Stefan Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 0:52-nél Lanti kutyusa ugat bele? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 CS-röl a rendőr topicból..érdekes.. de ez is mint minden más törvény nyakatekert számomra.... "De ha a törvény mindenkire vonatkozik, akkor ők is tartsák be.. 18/2008. (IV. 30.)GKM rendelet II fejezet 1.1.4 pont a) alpontban a törvény rögzíti a sebességmérők követelményei között: "Legyen képes dokumentálni a szabályszegést elkövető gépjárműveket oly módon, hogy a szabályszegés észlelését és a felvétel elindításást megelőző időtartamban , legalább 15 másodpercnyi eseményt rögzítsen". Tehát a szabálysértést megörökítő kép elkészítése előtt 15 másodpercet rögzíteni kell az autótól. Erre a törvényre hivatkozva nyertek már pert..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ez így is van... és folyamatos felvételnek kell lennie... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ergo, ha küldenek egy db fotót akkor az lóférfinemiszerv? Vagy egyáltalán, hogy néz ki egy ilyen értesítés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ergo, ha küldenek egy db fotót akkor az lóférfinemiszerv? Vagy egyáltalán, hogy néz ki egy ilyen értesítés? ne akard tudni hogy néz ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 bash.hu-ról "megpróbáltam a "f a sz om" szót beállitani jelszónak... visszadobta azzal, hogy túl rövid :)" :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ha nem ismered az előtörténtet, akkor semmi -_- ui: tudod, a polip kiválasztja ki nyeri a meccset De a vb már végetért nem ???? :rolleyes: <_< már rég bent vagyok.... hogy bírod?????? Felkerült a céére a kölcsönfelni:))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 De a vb már végetért nem ???? <_< -_- hogy bírod?????? Felkerült a céére a kölcsönfelni:))))))) zsir lett nagyon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Felkerült a céére a kölcsönfelni:))))))) http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1279105950.jpg Kitől kölcsönözted ? Valami normális motor kellene bele :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Felkerült a céére a kölcsönfelni:))))))) http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1279105950.jpg Nagyon király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 De a vb már végetért nem ???? :rolleyes: <_< Felkerült a céére a kölcsönfelni:))))))) http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1279105950.jpg Fú ez brutál, Brigi besír. Blitzen legyen ott -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 ne akard tudni hogy néz ki.... Nem örülnék neki :rolleyes: De komolyan kérdeztem...mert ha kapsz egy fotót akkor bemész az illetékes kapitányságra videót nézni egy stopperrel, hogy megvan e a 15sec a mérés előtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 ....De komolyan kérdeztem...mert ha kapsz egy fotót akkor bemész az illetékes kapitányságra videót nézni egy stopperrel, hogy megvan e a 15sec a mérés előtt?.... :rolleyes: <_< -_- :D :) Persze és még meg is kérdezik, hogy ücsit vagy kv-t kérsz-e B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Nem örülnék neki :rolleyes: De komolyan kérdeztem...mert ha kapsz egy fotót akkor bemész az illetékes kapitányságra videót nézni egy stopperrel, hogy megvan e a 15sec a mérés előtt? az első fotó amit meg tudok nézni 17:17:36kor készült az uccso pedig 17:17:51kor nem tudom amúgy.. lehet velük szívózni de úgyse fogunk jól járni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 :rolleyes: <_< -_- :D :) Persze és még meg is kérdezik, hogy ücsit vagy kv-t kérsz-e B) van heti 1x filmklubb B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 bash.hu-ról "megpróbáltam a "f a sz om" szót beállitani jelszónak... visszadobta azzal, hogy túl rövid :) " :rolleyes: <_< -_- :D Karcsi üzenete: amúgy az ideális nő: rendelkezik n-core meghívóval tud főzni minden más betanítható Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 az első fotó amit meg tudok nézni 17:17:36kor készült az uccso pedig 17:17:51kor nem tudom amúgy.. lehet velük szívózni de úgyse fogunk jól járni... hol nézegeted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 van heti 1x filmklubb :rolleyes: Ingyenes <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 hol nézegeted? hát meg lehet nézni a neten a képeket... ha van ügyiratszámod meg rendszámod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 hol nézegeted? https://gyorsanmentelelkaptunk/2010/0601/brfk/Lantos_ur :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 https://gyorsanmentelelkaptunk/2010/0601/brfk/Lantos_ur :rolleyes: http és .hu kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Nem örülnék neki -_- De komolyan kérdeztem...mert ha kapsz egy fotót akkor bemész az illetékes kapitányságra videót nézni egy stopperrel, hogy megvan e a 15sec a mérés előtt? most hogy ennyit beszéltünk róla, meg is jött a 45k-s csekkem..... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 http és .hu kell s-t csak az online csengetés miatt írtam, lassan az is biztos lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 hát meg lehet nézni a neten a képeket... ha van ügyiratszámod meg rendszámod... poliszhun? most hogy ennyit beszéltünk róla, meg is jött a 45k-s csekkem..... <_< :rolleyes: Erre meg azt tudom mondani vigasztalásul, hogy örülj hogy nem a Vekivel voltál és nem 120 :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 poliszhun? Erre meg azt tudom mondani vigasztalásul, hogy örülj hogy nem a Vekivel voltál és nem 120 -_- :rolleyes: hát a vekivel tuti nem mentem volna bele, mert az nem volt teljesen autózásra megfelelő út <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts