sárgaGSI Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Kitől kölcsönözted ? Valami normális motor kellene bele :) Nikinek tetszett nagyon ezért annó visszavásároltam(mert nekem ugye elfáradt egy és akinek volt kettő semmiképp sem akarta eladni aztán egy hónap múlva mégis) neki és megengedte ha felpolirozom felgumizom akkor használhatom :rolleyes: <_< -_- :D Anti ár nagyvonalkaban vázolta régebben meg c kadett topicban is beleolvastam elöbb........ adományokat elfogadok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Anti ár nagyvonalkaban vázolta régebben meg c kadett topicban is beleolvastam elöbb........ adományokat elfogadok Én sem tettem le róla, hogy egyszer majd még lesz valami ilyen... bár Detti már letett róla... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Én sem tettem le róla, hogy egyszer majd még lesz valami ilyen... bár Detti már letett róla... <_< monjduk egy narancssárga coupéban van egy NE, leheta srác ennyi szivást nem "mert" leírni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Felkerült a céére a kölcsönfelni:))))))) http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1279105950.jpg Báááááááááááámeg ez gyönyörű. Csesződjek meg eladom a géjesít és veszek egy ilyet. Még ha 1.2es motorral is kell közlekednem 50el, akkor is. :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Báááááááááááámeg ez gyönyörű. Csesződjek meg eladom a géjesít és veszek egy ilyet. Még ha 1.2es motorral is kell közlekednem 50el, akkor is. :rolleyes: <_< -_- disz iz da bigining of a bjútiful benkrápt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 disz iz da bigining of a bjútiful benkrápt <_< vatafakk mínz benkrápt? :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 tegnap volt a híradóba, hogy nem jó ez traffipaxos dolog mert érdekük a rendőröknek a fényképezés.... felülvizsgálják.... 9pertől érdekes..... jobban sose fogunk járni..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 g.baszi, ne aggódj mi se tudjuk még hogy megyünk be BW-re, mert nekünk külön szállásunk van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 g.baszi, ne aggódj mi se tudjuk még hogy megyünk be BW-re, mert nekünk külön szállásunk van.... Külön szállás? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Külön szállás? :rolleyes: Elméletileg a közelbe van házikó bérelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Elméletileg a közelbe van házikó bérelve. gyerekágy is van???? :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 gyerekágy is van???? :rolleyes: <_< -_- Miért addig lebabáztok??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Elméletileg a közelbe van házikó bérelve. Jah, így már értem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Elméletileg a közelbe van házikó bérelve. hu micsoda avatar kép.. ideje is lecserélni még gsi.tomi által készített képeket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 mondjuk az a fehér valamiért követett végig minket :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Máskor olyen képet, ahol látszik a vontatókötél :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 g.baszi, ne aggódj mi se tudjuk még hogy megyünk be BW-re, mert nekünk külön szállásunk van.... Adok 1 tippet: csapjatok fel a kocsira (vagy bele) bringát, cuccoljatok ki első nap a kocsiból a szálláson, álljatok vissza a campingbe és onnan csak bájk <_< vatafakk mínz benkrápt? :rolleyes: -_- eztet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Lemostam, kitakarítottam a kocsit, megcsináltam viszonylag rendesen a hírdetést de így most meg túl olcsónak gondolom :rolleyes: Főleg azután hogy tegnap mentem vele és valami elképesztően jó volt vezetni - még mindig Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 ....Főleg azután hogy tegnap mentem vele és valami elképesztően jó volt vezetni - még mindig.... Hja, nem egy G Astra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Hja, nem egy G Astra <_< há nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Lemostam, kitakarítottam a kocsit, megcsináltam viszonylag rendesen a hírdetést de így most meg túl olcsónak gondolom :rolleyes: Főleg azután hogy tegnap mentem vele és valami elképesztően jó volt vezetni - még mindig Ne is mondd. Napok óta a kabrióval járok és vigyorgok -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 há nem :rolleyes: Azért gondolom, hogy az sem olyan rossz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Azért gondolom, hogy az sem olyan rossz :rolleyes: a GSi után egy kalap szar szerk: mármint vezetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 a GSi után egy kalap szar szerk: mármint vezetni Milyen szempontból rosszabb érzetre ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Milyen szempontból rosszabb érzetre ? lomha (de sokkal jobban mint gondoltam) és billeg szerk: kiesel az ülésből és nem lehet megállapítani hogyha átmész egy érmén hogy fej vagy írás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts