Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

...Lehet egyszer lefényeztetem rendesen feketére...

Ha tényleg tetszik nagyon és nem akarod majd később lehúzni róla a fekete réteget, miért nem veszel sima sprés matt fekete festéket és fújod le azzal? kb 1000Ft egy flakon és az ######án takar. Könnyen felvihető és nem is drága. :rolleyes:

Megosztás:

Ha tényleg tetszik nagyon és nem akarod majd később lehúzni róla a fekete réteget, miért nem veszel sima sprés matt fekete festéket és fújod le azzal? kb 1000Ft egy flakon és az ######án takar. Könnyen felvihető és nem is drága. <_<

mert most tudtam meg, h teccik, hogy lefjutam PD-vel. eddig csak sejtettem, hogy tecceni fog.... :rolleyes:

Megosztás:

Egyébként mi pénz, egy Vectra 4x4 hajtását megcsinálni olyanra hogy bírja a strapát rendesen, ne kelljen hímestojásként bánni vele? :rolleyes:

Relatív... Kell egy erősebb osztómű... kb 1000 EUR (ha jól emléxek) és utána lehet még bibi a féltengelyekkel... ott is mondjuk 250 EUR-tól indulnak...

De kérdés, hogy ki mire akarja használni... voltak már kísérletek (amik beváltak) audi quattro hajtás aláfaragását illetően is...

Megosztás:

Segítsetek egy picit. Muterom akar eljutni pesten a Raditec MR Laborba, Budapest Üllői út 47 szám alá. Az árpád hídi buszvégállomástól.

Le tudná valaki írni hogy mivel és hogyan kéne megközelíteni a helyet? <_<

Olyat olvastam hogy az M3as metróval kell mennie 8 megállót. Ez reális? :rolleyes:

Megosztás:

Segítsetek egy picit. Muterom akar eljutni pesten a Raditec MR Laborba, Budapest Üllői út 47 szám alá. Az árpád hídi buszvégállomástól.

Le tudná valaki írni hogy mivel és hogyan kéne megközelíteni a helyet? <_<

Olyat olvastam hogy az M3as metróval kell mennie 8 megállót. Ez reális? :rolleyes:

Elvileg a Ferenc körútnál kell leszállnia.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.