mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Múlt pénteken a Váci úton keménykedés volt... Kivittek egy mobil vizsgaállomást, és mindenkit tereltek be... haveromék kint voltak, 5 bubu, s2, RS cosworth, meg még pár mókás autó... műszakit mindegyiknél érvénytelenítették a helyszínen, és berendelték őket vizsgára...pár pedig a forgalmit is bukta... :rolleyes: Ergo ha bementek volna műszakira, akkor egyik se ment volna át nemde ? De az mit jelent, hogy forgalmit bukta ? Kivonták őket a forgalomból ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 ... De az mit jelent, hogy forgalmit bukta ? Kivonták őket a forgalomból ? Konkrétan el is szokták venni a forgalmit, aztán járkálhatsz utána +viheted vizsgázni, miután sikerült visszaszerezned <_< Trabanttal volt nekünk ilyen anno, mert pár nappal véletlenül túlléptük a zöldkártya lejártát :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Azt nem tudom, hogy mérés is volt e... azért az már nem olyan egyszerű és könnyen ellenőrizhető... ráadásul letörném a kezét aki padra rakná mondjuk a bubut, és mondjuk nem megfelelő hűtés miatt tönkremegy valami... :rolleyes: Márk mesélte, hogy a szomszédja arrafelé járt, és hogy sok mindenkit kivettek. Az audira meg azt mondta, hogy 180lovat vallott be a tulaja, és mértek vagy 300at...Aztán ki tudja melyik gyerek mekkora Andersen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ergo ha bementek volna műszakira, akkor egyik se ment volna át nemde ? De az mit jelent, hogy forgalmit bukta ? Kivonták őket a forgalomból ? Kaptak egy útvonalengedélyt haza, aztán meg vizsgára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ergo ha bementek volna műszakira, akkor egyik se ment volna át nemde ? De az mit jelent, hogy forgalmit bukta ? Kivonták őket a forgalomból ? valami ilyesmi...nem voltam ott, és csak mesélték... volt egy berepedt szélvédő, meg egy szabálytalanul felragasztott matrica rendszám...ami miatt forgalmit vettek el... volt át nem íratott autó is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Mondjuk aki berepedt szélvédővel, meg át nem íratott autóval jár, az szopjon is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Mondjuk aki berepedt szélvédővel, meg át nem íratott autóval jár, az szopjon is. :rolleyes: na azért egyik sem veszélyezteti a forgalmat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 mérnek itt nálunk egy spzoli színű 5 ajtós F astrából valami GTB... a rendszáma... pedig csak 14.00-15.00 Bp. IV. ker. Árpád út vannak kiírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 még mindig nem tudom elhinni, hogy teljesítményt is mérnének... pl összkerekessel mit csinálnak??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 még mindig nem tudom elhinni, hogy teljesítményt is mérnének... pl összkerekessel mit csinálnak??? :rolleyes: vinnéd méretni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 vinnéd méretni? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 még mindig nem tudom elhinni, hogy teljesítményt is mérnének... pl összkerekessel mit csinálnak??? :rolleyes: Kihúzzák a 4x4 biztit <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Kihúzzák a 4x4 biztit :rolleyes: <_< -_- Hát nálam max ha elflexelik a hajtást... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 na azért egyik sem veszélyezteti a forgalmat.... Viszont ha van pénze majomra, legyen pénze banánra is, szerintem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Viszont ha van pénze majomra, legyen pénze banánra is, szerintem. :rolleyes: Egyetértek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Viszont ha van pénze majomra, legyen pénze banánra is, szerintem. -_- Ez milyen duma :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ez milyen duma :rolleyes: <_< Olvastam... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Hát nálam max ha elflexelik a hajtást... <_< -_- Hjaaaaa, az OPEL fejletebb technológiát alkalmaz :rolleyes: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ez milyen duma :rolleyes: <_< Átraktam az utcsó hozzászólásod a kínál-ba -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Viszont ha van pénze majomra, legyen pénze banánra is, szerintem. :rolleyes: Az astrán nekem is repedt a szélvédő, de majd cserélve lesz ha össze lesz rakva, akkor én se járjak vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Átraktam az utcsó hozzászólásod a kínál-ba -_- Jaaa köszi nem figyeltem, a főoldalról klikkeltem a topikba és ha már ott voltam írtam :rolleyes: Az astrán nekem is repedt a szélvédő, de majd cserélve lesz ha össze lesz rakva, akkor én se járjak vele? Az attól függ hogy van-e pénzed banánra <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Jaaa köszi nem figyeltem, a főoldalról klikkeltem a topikba és ha már ott voltam írtam :rolleyes: Sámli gond, csak ott jobban célt érhet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Sámli gond, csak ott jobban célt érhet <_< mondjuk csodálkoznék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 remélem redi az astrád is benne lesz valahol http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/...d_max_4_keszul/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ez lett a black pearlból :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts