Atommanó Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 ÁTLINKELTEM!!!!! köcsögök <_< -_- :D Aztaqurva... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 pista, senivel jössz BW-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 pista, senivel jössz BW-re? Meglátjuk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Meglátjuk <_< És akkor mivel mész haza ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Meglátjuk :rolleyes: intézz rá P rendszámot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 intézz rá P rendszámot... Miért kellene az ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Miért kellene az ? :rolleyes: hogy ne kelljen az egész éves biztit visszamenőleg befizetned Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 http://vimeo.com/13309485 Dejóvidejóó :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 tegnap mértek nálunk a felüljárónál egy zsír új fehér vw golfból.. persze a listán nincs rajta.... viszont mára a listnán van csak 20 hely megjelölve... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 tegnap mértek nálunk a felüljárónál egy zsír új fehér vw golfból.. persze a listán nincs rajta.... viszont mára a listnán van csak 20 hely megjelölve... :rolleyes: <_< egy időpontban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 :rolleyes: egy időpontban? egész napra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 tegnap mértek nálunk a felüljárónál egy zsír új fehér vw golfból.. persze a listán nincs rajta.... viszont mára a listnán van csak 20 hely megjelölve... :rolleyes: Én csak 13-at számoltam. Pénteken délelőtt amikor mentem le a vízhez, 2 helyen mértek: M3-on befelé, és M7-en kifelé ahol a 60-as tábla van a Budaörsi végén. Plusz egy Lanti x 2 méretű rendőr irányította a forgalmat az Andrássy végén a Deáknál, emiatt fél órát töltöttem az Andrássyn, szuperjó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Én csak 13-at számoltam. Pénteken délelőtt amikor mentem le a vízhez, 2 helyen mértek: M3-on befelé, és M7-en kifelé ahol a 60-as tábla van a Budaörsi végén. Plusz egy Lanti x 2 méretű rendőr irányította a forgalmat az Andrássy végén a Deáknál, emiatt fél órát töltöttem az Andrássyn, szuperjó volt. Nem a rendőr miatt tán, az alkotmány utca 1x1 most + péntek délután :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Sárgaruhások kicsit bebambultak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Valaki nagyon figyelt ott fent,mert mindenki megúszta! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Valaki nagyon figyelt ott fent,mert mindenki megúszta! <_< Te vagy a sportfan27? :rolleyes: "sportfan27 Wow , those spectators and marshals are soooooo lucky ....... little angel on there shoulders." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Ez tényleg hard. De ami igazán jó hogy Norbi már elhagyta ezt a "kispályát" és a WTCCben is király http://sportgeza.hu/sport/hirek/2010/07/18...ujoncok_kozott/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Ez tényleg hard. De ami igazán jó hogy Norbi már elhagyta ezt a "kispályát" és a WTCCben is király http://sportgeza.hu/sport/hirek/2010/07/18...ujoncok_kozott/ Agyt kapok,amikor elsőként indul és elrajtolja magát! :rolleyes: Van még mit tanulnia,elizgulja sokszor a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Agy######t kapok,amikor elsőként indul és elrajtolja magát! <_< Van még mit tanulnia,elizgulja sokszor a dolgokat. Jaja, gondolom őt is bosszanthatja. De mondták előtte is, hogy a rajtolás a gyengéje, meg még a kocsi sincs meg olyan régóta. Meg gondolom talán egy olyan is benne lehet, hogy nem akar nagyon még az elsők közötti csatározásokba belemenni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 corsa b gsinek a katalizátorát mennyié lehet elnyomni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 corsa b gsinek a katalizátorát mennyié lehet elnyomni? :rolleyes: Amennyiért megveszik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Meg gondolom talán egy olyan is benne lehet, hogy nem akar nagyon még az elsők közötti csatározásokba belemenni :rolleyes: Nem hiszem,hogy ne pakolna oda a nagyoknak,ha ott a lehetőség előtte.Inkább még a rutintalanság az ok,de majd lesz ez még jobb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Jaja, gondolom őt is bosszanthatja. De mondták előtte is, hogy a rajtolás a gyengéje, meg még a kocsi sincs meg olyan régóta. Meg gondolom talán egy olyan is benne lehet, hogy nem akar nagyon még az elsők közötti csatározásokba belemenni :rolleyes: Kár hogy a Brno-i futam pont a BW alatt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nem hiszem,hogy ne pakolna oda a nagyoknak,ha ott a lehetőség előtte.Inkább még a rutintalanság az ok,de majd lesz ez még jobb is. Második futamban volt akit ő tessékelt ki <_< Szerintem az autó is szűk keresztmetszet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts