Zsoltee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 ...Lehet egyszer lefényeztetem rendesen feketére... Ha tényleg tetszik nagyon és nem akarod majd később lehúzni róla a fekete réteget, miért nem veszel sima sprés matt fekete festéket és fújod le azzal? kb 1000Ft egy flakon és az ######án takar. Könnyen felvihető és nem is drága. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Kit ? :rolleyes: ...csak semmi buzulás... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 :rolleyes: ...csak semmi buzulás... <_< akkor legyen rózsaszín az a felni -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 akkor legyen rózsaszín az a felni <_< Ezt se feledjük akkor már. -_- Egyébként mi pénz, egy Vectra 4x4 hajtását megcsinálni olyanra hogy bírja a strapát rendesen, ne kelljen hímestojásként bánni vele? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Ha tényleg tetszik nagyon és nem akarod majd később lehúzni róla a fekete réteget, miért nem veszel sima sprés matt fekete festéket és fújod le azzal? kb 1000Ft egy flakon és az ######án takar. Könnyen felvihető és nem is drága. <_< mert most tudtam meg, h teccik, hogy lefjutam PD-vel. eddig csak sejtettem, hogy tecceni fog.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 mert most tudtam meg, h teccik, hogy lefjutam PD-vel. eddig csak sejtettem, hogy tecceni fog.... <_< Olcsóbb megoldás lett volna a Photoshop. -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Olcsóbb megoldás lett volna a Photoshop. <_< :rolleyes: az nem adja vissza... vagyis én nem tudom úgy megcsinálni, h el tudjam dönteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Egyébként mi pénz, egy Vectra 4x4 hajtását megcsinálni olyanra hogy bírja a strapát rendesen, ne kelljen hímestojásként bánni vele? :rolleyes: Relatív... Kell egy erősebb osztómű... kb 1000 EUR (ha jól emléxek) és utána lehet még bibi a féltengelyekkel... ott is mondjuk 250 EUR-tól indulnak... De kérdés, hogy ki mire akarja használni... voltak már kísérletek (amik beváltak) audi quattro hajtás aláfaragását illetően is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 az nem adja vissza... vagyis én nem tudom úgy megcsinálni, h el tudjam dönteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 drag live streeming... Vannak komoly amcsi verdák...bár pl az én kategóriámban igen fos eredménnyel lehetne ma nyerni... eddig 13.9 a legjobb...egy USA STI-vel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 http://img714.imageshack.us/img714/3544/40...5729287copy.jpg Zsolti! Képes voltál ezért lefújni neki még a télen, és utána reggelre lekaparni??? :rolleyes: <_< Ha már ilyen gyorsan megy... nézzük már meg ezt is feketével pls... -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 jó mert volt honnan puskázni 1 felnit :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Segítsetek egy picit. Muterom akar eljutni pesten a Raditec MR Laborba, Budapest Üllői út 47 szám alá. Az árpád hídi buszvégállomástól. Le tudná valaki írni hogy mivel és hogyan kéne megközelíteni a helyet? <_< Olyat olvastam hogy az M3as metróval kell mennie 8 megállót. Ez reális? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Segítsetek egy picit. Muterom akar eljutni pesten a Raditec MR Laborba, Budapest Üllői út 47 szám alá. Az árpád hídi buszvégállomástól. Le tudná valaki írni hogy mivel és hogyan kéne megközelíteni a helyet? <_< Olyat olvastam hogy az M3as metróval kell mennie 8 megállót. Ez reális? :rolleyes: Elvileg a Ferenc körútnál kell leszállnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Olyat olvastam hogy az M3as metróval kell mennie 8 megállót. Ez reális? :rolleyes: Pontosan!Ferenc krt-nál kell neki leszállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Köszönöm. Anti, egy olyan képed nincs ami nincs agyonfotosopolva? Azon könnyebb lenne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Igazán nagy művelet két csúszkát arrébb húzni. <_< -_- Bocs Zsóótee :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Igazán nagy művelet két csúszkát arrébb húzni. <_< :D Bocs Zsóótee :rolleyes: Én tudom hogy csak ennyi, azért is megy olyan gyorsan. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Köszönöm. Anti, egy olyan képed nincs ami nincs agyonfotosopolva? Azon könnyebb lenne. :rolleyes: Visit My Website <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Visit My Website :rolleyes: Visit My Website <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 köszönöm, h tiszteltedbe tartjátok, hogy ez egy opel fórum és nem linkelgettek mindenféle japán hulladékot ide... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 köszönöm, h tiszteltedbe tartjátok, hogy ez egy opel fórum és nem linkelgettek mindenféle japán hulladékot ide... Ez evidens! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 köszönöm, h tiszteltedbe tartjátok, hogy ez egy opel fórum és nem linkelgettek mindenféle japán hulladékot ide... :rolleyes: <_< -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts