyet nekem is :D bár még hétvégén megvolt, de kell a backup :( :D sztem simán el tudnád passzolni a többit is ha csináltatsz párat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Valami toldatot én is fel fogok rakni, és akkor már csak 2 cm lesz az aszfalttól... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Valami toldatot én is fel fogok rakni, és akkor már csak 2 cm lesz az aszfalttól... :-) ne tedd baz nekem most offolodott a lökösöm Redi: úgyis mejek műanyagoshoz, akkor megkérdem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 én inkább hátulra szeretnék valamilyet olyasmit ami körbefogja a kipuffot és leszögletesíti a hátsó lökös ívét Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 koptatóról vagy lököstoldatról beszélünk?? a koptató az van gyárilag a lökös alján (illetve már akién van :( ilyen gumiizé a toldat az más -> nevében is benne van megtoldod a lökös hosszát előre/lefelé én szerettem/szeretnék ilyet mert jól tud kinézni de félek akkor már nagyon lent lenne...igy is ha nincs parkolóm a lakótelep mögött akkor át kell mennem egy felhajtón ahol éppenhogy nem ér le az autó :? ok ok igazad van a koptatóval kapcsolatban, akkor úgy fejezem ki magam, hogy első löki toldat pl. ilyenre gondoltam. Ez 25 papír :roll: :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Redi: úgyis mejek műanyagoshoz, akkor megkérdem! tedd már meg ombre! mert ha 1-2K-ért megcsinálja darabját akkor jól jön az ilyesmi tartalékba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 loree a szobortemetőnél azaz a statue parknál :( van 1 műanyagos csóka egész jól dolgozik ő 15be osztogatta ezt a rieger féle toldatot.... ha kell a kontaktja meg tuom keresni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Lóri, pls vedd le a képet sokkal kissebbre!! (lásd szabályzat! -> 640x480 max) ez toldat és nem néz ki rosszul.....de padkára felállás sztem vagy felejtős, vagy marad a tolatós verzió :( ja, és az autó üvölt egy morcosításért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts