mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ....sponsort keresek további két flakonra.... Egy nap, egy felni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Egy nap, egy felni ? :D nem kapkodom el.. mondjuk ezeket is sonic fújta le.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 nem kapkodom el.. mondjuk ezeket is sonic fújta le.... Akkor kettőnél ő volt a szponzor ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Akkor kettőnél ő volt a szponzor ? :wacko: nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Zsír volt :wacko: Jó volt a főzöcske amúgy ? Vagy a garázsban aludtál ? :D Gecl voltam,kimentem enni aztán hazamentem pihenni.Többiek másnap reggel 8-ra értek haza a városi túráról,mentek egy kört,de kicsit offoltak. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 nem :D És a szponzor mondhatja milyen színű legyen a felni ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Akkor kettőnél ő volt a szponzor ? :D Anti, leszel a szponzorom egy fél flakonra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 És a szponzor mondhatja milyen színű legyen a felni ? :D mondhatja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Anti, leszel a szponzorom egy fél flakonra? hotel sissi matrinyát kirakod ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 hotel sissi matrinyát kirakod ? :D passátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 mondhatja.... Meddig marad úgy ? :wacko: Milyen színek is vannak ? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Meddig marad úgy ? :wacko: Milyen színek is vannak ? :D :wacko: fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 fekete 1 = átlátszó 2 = fehér 3 = fekete 4 = sárga 5 = piros 6 = kék hüm-hüm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Csináljuk egy Harlequin golfot belőle :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Csináljuk egy Harlequin golfot belőle :wacko: :D :wacko: Csak ne térben legyen mi? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Csak ne térben legyen mi? :wacko: Esetleg biztosítózzuk le egy kombi asztrával :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Esetleg biztosítózzuk le egy kombi asztrával :D :wacko: Nem kell irigykedni. Maskor vegyél menő kocsit :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nem kell irigykedni. Maskor vegyél menő kocsit :D Nem a tiédre gondoltam, mert az alkatrészek számából arra gondolna a yard, hogy tömegbaleset történt :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nem a tiédre gondoltam, mert az alkatrészek számából arra gondolna a yard, hogy tömegbaleset történt :wacko: :wacko: Azért azt most jelzem, hogy egy astra f + golf3 tali bazinagy kasza lenne :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Esetleg biztosítózzuk le egy kombi asztrával :D :wacko: 0:34 :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Azért azt most jelzem, hogy egy astra f + golf3 tali bazinagy kasza lenne :D :wacko: a vektrára mondtam te gyík :wacko: :wacko: milyen golf? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Anti, leszel a szponzorom egy fél flakonra? Ha nem felejtem el reggel, beviszem neked... :wacko: már ha bejössz érte... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ha nem felejtem el reggel, beviszem neked... :wacko: már ha bejössz érte... :D ha behozod akkor bemegyek érte... mert akkor csak 1 flakont veszek.... mert maradt egy negyed Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 a vektrára mondtam te gyík :D :wacko: milyen golf? :wacko: Figyelj nyuszibogyó, ezt én írtam : Csináljuk egy Harlequin golfot belőle ;) :D :P ? Ha valamiből Golfot akarsz csinálni, akkor az a végén Golf lesz neeeeem ? Oké, misssöninpásziből, de gsi-t is kilakatoltattad nem ? :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ha valamiből Golfot akarsz csinálni, akkor az a végén Golf lesz neeeeem ? Oké, misssöninpásziből, de gsi-t is kilakatoltattad nem ? :D :wacko: Látod, ha az ment akkor egy vektrából golf az tényleg pintyfing :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts