spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Na Pista kivételesen mondtál valami értelmeset, egyetértek :D Zoli képzeld most reggel ugyanolyan színű F Caravant láttam befelé jönni 2.0 16V felirattal a hátulján mint a tiéd. Tetőcsomi, ill cuccrács befigyelt a kocsiban, de jól nézett ki amúgy. Kutyarácsom nekem is van, csak nem a kocsiban tárolom. :) Van egy gsi lökösös is, gxy rendszámmal.. B) lehet, ö volt, mert már egyre jobban alakítja vissza gyárira a vasat... B) Mindig is gyári volt. :rolleyes: <_< -_- Bár valami motor nem ártana bele..Tegnap beszélgettem migweben egy sráccal. Kint azt raksz bele amit akarsz. Kell egy papír, hogy csere volt. Betolod, megnézik, beírják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Mindig is gyári volt. :rolleyes: <_< -_- Bár valami motor nem ártana bele.. na ja, most már csak a hangos zene miatt tudják megbüntetni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 na ja, most már csak a hangos zene miatt tudják megbüntetni.... A gyári rendszer igazán nagyot tud üvölteni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 A gyári rendszer igazán nagyot tud üvölteni. :rolleyes: Ő kinőtt már ezekből a gyerekes szórakozásokból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 most kaptam mélben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Aki ismer egy IPT frsz.-ú zöld Opel omega caravánt kérem szoljon nekem. Szeretnék egy kicsit elbeszélgetni vele. Lurdytól hazafelé a fa.szopó kö.sög miután a belső sávból minden szó nélkül elindult a középsőbe én meg éppen a külsőből jöttem be a középsőbe rá mertem dudálni mielőtt összetöri az autómat, fogta és elkezdte berángatni elém a kormányt úgy, hogy én visszamentem a külsőbe. Ezután bementem mögé a középsőbe mondván majd elmegyek melette balról akkor oda rántotta be a kormányt és ezzel játszot,t plussz satuzgatott. Persze egyszer megszopattam egy ilyennél és elmentem mellete, a Szabi meg bement mellé. Mivel ő mögém került a belsőben a Szabi meg mellé és mögötte jöttek így szépen a vasúti felüljáró alatt sikerült megállítanunk. Sajnos pont maradt annyi hely mikor már száltam volna ki, hogy kifért kettőnk köztött. Kb 6-7szer majdnem összetörte a cabriómat mielőtt meg tudtam volna előzni mert rá mertem dudálni. A lurdíytól jött, egy szakálas Pista kinézetü de vékonyabb ember vezette. Remélem találkozom vele még. Na mindenesetre ha valaki tudja ki ő szoljon please. Ja és még mielőtt bárki arra gondolna, hogy én racingoltam a hungárián ő meg normálisan ment csak, előre le szeretném szögezni, hogy én mentem tök nyugiba és ő raccingolt mikor összefutottunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Aki ismer egy IPT frsz.-ú zöld Opel omega caravánt kérem szoljon nekem. Szeretnék egy kicsit elbeszélgetni vele. Lurdytól hazafelé a fa.szopó kö.sög miután a belső sávból minden szó nélkül elindult a középsőbe én meg éppen a külsőből jöttem be a középsőbe rá mertem dudálni mielőtt összetöri az autómat, fogta és elkezdte berángatni elém a kormányt úgy, hogy én visszamentem a külsőbe. Ezután bementem mögé a középsőbe mondván majd elmegyek melette balról akkor oda rántotta be a kormányt és ezzel játszot,t plussz satuzgatott. Persze egyszer megszopattam egy ilyennél és elmentem mellete, a Szabi meg bement mellé. Mivel ő mögém került a belsőben a Szabi meg mellé és mögötte jöttek így szépen a vasúti felüljáró alatt sikerült megállítanunk. Sajnos pont maradt annyi hely mikor már száltam volna ki, hogy kifért kettőnk köztött. Kb 6-7szer majdnem összetörte a cabriómat mielőtt meg tudtam volna előzni mert rá mertem dudálni. A lurdíytól jött, egy szakálas Pista kinézetü de vékonyabb ember vezette. Remélem találkozom vele még. Na mindenesetre ha valaki tudja ki ő szoljon please. Ja és még mielőtt bárki arra gondolna, hogy én racingoltam a hungárián ő meg normálisan ment csak, előre le szeretném szögezni, hogy én mentem tök nyugiba és ő raccingolt mikor összefutottunk. hát ha ott volt Szabi is akkor nem tudtátok volna megint "feltartóztatni"???? Ha bemész rendőrségre és