Vktr Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Szép kitkuta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 inkább ide offolok nem a blitz topicba, mert ott megszólnak, itt meg ez a normális :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/100712/mazsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Tegnap csinálhattunk volna közös képet a kutyákról... na ja akkor kicsit messzebb kellett volna állni azért... <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Szép kitkuta :rolleyes: működik a fényképezőn a makró mód... <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 működik a fényképezőn a makró mód... :rolleyes: <_< bezzeg mikor úgy fogtam le h ne tépje szét Atoszt, akkor nem voltál ilyen vidám -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 volt nálunk egy 3 hónapos törpetacsi is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 bezzeg mikor úgy fogtam le h ne tépje szét Atoszt, akkor nem voltál ilyen vidám -_- :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 :rolleyes: <_< Majdnem megkarcolta az egyik körmét, mi? -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Majdnem megkarcolta az egyik körmét, mi? :rolleyes: <_< most még röhögsz -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 most még röhögsz :D :) Én amúgy egy mondatra emléxek amit mondtál... "Ne simogasd meg Mazsit, mert bepisil..." :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 ez csak álca, mégse mondhatom, hogy ne nyúlj hozzá mert letépi tőböl a kezedet... be se engedtetek volna :rolleyes: <_< Én amúgy egy mondatra emléxek amit mondtál... "Ne simogasd meg Mazsit, mert bepisil..." -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 ez csak álca, mégse mondhatom, hogy ne nyúlj hozzá mert letépi tőböl a kezedet... be se engedtetek volna :rolleyes: <_< A beengedés szempontjából a bepisilős duma szerinted mennyire jó??? -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 hétvégén voltunk a telken, megérkezett a szomszédhoz egy barátja, hajóval.. vagyis valami tengerjáró xarral.... nagyjából amit tudni kell róla, van benne két v8-as 5000ccm-es motor, olyan 160mérföldel tud menni vízen, és kb 15km előtte tankolta tele 600litert és mire ideértek negyedig volt a tank... ez első részben két szoba összkomfort.... és aki tudja milyen nálunk a telken a víz akkor el tudja képzelni milyen lehetett mikor 150el végigjött az öbölbe, olyan hangja van h előtte azt hittük valami permetező repülő jön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 A beengedés szempontjából a bepisilős duma szerinted mennyire jó??? :rolleyes: <_< -_- inkább pisiljen le mint egyen meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 ... http://www.kephost.com/images3/ry6jnxgm0achvacttv6l.jpg Kemény csónak. Azért vicces lehet 150-nel terelgetni az öbölben :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Kemény csónak. Azért vicces lehet 150-nel terelgetni az öbölben :rolleyes: <_< vicces, hogy a srác hátán csúszik végig.... ez a ki hány kört tud menni anélkül h a nézők között landolna verseny? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 kérdezett valaki?! ha nem teccik nem kell elolvasni :rolleyes: mer? mindenki magyaráz ha olyan képet raknak fel az autóról ami a régi kinézet nem az aktuális, vagy ha elfelejtik odaírni hogy ez szar az szar. Ezen egy dolog hibás de az azért5 nem 2 ft ilyen kategóriánál. Oké tudom telón is el lehet mondani neki. Elnézést hogy szoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 hétvégén voltunk a telken, megérkezett a szomszédhoz egy barátja, hajóval.. vagyis valami tengerjáró xarral.... nagyjából amit tudni kell róla, van benne két v8-as 5000ccm-es motor, olyan 160mérföldel tud menni vízen, és kb 15km előtte tankolta tele 600litert és mire ideértek negyedig volt a tank... ez első részben két szoba összkomfort.... és aki tudja milyen nálunk a telken a víz akkor el tudja képzelni milyen lehetett mikor 150el végigjött az öbölbe, olyan hangja van h előtte azt hittük valami permetező repülő jön... http://www.kephost.com/images3/ry6jnxgm0achvacttv6l.jpg Képpel még mindig nem idézünk... :rolleyes: ebben elfér elől két szoba? Gondolom 60 lityi amúgy amit íni akartál, de akkor is kemény a fogyija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 ebben elfér elől két szoba? Gondolom 60 lityi amúgy amit íni akartál, de akkor is kemény a fogyija. nem, 600 liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 mer? mindenki magyaráz ha olyan képet raknak fel az autóról ami a régi kinézet nem az aktuális, vagy ha elfelejtik odaírni hogy ez szar az szar. Ezen egy dolog hibás de az azért5 nem 2 ft ilyen kategóriánál. Oké tudom telón is el lehet mondani neki. Elnézést hogy szoltam. szerinted nem vagyok tisztába az autó ezen részével? amúgy meg lehet mire felhív valaki már nem is lesz aktuális a váltó probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 szerinted nem vagyok tisztába az autó ezen részével? amúgy meg lehet mire felhív valaki már nem is lesz aktuális a váltó probléma. Megy bele az automata, mi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Megy bele az automata, mi? :rolleyes: Most hívtam, még aktuális a váltó problematic <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Most hívtam, még aktuális a váltó problematic :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Vagyonadó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Vagyonadó... aki végigolvasta lécci publikálja a lényeget Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 aki végigolvasta lécci publikálja a lényeget Ez a lead-je az indexen : TotalCar: Az ombudsman szerint is törvénytelen a vagyonadó A Totalcar bejelentésére vizsgálódó Szabó Máté szerint is előfordulhat, hogy az adó akár az autók értékének 20-25%-t is elérheti. A jövő héten eltörlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts