Lanti Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 hát ez megint jól sikerült Kiminek.... nem lennék a navigátora... http://duen.hu/hirblog/duen/video_-_kimi_bukasa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 A Forma1ben is ilyen pengeélen táncolt, csak ott nem lehetett leesni az útról. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Hááááááá de Lantos Úr :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...2.0_4x4-3986102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Hááááááá de Lantos Úr :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...2.0_4x4-3986102 SYGNUM pff, apám, legalább az Opel típusokat írjuk rendesen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 valami ilyesmi...nem voltam ott, és csak mesélték... volt egy berepedt szélvédő, meg egy szabálytalanul felragasztott matrica rendszám...ami miatt forgalmit vettek el... volt át nem íratott autó is... Addig jár a vízhordólány a kútra... -_- A BKV buszokat miért nem szedik ki napközben? <_< Ott is lenne meglepődött arc szerintem és azért az veszélyesebb,mint egy repedt szélvédő! Zsotee! Amúgy én ugyanazat csináltam anno,mint Pehi "Danubiuszceleb" Csabi! Értem,hogy mivel érvelsz,de azért kiváncsi lennék a száj állásodra Zsótibatya,amikor a szentmihályiról bekanyarodik melléd egy kamion és egy féltégla a platóról a szélvédőre esik. Én azt hittem ott szarom össze magam.Nem kicsit szólt és időm sem volt reagálni. A kormány alatti részre esett,végig repedt,de a kilátásban nem zavart. Műszaki előtt egy hónappal elvittem,cseréltettem és megfogadtam coupe tanácsát.Nem kell 30E-ért pilkington.Tök nyolc,hogy a kínait vagy a drágát verik be kaviccsal,a drága árából három kínait veszek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 SYGNUM pff, apám, legalább az Opel típusokat írjuk rendesen <_< Rotfl! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Rendben, nektek van igazatok, Én meg hülyeséget beszélek. Már megszoktam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Rendben, nektek van igazatok, Én meg hülyeséget beszélek. Már megszoktam. :rolleyes: Azé' ne sértődjé' be! -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Azé' ne sértődjé' be! -_- <_< Nem sértődtem be, csupán nem értitek amiről beszéltem, így felesleges tovább folytatni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Nem sértődtem be, csupán nem értitek amiről beszéltem, így felesleges tovább folytatni. :rolleyes: Én értem,csak nem mindenki tartja be a szabályokat szóról-szóra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Én értem,csak nem mindenki tartja be a szabályokat szóról-szóra. <_< Én sem tartok be sok szabályt szóról szóra, nem is azt mondtam hogy Én minden szabályt betartok. Viszont, aki vesz egy autót és nem iratja át, vagy repedt szélvédővel közlekedik, ne csodálkozzon ha elveszik a forgalmiját. Ebben egyetértek a zsarukkal, sok mindenben viszont nem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Én sem tartok be sok szabályt szóról szóra, nem is azt mondtam hogy Én minden szabályt betartok. Viszont, aki vesz egy autót és nem iratja át, vagy repedt szélvédővel közlekedik, ne csodálkozzon ha elveszik a forgalmiját. Ebben egyetértek a zsarukkal, sok mindenben viszont nem. :rolleyes: Az átíratás ok,de ha a szélvédő ha nem a látótérben repedt...az inkább már genyóskodás...szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Az átíratás ok,de ha a szélvédő ha nem a látótérben repedt...az inkább már genyóskodás...szerintem. Pöttyök és karcok nem számítanak, ha nincs a látótérben, a repedés viszont már árulkodik, hogy műszakilag nem bírja a nagyobb megterhelést, nem véletlen "ölnek" miatta a pékek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Pöttyök és karcok nem számítanak, ha nincs a látótérben, a repedés viszont már árulkodik, hogy műszakilag nem bírja a nagyobb megterhelést, nem véletlen "ölnek" miatta a pékek. Nekem is el van repedve a szélvédöm,és az a vicces hogy 2-3 nap alatt lett benne csík...Az a szemét ebben,hogy semmi garancia nincs arra hogy csere után pár nappal nem kapok megint egy kavicsot :rolleyes: .Én ezért nem cseréltetem ki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 SYGNUM pff, apám, legalább az Opel típusokat írjuk rendesen :rolleyes: upsz, nekem fel se tünt <_< nem én irtam -_-:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 upsz, nekem fel se tünt :rolleyes: nem én irtam <_<:D aki írta elfelejtette, hogy a 2-es fokozat kicsit nehézkesen rakható be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 aki írta elfelejtette, hogy a 2-es fokozat kicsit nehézkesen rakható be. jáááj Csabi nem racsingra való, nagypapásan hibátlanul bepattan a helyére :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 kérdezett valaki?! ha nem teccik nem kell elolvasni :rolleyes: aki írta elfelejtette, hogy a 2-es fokozat kicsit nehézkesen rakható be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 upsz, nekem fel se tünt -_- nem én irtam :D:D Mááá másolni sem tudsz??? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 nyasgem, képzeld megoldottam és nálam van a teló. Amúgy senki nem említette meg péntek délután 5ig hogy ja ne felejcsem el. Telefon van nálad,vagy már lengéscsillapító? :rolleyes: Hááááááá de Lantos Úr B) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...2.0_4x4-3986102 Látszik nem járok ki Lurdizni :) : neked most milyen kocsid maradt meg? Mihez kell neked a teló? Csak a céges W van nem? :D Pöttyök és karcok nem számítanak, ha nincs a látótérben, a repedés viszont már árulkodik, hogy műszakilag nem bírja a nagyobb megterhelést, nem véletlen "ölnek" miatta a pékek. Nekem pl pont ezek vannak.. és már többször elgondolkodtam, hogy mennyi lenne egy új szélvédő, mert ha a nap szemből süt, akkor azért már zavaró tud lenni kicsit. Lehet még a gyári üveg.. <_< Aztán az áron kívül bennem van az is, hogy vajon hogy rakják be az újat?! Be fogok ázni, vagy sem?! B) No meg kell új matrica is akkor, nem mintha most nem?! :D Lett "rendelve" Andristól? vagy csak nekem kellene mostanság? -_- Ehh.. de meleg van.. csak meg kellene csinálni az a nyamvadt klímát :P (kompreszor "pajzs" tömítései elengedik az anyagot :D ) Csak ahhoz ki kellene szerelni..ha ki van, akkor kellene egy klíma nélküli hosszbordás szíj, hogy amíg csinálják, tudjam használni a kocsit :D no meg sacc 50 rugesz.. (ki be szerelés, tömítés csere, feltöltés... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Az a szemét ebben,hogy semmi garancia nincs arra hogy csere után pár nappal nem kapok megint egy kavicsot :rolleyes: .Én ezért nem cseréltetem ki -_- Jah.. én így jártam az index-burával (tom, kis tétel egy szélvédőhöz képest) Leesett az egyik burája vettem bele újat.. szépet fényeset.. a másik randa volt hozzá képest.. azt is lecseréltem pár hónapja.. Erre nemrég nézem, az egyik burán van egy dupla kavics nyom <_< Fura.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 ....Látszik nem járok ki Lurdizni <_< : neked most milyen kocsid maradt meg? Mihez kell neked a teló? Csak a céges W van nem? B).... Gondolom, ezt Lantinak írtad :) ....Aztán az áron kívül bennem van az is, hogy vajon hogy rakják be az újat?! Be fogok ázni, vagy sem?! :D No meg kell új matrica is akkor, nem mintha most nem?! B) Lett "rendelve" Andristól? vagy csak nekem kellene mostanság? :rolleyes:.... Be fog-e ázni ? -_- Miért ázna be ? :D Szólsz neki és csinál ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Telefon van nálad,vagy már lengéscsillapító? :rolleyes: Látszik nem járok ki Lurdizni <_< : neked most milyen kocsid maradt meg? Mihez kell neked a teló? Csak a céges W van nem? -_- telefonról volt szó, és nem nekem kellett, csak felhívtam, hogy ne felejtse el. jelen pillanatban nem csak a vw van még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 telefonról volt szó, és nem nekem kellett, csak felhívtam, hogy ne felejtse el. jelen pillanatban nem csak a vw van még. Jójójó. megvan méég a veki.. de egy ilyen szuper autó el megy pikk pakk :rolleyes: MK jaja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 inkább ide offolok nem a blitz topicba, mert ott megszólnak, itt meg ez a normális :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts