Atommanó Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Redi! Végre megéltük ezt is... ;) nem is értem, hogy szántad rá magad... :D ^_^ :P Szóval úgy kezdődött, hogy 1. kispolák 2. kispolák 3. szuzuki gls 1.3 4. puntó sporting 1.2 5. Gsi... 6. Astra Cabrio 7. Audi 1.9tdi 8. Seni 9. Cupra 11. Kadett 1 egész hétig... 12. Kadi 13. Veki 14. Bubu És ott van még mellette Dettinek a Szusi... Lehet kihagytam valamit... ;) :D de hirtelen ez volt az elmúlt 10 év termése... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Coupe! Jó lesz az! Ha veszek én is Kííííívéjt fogok venni... ár érték arányban verhetetlen, és a fórumok szerint szívás is pont ugyan annyi van velük mint bármelyik másikkal... Ráadásul jól is néznek ki... Használd egészséggel, mi meg majd úgy is szívjuk a véred egy kicsit még... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Redi! Végre megéltük ezt is... ;) nem is értem, hogy szántad rá magad... :D ^_^ :P Szóval úgy kezdődött, hogy 1. kispolák 2. kispolák 3. szuzuki gls 1.3 4. puntó sporting 1.2 5. Gsi... 6. Astra Cabrio 7. Audi 1.9tdi 8. Seni 9. Cupra 11. Kadett 1 egész hétig... 12. Kadi 13. Veki 14. Bubu És ott van még mellette Dettinek a Szusi... Lehet kihagytam valamit... ;) :D de hirtelen ez volt az elmúlt 10 év termése... tyóóóó van annak aki el nem issza Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 tyóóóó van annak aki el nem issza Na EZ pont nem biztos nála :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 ncore reborn Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 ncore reborn Küggyé meghívót, me bithu meg nincs :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Küggyé meghívót, me bithu meg nincs :S "Sajnáljuk, de a meghívás jelenleg nem engedélyezett az oldalra!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Coupe! Jó lesz az! Ha veszek én is Kííííívéjt fogok venni... ár érték arányban verhetetlen, és a fórumok szerint szívás is pont ugyan annyi van velük mint bármelyik másikkal... Ráadásul jól is néznek ki... Használd egészséggel, mi meg majd úgy is szívjuk a véred egy kicsit még... :D Még ebben az évben szívhatjátok,jövöre tuning lesz ^_^ :P kb 250e forint,és lesz egy 12-15LE robogóm ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 má itthon vagy??? elmehetnénk fagyizni.... vagy kisorosziba cigizni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Fateromnak Rieju robogója van, én hoztam haza, amikor vette, akkor 40et is csak nagy nehezen tudott menni, aztán szépen lassan elkezdett éledezni, 55nél viszont megáll. Kivették belőle a folytást és nem történt semmi. :D Lehet nem vettek ki belöle mindent,mert szeretik elsunyizni mivel ők állják a garanciás hibákat...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 má itthon vagy??? elmehetnénk fagyizni.... vagy kisorosziba cigizni :D Szerintem kihagyom,jó itt a hűvős házba ücsörögni ^_^ :P ;) Benzin is kevés van itthon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 ok, láccik hogy panel gyerek vagy, állandóan csak a lakásba ülsz :D amugy van itthon 5 liter benzinem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Szerintem kiba*ott szép lett. Főleg a felnik tetszenek. :D :D Elöl lett szélesítve végül? Dobbetét benne van? ;) ????? ^_^ :P ;) inkább felemelte :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 ok, láccik hogy panel gyerek vagy, állandóan csak a lakásba ülsz :D amugy van itthon 5 liter benzinem... Idáig a panelba ültem,egész pontosan 32fok volt ^_^ ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Még ebben az évben szívhatjátok,jövöre tuning lesz :D ^_^ kb 250e forint,és lesz egy 12-15LE robogóm :P ;) Csak nem annyira hülyeség az 50ccm, mi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Csak nem annyira hülyeség az 50ccm, mi? :P Féltem a jogsimat,azért vettem 50est....az biztos,hogy jövőre kevés lesz a teljesítmény......de ha azt nézzük hogy max 250e forintból fel lehet tuningolni,akkor még mindig olcsóbban jövök ki,mintha vettem volna egy új olasz motort,ami szintén így megy mint ezek gyárilag :D de az is lehet hogy az 1000szervíznél megbeszélem hogy raknék fel egy jobb kipufogót,meg Attilával átgörgözzük,hogy jobban menjen,akkor kihúzom 2 évig így ahogy van...mert csábító a 2 év garancia ha korrektül állnak hozzá ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 ... 1. kispolák ... Megnéztelek volna benne. Vagy akkor még nem gyúrtál? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Még ebben az évben szívhatjátok,jövöre tuning lesz :rolleyes: <_< kb 250e forint,és lesz egy 12-15LE robogóm -_- :D nem is tudom hol láttam videjót, a németeknél már erre is ráálltak. Megállítanak, rá a robi egy görgőre amin van egy trabant km óra, a szerv meghúzza a gázt és megnézik mit tud, ha többet mint az előírt már írják is a papírt és tolhatod haza. Ami meg gyanus - mert ezt trükközi, pl azzal hogy egy kapcsolóval visszafojtható a moci - azt beküldik a szervizükbe ahol szétszedik, és bevizsgálják. Nem szaroznak günterék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Idáig a panelba ültem,egész pontosan 32fok volt :rolleyes: -_- <_< nem jöttél, pedig volt dodgem is.... meg koncert, meg buli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Féltem a jogsimat,azért vettem 50est....az biztos,hogy jövőre kevés lesz a teljesítmény......de ha azt nézzük hogy max 250e forintból fel lehet tuningolni,akkor még mindig olcsóbban jövök ki,mintha vettem volna egy új olasz motort,ami szintén így megy mint ezek gyárilag :rolleyes: de az is lehet hogy az 1000szervíznél megbeszélem hogy raknék fel egy jobb kipufogót,meg Attilával átgörgözzük,hogy jobban menjen,akkor kihúzom 2 évig így ahogy van...mert csábító a 2 év garancia ha korrektül állnak hozzá <_< 250? Sztem max 1 100ast lehet rákölteni, de már az is hülyeségnek hangzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 anti mikor dolgozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 anti mikor dolgozol? kedd, szerda, csüt biztos, pénteket még nem tudom...mind nappal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Kéne nekem valami jófajta házipálinka... Nem tud valaki ? Legkésöbb péntekre. 1-2 liter :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Kéne nekem valami jófajta házipálinka... Nem tud valaki ? Legkésöbb péntekre. 1-2 liter :rolleyes: Keres-Kínálba tedd be <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Keres-Kínálba tedd be :rolleyes: Oké,de ezt többen olvassák <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts