redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 sőtt most úgy járkálok vele Te túl sokat lógsz kadettosokkal :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Te túl sokat lógsz kadettosokkal :D :wacko: :wacko: te mondod, aki már bontja zsoltee autóját??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 te mondod, aki már bontja zsoltee autóját??? Én csak megpróbálok neki segíteni a nehéz órákban azzal, hogy jobb helyre kerüljenek a cuccai :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 dupla lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Avagy Redinek nem sikerült a szemműtét... :D redline_ 2010. július 26. 10:02 | Válasz erre | #9914 [Előzmény: #9913 redline_ 2010. július 26. 09:53] Nana! Minden eladó De azon a fehéren nincs is koptatónak helye redline_ 2010. július 26. 10:54 | Válasz erre | #2066 [Előzmény: #2065 spzoli 2010. július 26. 10:09] Hol van ezen koptató? Szerintem sehol Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Avagy Redinek nem sikerült a szemműtét... :D kussojááá :wacko: :wacko: térlátásom az nincs, tényleg azt hittem arra a fekete ívre, hogy árnyék vagy a lökös belső része :D tudod mit szopt@m én anno a szakrajzos témákkal fősulin :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 kussojááá :wacko: :wacko: térlátásom az nincs, tényleg azt hittem arra a fekete ívre, hogy árnyék vagy a lökös belső része :D tudod mit szopt@m én anno a szakrajzos témákkal fősulin :D :wacko: akkor a 3d mozi neked is kidobott pénz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 kussojááá :wacko: :wacko: térlátásom az nincs, tényleg azt hittem arra a fekete ívre, hogy árnyék vagy a lökös belső része :D tudod mit szopt@m én anno a szakrajzos témákkal fősulin :D :wacko: Tehát még koptatót se láttál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Tehát még koptatót se láttál. :wacko: magad alatt vágod a fát, egyre kevesebbet vagyok hajlandó fizetni a lökösért a b@sztatás miatt :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 magad alatt vágod a fát, egyre kevesebbet vagyok hajlandó fizetni a lökösért a b@sztatás miatt :D :wacko: :wacko: Elég magas árat mondok ahhoz, hogy még kapj egy párat.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 csak turbosat.... 1.1ért viheted turbó nélkülit beszámítasz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ha sokat alkudozik és pofátlan akkor megkaphatom a Borbetekből a kupakokat? :D :wacko: :wacko: Ha megveszi a kocsit felnistől, akkor kicserélem a kupakokat Opel jelesre, te meg megkapod ezeket. Így oké? :wacko: :D Vagy van belevaló opel jeles kupakom ha érdekel. 6db. Ilyene: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 turbó nélkülit beszámítasz? :wacko: Persze, 1 Forintért átveszi a kocsidat szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Persze, 1 Forintért átveszi a kocsidat szerintem :D Hát abból még alkudna azért egy picit... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ha megveszi a kocsit felnistől, akkor kicserélem a kupakokat Opel jelesre, te meg megkapod ezeket. Így oké? :D :wacko: Köszii :wacko: :wacko: De most tényleg, miért adod el? Nem tudod rendberakatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Köszii :D :wacko: De most tényleg, miért adod el? Nem tudod rendberakatni? Nem akarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nem akarja. Kárrrrrrrrrr. Ha már te vagy a magyar hangja Zsoltinak, akkor megmondhatnád azt is, hogy C lesz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Kárrrrrrrrrr. Ha már te vagy a magyar hangja Zsoltinak, akkor megmondhatnád azt is, hogy C lesz ? :wacko: Dupla D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Dupla D :wacko: Van damme? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Köszii :D :wacko: De most tényleg, miért adod el? Nem tudod rendberakatni? Bele fáradtam már ebbe a kocsiba. Tudjátok nagyon jól hogy hányszor ment már szarrá. Mindig újraépítettem, eltelt egy kis idő, megint legyaláztam ( vagy éppen valaki helyettem ) és most jött ez a dolog, pont kb 1héttel Blitz előtt, ami nagyon elvette a kedvemet tőle. Egyébként is terveztem a cserét, de most még jobban rávettem magam hogy eladom. Ha sikerül akkor menni fog. Az utód, meg még nem tudom mi lesz. Kilátásban van C is, de lehet hogy más Opel típus. Még majd alszok rá párat, mire elviszik. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 4ből2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 4ből2 ez is dip? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ez is dip? az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 az és most már megéri körbefújni a kocsit dippel? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 és most már megéri körbefújni a kocsit dippel? :D :wacko: nem, de volt még 1 flakonom... sponsort keresek további két flakonra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts