Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 nankang fumi :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 nankang fumi :rolleyes: <_< Mos' mi va'? -_- Ez tök divat ma itthon,kiba' drága felni és a legszarabb gumi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 gumi... amúgy a felni tényleg zsír Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Segítsetek egy picit. Muterom akar eljutni pesten a Raditec MR Laborba, Budapest Üllői út 47 szám alá. Az árpád hídi buszvégállomástól. Le tudná valaki írni hogy mivel és hogyan kéne megközelíteni a helyet? <_< Olyat olvastam hogy az M3as metróval kell mennie 8 megállót. Ez reális? :rolleyes: Ferenc körúton leszáll majd az üllői jobb oldalán - ha kifele megy úgy jobb- lesétál egy keveset. Nagy kapualjnál bemegy, majd az udvaron jobbra. Vigyen sok pénzt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Na itt nincs félrebeszélés... :rolleyes: <_< Jó vételnek tűnik -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Visit My Website <_< Hm... lehet le kéne fújni... :rolleyes: Lanti leszedted a felnit úgy fújtad? gumi gondolom rajta maradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 --- Látom hirdeted a kocsidat. Viszonyításképpen mondom hogy az enyémre még egy telefonhívás se jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Hm... lehet le kéne fújni... :rolleyes: Lanti leszedted a felnit úgy fújtad? gumi gondolom rajta maradt... kezdet: 2 réteg asszem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Hm...nem lehet, hogy nagyon messziről fújtad? 2 rétegnek azért jobban kéne takarnia ennél sokkal...még egy rétegnek is gyengének tűnik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Hm...nem lehet, hogy nagyon messziről fújtad? 2 rétegnek azért jobban kéne takarnia ennél sokkal...még egy rétegnek is gyengének tűnik... :rolleyes: Anti, lehet hogy messziről fújtam.... Most kérdeztem Stock-ot, ö azt mondta, hogy neki majdnem elég volt 1 doboz 2db 15-ös felnire... az is sok küllős ugyebár.... nem mertük közelebbről fújni mert féltem h megfolyik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Anti, lehet hogy messziről fújtam.... Most kérdeztem Stock-ot, ö azt mondta, hogy neki majdnem elég volt 1 doboz 2db 15-ös felnire... az is sok küllős ugyebár.... nem mertük közelebbről fújni mert féltem h megfolyik.... Én fújtam már vele... ennél azért lehet bátrabban... Na ha olyan idő lesz szerdán lehet én is megpimpelem a bubut... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Én fújtam már vele... ennél azért lehet bátrabban... Na ha olyan idő lesz szerdán lehet én is megpimpelem a bubut... :rolleyes: <_< 1 flakonból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 1 flakonból? Átugrok Agressorhoz kedden este, és veszek tőle... :rolleyes: itt lakik tőlem 2 percre... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Átugrok Agressorhoz kedden este, és veszek tőle... <_< itt lakik tőlem 2 percre... -_- nyaral :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Látom hirdeted a kocsidat. Viszonyításképpen mondom hogy az enyémre még egy telefonhívás se jött. Nekem már egy jött. A srác azt mondta hogy a jövő héten vagy a hétvégén jön megnézni. Egyébként Budapesti. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Átugrok Agressorhoz kedden este, és veszek tőle... <_< itt lakik tőlem 2 percre... -_- hozzá le 1-2 dobozzal Blitzre... kéne minta Afrikába, ott még ismeretlen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_wW6tu-wNek..._embedded#! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 ezt nem értem... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=198877 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 hozzá le 1-2 dobozzal Blitzre... kéne minta Afrikába, ott még ismeretlen -_- reggelre átfújunk egy két autót... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 ezt nem értem... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=198877 Mit nem? az árát? Nem kell a kutyának sem...ezért ennyi... azért másé mert nem az övé... :rolleyes: ergo megkérték, hogy rakja fel a hirdetést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 nyaral :rolleyes: Akkor lenyomom temperával... <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Mit nem? az árát? Nem kell a kutyának sem...ezért ennyi... azért másé mert nem az övé... :rolleyes: ergo megkérték, hogy rakja fel a hirdetést... csak én látom rosszul.. vagy tényleg hosszába van a motor? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 ezt nem értem... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=198877 Mit nem értesz? A kép egy omegáról van, hogy nesze ilyen a motor. 50ért meg kapod a motort, kábelek,komputer ,váltó nélkül. Aminek így nem sok értelme van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Mit nem értesz? A kép egy omegáról van, hogy nesze ilyen a motor. 50ért meg kapod a motort, kábelek,komputer ,váltó nélkül. Aminek így nem sok értelme van. :rolleyes: a majom csak villantani akart a hibátlan motortérrel...... pedig egy hátsókerekes limitált szériás cali befigyelhetne Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 a majom csak villantani akart a hibátlan motortérrel...... pedig egy hátsókerekes limitált szériás cali befigyelhetne ..bontásra. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts