Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Redi!

Végre megéltük ezt is... ;) nem is értem, hogy szántad rá magad... :D ^_^ :P

Szóval úgy kezdődött, hogy

1. kispolák

2. kispolák

3. szuzuki gls 1.3

4. puntó sporting 1.2

5. Gsi...

6. Astra Cabrio

7. Audi 1.9tdi

8. Seni

9. Cupra

11. Kadett 1 egész hétig...

12. Kadi

13. Veki

14. Bubu

És ott van még mellette Dettinek a Szusi...

Lehet kihagytam valamit... ;) :D de hirtelen ez volt az elmúlt 10 év termése...

Megosztás:

Coupe!

Jó lesz az!

Ha veszek én is Kííííívéjt fogok venni... ár érték arányban verhetetlen, és a fórumok szerint szívás is pont ugyan annyi van velük mint bármelyik másikkal...

Ráadásul jól is néznek ki...

Használd egészséggel, mi meg majd úgy is szívjuk a véred egy kicsit még... :D

Megosztás:

Redi!

Végre megéltük ezt is... ;) nem is értem, hogy szántad rá magad... :D ^_^ :P

Szóval úgy kezdődött, hogy

1. kispolák

2. kispolák

3. szuzuki gls 1.3

4. puntó sporting 1.2

5. Gsi...

6. Astra Cabrio

7. Audi 1.9tdi

8. Seni

9. Cupra

11. Kadett 1 egész hétig...

12. Kadi

13. Veki

14. Bubu

És ott van még mellette Dettinek a Szusi...

Lehet kihagytam valamit... ;) :D de hirtelen ez volt az elmúlt 10 év termése...

tyóóóó van annak aki el nem issza

Megosztás:

Coupe!

Jó lesz az!

Ha veszek én is Kííííívéjt fogok venni... ár érték arányban verhetetlen, és a fórumok szerint szívás is pont ugyan annyi van velük mint bármelyik másikkal...

Ráadásul jól is néznek ki...

Használd egészséggel, mi meg majd úgy is szívjuk a véred egy kicsit még... :D

Még ebben az évben szívhatjátok,jövöre tuning lesz ^_^ :P

kb 250e forint,és lesz egy 12-15LE robogóm ;) ;)

Megosztás:

Fateromnak Rieju robogója van, én hoztam haza, amikor vette, akkor 40et is csak nagy nehezen tudott menni, aztán szépen lassan elkezdett éledezni, 55nél viszont megáll. Kivették belőle a folytást és nem történt semmi. :D

Lehet nem vettek ki belöle mindent,mert szeretik elsunyizni mivel ők állják a garanciás hibákat......

Megosztás:

Csak nem annyira hülyeség az 50ccm, mi? :P

Féltem a jogsimat,azért vettem 50est....az biztos,hogy jövőre kevés lesz a teljesítmény......de ha azt nézzük hogy max 250e forintból fel lehet tuningolni,akkor még mindig olcsóbban jövök ki,mintha vettem volna egy új olasz motort,ami szintén így megy mint ezek gyárilag :D de az is lehet hogy az 1000szervíznél megbeszélem hogy raknék fel egy jobb kipufogót,meg Attilával átgörgözzük,hogy jobban menjen,akkor kihúzom 2 évig így ahogy van...mert csábító a 2 év garancia ha korrektül állnak hozzá ^_^

Megosztás:

Még ebben az évben szívhatjátok,jövöre tuning lesz :rolleyes: <_<

kb 250e forint,és lesz egy 12-15LE robogóm -_- :D

nem is tudom hol láttam videjót, a németeknél már erre is ráálltak. Megállítanak, rá a robi egy görgőre amin van egy trabant km óra, a szerv meghúzza a gázt és megnézik mit tud, ha többet mint az előírt már írják is a papírt és tolhatod haza. Ami meg gyanus - mert ezt trükközi, pl azzal hogy egy kapcsolóval visszafojtható a moci - azt beküldik a szervizükbe ahol szétszedik, és bevizsgálják. Nem szaroznak günterék.

Megosztás:

Féltem a jogsimat,azért vettem 50est....az biztos,hogy jövőre kevés lesz a teljesítmény......de ha azt nézzük hogy max 250e forintból fel lehet tuningolni,akkor még mindig olcsóbban jövök ki,mintha vettem volna egy új olasz motort,ami szintén így megy mint ezek gyárilag :rolleyes: de az is lehet hogy az 1000szervíznél megbeszélem hogy raknék fel egy jobb kipufogót,meg Attilával átgörgözzük,hogy jobban menjen,akkor kihúzom 2 évig így ahogy van...mert csábító a 2 év garancia ha korrektül állnak hozzá <_<

250? Sztem max 1 100ast lehet rákölteni, de már az is hülyeségnek hangzik.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.