Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Segítsetek egy picit. Muterom akar eljutni pesten a Raditec MR Laborba, Budapest Üllői út 47 szám alá. Az árpád hídi buszvégállomástól.

Le tudná valaki írni hogy mivel és hogyan kéne megközelíteni a helyet? <_<

Olyat olvastam hogy az M3as metróval kell mennie 8 megállót. Ez reális? :rolleyes:

Ferenc körúton leszáll majd az üllői jobb oldalán - ha kifele megy úgy jobb- lesétál egy keveset. Nagy kapualjnál bemegy, majd az udvaron jobbra.

Vigyen sok pénzt is.

Megosztás:

Hm...nem lehet, hogy nagyon messziről fújtad? 2 rétegnek azért jobban kéne takarnia ennél sokkal...még egy rétegnek is gyengének tűnik... :rolleyes:

Anti,

lehet hogy messziről fújtam....

Most kérdeztem Stock-ot, ö azt mondta, hogy neki majdnem elég volt 1 doboz 2db 15-ös felnire... az is sok küllős ugyebár....

nem mertük közelebbről fújni mert féltem h megfolyik....

Megosztás:

Anti,

lehet hogy messziről fújtam....

Most kérdeztem Stock-ot, ö azt mondta, hogy neki majdnem elég volt 1 doboz 2db 15-ös felnire... az is sok küllős ugyebár....

nem mertük közelebbről fújni mert féltem h megfolyik....

Én fújtam már vele... ennél azért lehet bátrabban...

Na ha olyan idő lesz szerdán lehet én is megpimpelem a bubut... :rolleyes: <_<

Megosztás:

Mit nem értesz? A kép egy omegáról van, hogy nesze ilyen a motor. 50ért meg kapod a motort, kábelek,komputer ,váltó nélkül. Aminek így nem sok értelme van. :rolleyes:

a majom csak villantani akart a hibátlan motortérrel...... pedig egy hátsókerekes limitált szériás cali befigyelhetne

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.