feljelented akkora késöbbi végzésben leirják hol lakik:))))))) Aki nekem anno beverte az ablakomat annak is tudom a cimét:))))))))) nem is felejtem el :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 hát ha ott volt Szabi is akkor nem tudtátok volna megint "feltartóztatni"???? Ha bemész rendőrségre és feljelented akkora késöbbi végzésben leirják hol lakik:))))))) Aki nekem anno beverte az ablakomat annak is tudom a cimét:))))))))) nem is felejtem el :rolleyes: Meg tudtuk állítani a vasúti felüljáró alatt de ott ugy mértem fel a helyzetet, hogy balesetveszélyes lenne megállni a belső és a középső sávban. Gondoltam kikísérjük a lekanyarodó sávig, csak Szabi későn reagált és szépen lassan elindúltam ő viszint nem és így kifért kettőnk között. Mégiscsak 1.4-el volt a Szabi. Én a rendszámot nem is figyeltem csak asszony, de ő is csak a betüket, örültem hogy nem tört össze és az útra koncentráltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Na itt nincs félrebeszélés... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 plasti dipel lett megcsinálva, sajnos mivel sok küllős felni így nem lett az igazi a fújás, pedig ráfújtunk 1 spray-t... kicsit költséges lenne mindet lefújni vele.... viszont nekem teccik... lehet körbefújatom rendes festékkel... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Kicsit költséges ? 12000 Forint ? :rolleyes: <_< Amúgy kéne rá valami csík, a szélére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Kicsit költséges ? 12000 Forint ? :rolleyes: <_< Amúgy kéne rá valami csík, a szélére. 1 flakon az én fújásommal nem volt elég 1 felnire.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 1 flakon az én fújásommal nem volt elég 1 felnire.... Mennyi kellett 1-hez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Mennyi kellett 1-hez ? szerintem kéne 5 flakon rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 szerintem kéne 5 flakon rá... mármint a 4 felnire... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 (Stock16V) Viktor mondta, hogy a féltengely gumiharangja elszakadt és a kicsapódó zsír feloldotta a dip-et a felnién. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 1 flakon az én fújásommal nem volt elég 1 felnire.... Titok mi??? <_< -_- Jól visszaírtál, hogy kijössz e... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Jaaaa... de amúgy nagyon-nagyon állat!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Jaaaa... de amúgy nagyon-nagyon állat!!!! :rolleyes: Nekem jobban tetszik az eredeti. Megy az autó szinéhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Na itt nincs félrebeszélés... :rolleyes: <_< -_- Jó eladó.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Jaaaa... de amúgy nagyon-nagyon állat!!!! :D szerintem is jól néz ki Nekem jobban tetszik az eredeti. Megy az autó szinéhez. marad az eredeti, mert mivel sok küllős felni nehéz mindenhová befújni, jól áll neki a távolság, sajnos van 1-2 hely ahol nem fedte le rendesen.. Lehet egyszer lefényeztetem rendesen feketére, úgyis 1-2 helyen rendesen lepatkázták az előző tulajok :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 marad az eredeti, mert mivel sok küllős felni nehéz mindenhová befújni, jól áll neki a távolság, sajnos van 1-2 hely ahol nem fedte le rendesen.. Lehet egyszer lefényeztetem rendesen feketére, úgyis 1-2 helyen rendesen lepatkázták az előző tulajok :rolleyes: <_< -_- Feri meg Piiista... szégyelljétek magatokat... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Feri meg Piiista... szégyelljétek magatokat... :rolleyes: <_< hát igen, mikor mindennap ott tárolták a OMW kúton és minden nap oda kellett állniuk a patka mellé, óhatatlan, h véletlen meghúzták.. ejnye -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 hát igen, mikor mindennap ott tárolták a OMW kúton és minden nap oda kellett állniuk a patka mellé, óhatatlan, h véletlen meghúzták.. ejnye <_< -_- Sose húztam meg... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Sose húztam meg... :rolleyes: Kit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts