coupe Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 István! Jól nem jöttél... így kávézhattam egyedül... Jövő héten végig bent vagyok nappal, mert nincs góré, és én vagyok helyette... Öszinte leszek,elfelejtettem..... :rolleyes: nem is jártam arra,meg időre vissza kellett érnem. <_< Holnap akkor nem dolgozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Öszinte leszek,elfelejtettem..... :rolleyes: nem is jártam arra,meg időre vissza kellett érnem. <_< Holnap akkor nem dolgozol? Holnap nem, viszont este megyek ki tuti... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 .... Néked mennyi volt annó a Koni összes ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Néked mennyi volt annó a Koni összes ? Cédén vagy kazettán? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Cédén vagy kazettán? <_< Puhakötésben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Az astrán nekem is repedt a szélvédő, de majd cserélve lesz ha össze lesz rakva, akkor én se járjak vele? Szívem szerint azt mondanám hogy ne, de ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz. :rolleyes: Itt most arról volt szó, hogyha repedt szélvédő miatt elveszik a forgalmit, valahogy nem tudom sajnálni az illetőt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Néked mennyi volt annó a Koni összes ? 80 körül volt,alkudozni kell :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 mérnek itt nálunk egy spzoli színű 5 ajtós F astrából valami GTB... a rendszáma... pedig csak 14.00-15.00 Bp. IV. ker. Árpád út vannak kiírva. Nem GTF - 666?... és full civilnek néz ki.. bár amit én láttam,mintha sedán lett volna.. (lépcsős seggű) Érdekes szitu volt.. Jöttem a villamos mellett körzeti doki felől(angyalföld irányából,konkrétan mondjuk itthonról..) a központ felé. Indultunk a lámpától, mögöttem volt ez a pezsgős astra.. picit még mintha tolt is volna.. mellettem meg egy kis dzsipecske.. ilyen fronti kategóriás.. valami régebbi.. nem néztem mi az.. Aztán egyszer csak dudálgat mögöttem az astra.. nézem mutogat a dzsipesnek az ürge. Nézem mi a csöcs van,talán ismerik egymást? Aztán látom húzódik ki mögöttem a dzsip a járda mellé,######i kézbe tartott mobillal telcsizett.. a pezsgős astrára meg ahogy húzódik ki, a közeg rakja kifelé a "kodzsek" szirénát -_- (lol. hogy írják a kodzsget? :)) Egyiken csak egy fehér ing volt.. szinte mikor kiszállt se szúrtam volna ki, hogy jard! A kocsiról meg pláne nem mondtam volna meg.. dúrva.. lassan már sehol sincs "biztonságban" az ember :rolleyes: Komolyan elgondolkodtam, lehet kellene venni valami jó kis lézer blokkolót.. igaz.. radaros ellen cseszhetem.. (meg az is,hogy nem kell szágúldozni.. de melyik GSi-s nem tolja el neki ha csak rövid ideig is.. és amilyen a szerencsénk, pont ott a fényképész.. <_< ) 80 körül volt,alkudozni kell :D Rugók nélkül? Mert nekem tavaly még asszem olyan 11x xxx-et mondtak a szettre.. rugóval.. no persze nem alkudozva B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Rugók nélkül? Mert nekem tavaly még asszem olyan 11x xxx-et mondtak a szettre.. rugóval.. no persze nem alkudozva :rolleyes: Rugó nélkül.Nekem gyári rugók vannak bent.Vagyis majdnem <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 most állították fel a trafipaxot az m3 kivezetönél a palotai felüljáró után egyből.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Megtekintésre ajánlanám : http://astra-coupe.hu/index.php/hasznos-dolgok/mszaki-adatok "Karosszéria színek" Igen? nehéz a felfogásom, éjjeles vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Anti, használtam a képeidet, sry de nekem nem volt. köcce :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Rugó nélkül.Nekem gyári rugók vannak bent.Vagyis majdnem :rolleyes: <_< -_- Hümmmmmm, azt hittem vettél rugót is. Még mindig arra jársz minden nap ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 halasnapok?:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Hümmmmmm, azt hittem vettél rugót is. Még mindig arra jársz minden nap ? 2-3hetente egyszer. Pehi ott dolgozik vele szembe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 2-3hetente egyszer. Pehi ott dolgozik vele szembe <_< de pehi mindent elfelejt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 de pehi mindent elfelejt :rolleyes: nyasgem, képzeld megoldottam és nálam van a teló. Amúgy senki nem említette meg péntek délután 5ig hogy ja ne felejcsem el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Szívem szerint azt mondanám hogy ne, de ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz. :rolleyes: Itt most arról volt szó, hogyha repedt szélvédő miatt elveszik a forgalmit, valahogy nem tudom sajnálni az illetőt. <_< Hát ezt a felfogást nem értem, nem hinném, hogy olyan sokan rohannak egy kavicsfelverődés után azonnal a szélvédőshöz cserére. Én a cabrion 2 kavicsot kaptam és amint láttam szélvédőst megálltam megcsináltatni. Nem is látszódik egyik sem. Mivel az astrát így vettem gondoltam addig jó így míg lakatolva nem lesz akkor úgy is szét lesz szedve. Nem értem miért kéne egy repedéssel rohanni a szélvédőshöz. Mit befolyásol a műszaki állapoton ha egy repedés van. Ez csak kötözködés. Nem kívánom, hogy tudd milyen az ha repedt a szélvédőd és emiatt basztat a rendőr. Még a repedést sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 2-3hetente egyszer. Pehi ott dolgozik vele szembe :rolleyes: nem is vele szemben dolgozom hanem kb 4 házszámmal aréb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 nem is vele szemben dolgozom hanem kb 4 házszámmal aréb. Vata disztönc :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Hát ezt a felfogást nem értem, nem hinném, hogy olyan sokan rohannak egy kavicsfelverődés után azonnal a szélvédőshöz cserére. Én a cabrion 2 kavicsot kaptam és amint láttam szélvédőst megálltam megcsináltatni. Nem is látszódik egyik sem. Mivel az astrát így vettem gondoltam addig jó így míg lakatolva nem lesz akkor úgy is szét lesz szedve. Nem értem miért kéne egy repedéssel rohanni a szélvédőshöz. Mit befolyásol a műszaki állapoton ha egy repedés van. Ez csak kötözködés. Nem kívánom, hogy tudd milyen az ha repedt a szélvédőd és emiatt basztat a rendőr. Még a repedést sem. Hát azért ne haragudj, de ha így repedten, rápattan egy kő a szélvédődre és az öledbe esik vagy bepókhálósodik az egész és nem látsz majd ki rajta, akkor meglátod hogy mit befolyásol. Nekem is van rajta kavicsfelverődés, kettő is. Csak mivel már meg van az új szélvédőm, így már nem fogom én sem megcsináltatni, erre a két napra. :rolleyes: Egyébként meglepődtem milyen olcsó az új szélvédő, 10600Ft unixnál, fehér és nincs rajta csík. A szinezett zöld, amin van egy kék sötétítő csík az meg 11900. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Hát azért ne haragudj, de ha így repedten, rápattan egy kő a szélvédődre és az öledbe esik vagy bepókhálósodik az egész és nem látsz majd ki rajta, akkor meglátod hogy mit befolyásol. Nekem is van rajta kavicsfelverődés, kettő is. Csak mivel már meg van az új szélvédőm, így már nem fogom én sem megcsináltatni, erre a két napra. :rolleyes: Egyébként meglepődtem milyen olcsó az új szélvédő, 10600Ft unixnál, fehér és nincs rajta csík. A szinezett zöld, amin van egy kék sötétítő csík az meg 11900. <_< Nekem is megvan a szélvédő, de nem fog bepókhálósodni vagy betörni mert egy helyen repedt. Annak nem kavicsnak kell lenni hanem sziklának ahhoz. Ezek szerint akkor most te sem használod az autót, mert repedt a szélvédőd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Nekem is megvan a szélvédő, de nem fog bepókhálósodni vagy betörni mert egy helyen repedt. Annak nem kavicsnak kell lenni hanem sziklának ahhoz. Ezek szerint akkor most te sem használod az autót, mert repedt a szélvédőd. Nekem nem repedt, hanem kavicsnyom van rajta, 2db. Nincs elrepedve sehol. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Ti aztán sokat tudtok beszélni a szélvédőről :rolleyes: ...egyébként Csabinak van igaza <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Rendben legyen úgy. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts