Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

hétvégén voltunk a telken, megérkezett a szomszédhoz egy barátja, hajóval.. vagyis valami tengerjáró xarral.... nagyjából amit tudni kell róla, van benne két v8-as 5000ccm-es motor, olyan 160mérföldel tud menni vízen, és kb 15km előtte tankolta tele 600litert és mire ideértek negyedig volt a tank... ez első részben két szoba összkomfort....

és aki tudja milyen nálunk a telken a víz akkor el tudja képzelni milyen lehetett mikor 150el végigjött az öbölbe, olyan hangja van h előtte azt hittük valami permetező repülő jön...

ry6jnxgm0achvacttv6l.jpg

Megosztás:

kérdezett valaki?! ha nem teccik nem kell elolvasni :rolleyes:

mer? mindenki magyaráz ha olyan képet raknak fel az autóról ami a régi kinézet nem az aktuális, vagy ha elfelejtik odaírni hogy ez szar az szar. Ezen egy dolog hibás de az azért5 nem 2 ft ilyen kategóriánál. Oké tudom telón is el lehet mondani neki. Elnézést hogy szoltam.

Megosztás:

hétvégén voltunk a telken, megérkezett a szomszédhoz egy barátja, hajóval.. vagyis valami tengerjáró xarral.... nagyjából amit tudni kell róla, van benne két v8-as 5000ccm-es motor, olyan 160mérföldel tud menni vízen, és kb 15km előtte tankolta tele 600litert és mire ideértek negyedig volt a tank... ez első részben két szoba összkomfort....

és aki tudja milyen nálunk a telken a víz akkor el tudja képzelni milyen lehetett mikor 150el végigjött az öbölbe, olyan hangja van h előtte azt hittük valami permetező repülő jön...

http://www.kephost.com/images3/ry6jnxgm0achvacttv6l.jpg

Képpel még mindig nem idézünk... :rolleyes:

ebben elfér elől két szoba? Gondolom 60 lityi amúgy amit íni akartál, de akkor is kemény a fogyija.

Megosztás:

mer? mindenki magyaráz ha olyan képet raknak fel az autóról ami a régi kinézet nem az aktuális, vagy ha elfelejtik odaírni hogy ez szar az szar. Ezen egy dolog hibás de az azért5 nem 2 ft ilyen kategóriánál. Oké tudom telón is el lehet mondani neki. Elnézést hogy szoltam.

szerinted nem vagyok tisztába az autó ezen részével? amúgy meg lehet mire felhív valaki már nem is lesz aktuális a váltó probléma.

Megosztás:

aki végigolvasta lécci publikálja a lényeget

Ez a lead-je az indexen :

TotalCar: Az ombudsman szerint

is törvénytelen a vagyonadó

A Totalcar bejelentésére vizsgálódó Szabó Máté szerint is előfordulhat, hogy az adó akár az autók értékének 20-25%-t is elérheti. A jövő héten eltörlik.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.