Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Na Pista kivételesen mondtál valami értelmeset, egyetértek :D

Zoli képzeld most reggel ugyanolyan színű F Caravant láttam befelé jönni 2.0 16V felirattal a hátulján mint a tiéd. Tetőcsomi, ill cuccrács befigyelt a kocsiban, de jól nézett ki amúgy.

Kutyarácsom nekem is van, csak nem a kocsiban tárolom. :) Van egy gsi lökösös is, gxy rendszámmal.. B)

lehet, ö volt, mert már egyre jobban alakítja vissza gyárira a vasat... B)

Mindig is gyári volt. :rolleyes: <_< -_-

Bár valami motor nem ártana bele..Tegnap beszélgettem migweben egy sráccal. Kint azt raksz bele amit akarsz. Kell egy papír, hogy csere volt. Betolod, megnézik, beírják...

Megosztás:

Aki ismer egy IPT frsz.-ú zöld Opel omega caravánt kérem szoljon nekem. Szeretnék egy kicsit elbeszélgetni vele. Lurdytól hazafelé a fa.szopó kö.sög miután a belső sávból minden szó nélkül elindult a középsőbe én meg éppen a külsőből jöttem be a középsőbe rá mertem dudálni mielőtt összetöri az autómat, fogta és elkezdte berángatni elém a kormányt úgy, hogy én visszamentem a külsőbe. Ezután bementem mögé a középsőbe mondván majd elmegyek melette balról akkor oda rántotta be a kormányt és ezzel játszot,t plussz satuzgatott. Persze egyszer megszopattam egy ilyennél és elmentem mellete, a Szabi meg bement mellé. Mivel ő mögém került a belsőben a Szabi meg mellé és mögötte jöttek így szépen a vasúti felüljáró alatt sikerült megállítanunk. Sajnos pont maradt annyi hely mikor már száltam volna ki, hogy kifért kettőnk köztött. Kb 6-7szer majdnem összetörte a cabriómat mielőtt meg tudtam volna előzni mert rá mertem dudálni. A lurdíytól jött, egy szakálas Pista kinézetü de vékonyabb ember vezette. Remélem találkozom vele még. Na mindenesetre ha valaki tudja ki ő szoljon please. Ja és még mielőtt bárki arra gondolna, hogy én racingoltam a hungárián ő meg normálisan ment csak, előre le szeretném szögezni, hogy én mentem tök nyugiba és ő raccingolt mikor összefutottunk.

Megosztás:

Aki ismer egy IPT frsz.-ú zöld Opel omega caravánt kérem szoljon nekem. Szeretnék egy kicsit elbeszélgetni vele. Lurdytól hazafelé a fa.szopó kö.sög miután a belső sávból minden szó nélkül elindult a középsőbe én meg éppen a külsőből jöttem be a középsőbe rá mertem dudálni mielőtt összetöri az autómat, fogta és elkezdte berángatni elém a kormányt úgy, hogy én visszamentem a külsőbe. Ezután bementem mögé a középsőbe mondván majd elmegyek melette balról akkor oda rántotta be a kormányt és ezzel játszot,t plussz satuzgatott. Persze egyszer megszopattam egy ilyennél és elmentem mellete, a Szabi meg bement mellé. Mivel ő mögém került a belsőben a Szabi meg mellé és mögötte jöttek így szépen a vasúti felüljáró alatt sikerült megállítanunk. Sajnos pont maradt annyi hely mikor már száltam volna ki, hogy kifért kettőnk köztött. Kb 6-7szer majdnem összetörte a cabriómat mielőtt meg tudtam volna előzni mert rá mertem dudálni. A lurdíytól jött, egy szakálas Pista kinézetü de vékonyabb ember vezette. Remélem találkozom vele még. Na mindenesetre ha valaki tudja ki ő szoljon please. Ja és még mielőtt bárki arra gondolna, hogy én racingoltam a hungárián ő meg normálisan ment csak, előre le szeretném szögezni, hogy én mentem tök nyugiba és ő raccingolt mikor összefutottunk.

hát ha ott volt Szabi is akkor nem tudtátok volna megint "feltartóztatni"????

Ha bemész rendőrségre és feljelented akkora késöbbi végzésben leirják hol lakik:)))))))

Aki nekem anno beverte az ablakomat annak is tudom a cimét:))))))))) nem is felejtem el :rolleyes:

Megosztás:

hát ha ott volt Szabi is akkor nem tudtátok volna megint "feltartóztatni"????

Ha bemész rendőrségre és feljelented akkora késöbbi végzésben leirják hol lakik:)))))))

Aki nekem anno beverte az ablakomat annak is tudom a cimét:))))))))) nem is felejtem el :rolleyes:

Meg tudtuk állítani a vasúti felüljáró alatt de ott ugy mértem fel a helyzetet, hogy balesetveszélyes lenne megállni a belső és a középső sávban. Gondoltam kikísérjük a lekanyarodó sávig, csak Szabi későn reagált és szépen lassan elindúltam ő viszint nem és így kifért kettőnk között. Mégiscsak 1.4-el volt a Szabi. Én a rendszámot nem is figyeltem csak asszony, de ő is csak a betüket, örültem hogy nem tört össze és az útra koncentráltam.

Megosztás:

Jaaaa... de amúgy nagyon-nagyon állat!!!! :D

szerintem is jól néz ki

Nekem jobban tetszik az eredeti. Megy az autó szinéhez.

marad az eredeti, mert mivel sok küllős felni nehéz mindenhová befújni, jól áll neki a távolság, sajnos van 1-2 hely ahol nem fedte le rendesen..

Lehet egyszer lefényeztetem rendesen feketére, úgyis 1-2 helyen rendesen lepatkázták az előző tulajok :rolleyes: <_< -_-

Megosztás:

marad az eredeti, mert mivel sok küllős felni nehéz mindenhová befújni, jól áll neki a távolság, sajnos van 1-2 hely ahol nem fedte le rendesen..

Lehet egyszer lefényeztetem rendesen feketére, úgyis 1-2 helyen rendesen lepatkázták az előző tulajok :rolleyes: <_< -_-

Feri meg Piiista... szégyelljétek magatokat... :D :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.