spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Index mikor lesz megigazítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Index mikor lesz megigazítva? séta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 nem, de volt még 1 flakonom... sponsort keresek további két flakonra... Legalább akkor a bal hátsót fújtad volna. :D vagy így menőzöl a csajoknak a buszmegállóban hogy a jobb oldalán feketék a felnik? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 séta... Közelebb parkolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Legalább akkor a bal hátsót fújtad volna. :D vagy így menőzöl a csajoknak a buszmegállóban hogy a jobb oldalán feketék a felnik? :wacko: majd tűzfal mellé parkolok.... csak tudjak kiszálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 majd tűzfal mellé parkolok.... csak tudjak kiszálni... Ha a bal oldalon nem mosod a felniket egy idő után a fékportól feketék lesznek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ha a bal oldalon nem mosod a felniket egy idő után a fékportól feketék lesznek. :D már most olyan kb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 nem, de volt még 1 flakonom... sponsort keresek további két flakonra... idén nem veszünk licenszet, úgyhogy ez a kör kilőve :D :wacko: Egyébként aaaannnyira kurv@jóóóó :wacko: :wacko: szürkéhez fekete.....örök párosítás és mindig jó lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Te túl sokat lógsz kadettosokkal :wacko: :wacko: :wacko: ugyanaz a szinkódja a sárvédőnek mint a kocsinak?????? annyira nem tudtam eldönteni :D :D :P elkezdődött a manta tali azóta nem láttuk a napot ;) ;) :P gumifüstöt már láttunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ugyanaz a szinkódja a sárvédőnek mint a kocsinak?????? annyira nem tudtam eldönteni :wacko: :wacko: :wacko: elkezdődött a manta tali azóta nem láttuk a napot :D :P ;) gumifüstöt már láttunk :D Na szép,minket nem is kell hívni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Na szép,minket nem is kell hívni. :wacko: kadettos....semmi jóra ne számíts tőle :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 kadettos....semmi jóra ne számíts tőle :D :wacko: :wacko: aztán ha kell valami jók vagyunk mi. Köcsög asztrás :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 kadettos....semmi jóra ne számíts tőle :D :wacko: :wacko: Jó srác a Zoli,bevállalta lemegy egy pár nappal korábban megnézni érdemes e lemenni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 elkezdődött a manta tali azóta nem láttuk a napot :D :D :P gumifüstöt már láttunk :D hallom nem napozol? Miért? Használd ki, hogy nyaralsz :wacko: :wacko: Diny meg halálra dolgozza magát. Most pl kukoricát főzött mert a Regi éhes lett és azt kért :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Jó srác a Zoli,bevállalta lemegy egy pár nappal korábban megnézni érdemes e lemenni. :D Vagy Niki hajszárítójával rohangál a balatonon és próbálja melegíteni az időt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 hallom nem napozol? Miért? Használd ki, hogy nyaralsz :D :wacko: Diny meg halálra dolgozza magát. Most pl kukoricát főzött mert a Regi éhes lett és azt kért :wacko: Tegnap sem napoztad volna hülyére magat :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Tegnap sem napoztad volna hülyére magat :D :wacko: Bezzeg mi szombaton a tetőn! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Tegnap sem napoztad volna hülyére magat :D :wacko: 21. század... szoli... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 21. század... szoli... :D Nem mindenki metrószexuális! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Tegnap sem napoztad volna hülyére magat :D :wacko: Nem akarok kötözködni de ki az a magat? Amúgy én napoztam tegnap is, méghozzá vízben. Befeküdtem a kádba amiben víz is volt és felkapcsoltam a fürdőszobában a villanyt. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nem mindenki metrószexuális! :D a metroszekszuális az aki a metróval szekszel vagy aki a metrón szekszel. Ezt mindíg összekevertem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 a metroszekszuális az aki a metróval szekszel vagy aki a metrón szekszel. Ezt mindíg összekevertem. De már nem kevered össze??? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Bezzeg mi szombaton a tetőn! :wacko: Zsír volt :wacko: Jó volt a főzöcske amúgy ? Vagy a garázsban aludtál ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nem akarok kötözködni de ki az a magat? Amúgy én napoztam tegnap is, méghozzá vízben. Befeküdtem a kádba amiben víz is volt és felkapcsoltam a fürdőszobában a villanyt. :D Kapsz egy á betűt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 a metroszekszuális az aki a metróval szekszel.... Nem, az amikor megb@sz az ellenőr... :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts