redline Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Ez AZ? Az ára mintha kezdene lefele menni :D Ennél olcsóbban adták el....2.7ért asszem Aztán felrakták egy vödör pénzzel drágábban és ugyanannyi kilométerrel ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Ismerős interkulleres :D ^_^ ez tényleg ennyire hulladék, hogy senkinek nem teccik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 ez tényleg ennyire hulladék, hogy senkinek nem teccik? nem tudom elhinni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 nem tudom elhinni.... Szerintem egyszerűen túlvállalják magukat az emberek pénzügyileg. Kicentizik a törlesztőt. De az is lehet, hogy a Virágh gallyra vágta :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 A mögötte haladóról beszélünk... :D - őt tuti értesítették rádión, ezért is "oldotta le" egy jobb helyen ^_^ Mert azt ő oldja le ? Én azt hittem oltári szerencse, hogy pont ott esett le. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 ez tényleg ennyire hulladék, hogy senkinek nem teccik? Korrekt autó volt sztem. még mindig bejön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3Ahu_9c7BXg...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Szerintem egyszerűen túlvállalják magukat az emberek pénzügyileg. Kicentizik a törlesztőt. De az is lehet, hogy a Virágh gallyra vágta :D ^_^ Igazából érdekes... az autó tulképp hibátlan volt amikor mi eladtuk... nekünk 3.6-ba ment még el... aztán gyorsban potyogott le az ára folyamatosan... de tényleg érthetetlen, hogy miért kering ennyit szerencsétlen autó... tök a kis verda volt... nagyon szerettem... ha nem lenne bubu, vagy nem akartam volna, még most is abban csücsülnék... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3Ahu_9c7BXg...feature=related nem látszik a vége, így nem is izgi... :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 ha nem lenne bubu, vagy nem akartam volna, még most is abban csücsülnék... ^_^ Elfelejtetted h volt Verctrád is ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 kabrióóó Az jelent valamit hogy 3 ex Anti autó van a használtautón ? :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Talán azt hogy Anti burzsuj. :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 kabrióóó Az jelent valamit hogy 3 ex Anti autó van a használtautón ? ^_^ :P ;) mindjárt 4 lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Ezt vettem :D Keeway RY6,tudom hogy kínai ;) de az elsödleges szempont a sporolás.Rengeteg motort kipróbáltam,de nem igazán éreztem hogy egy 10 éves robogó ér 200e forintot...sajnos egy olasz új motor meg 500e forint.Ez újonnan 220e forint volt,2 év km korlátozás nélküli garanciával.Eddig mentem vele 300km,teljesen meg vagyok vele elégedve.Sajnos még be kell járatni,így 50 a max amivel lehet haladni vele,de 1000nél kiveszik a folytást.Összeségében sokkal rosszabbra számítottam ^_^ Hétfön már ezzel megyek dolgozni...Vettem bérletet a kompra így csak 26km a munkahelyem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Én meg lassan elkészültem...nem tul látványos, de újra beleszerettem egy kicsit :D ^_^ + hátsó ívek cserélve (nem lehet már b@szogatni a rozsdás ívek miatt ;) :P ) + küszöbök cserélve + jobb oldali ajtó újrafújva + 9"-es Borbet T-k fönt, 0km-es Proxes T1-ekkel - még az első üléseket rendbe kell tenni és azután nem szeretnék többet hozzányúlni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...ne/P6244907.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...ne/P6244911.jpg A Mézengúzon mi ez a randa lemezfelni? ;) :P :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 A Mézengúzon mi ez a randa lemezfelni? ;) :P :D ^_^ Napi 100km-re ez a leg ideálisabb :P ;) Az RH-t már rég eladtam :D Elég volt a pattogásból,2 L kevesebbet eszik a kocsi,és sokkal jobban is megy lemezkerékkel.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 ....Ezt vettem ^_^.... Gyááááááá az a kvárcóra :P Használd egészséggel, sok balesetmentes km-et :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 A Mézengúzon mi ez a randa lemezfelni? ;) :P :D ^_^ és milyen koszos ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Én meg lassan elkészültem...nem tul látványos, de újra beleszerettem egy kicsit :D ^_^ + hátsó ívek cserélve (nem lehet már b@szogatni a rozsdás ívek miatt ;) :P ) + küszöbök cserélve + jobb oldali ajtó újrafújva + 9"-es Borbet T-k fönt, 0km-es Proxes T1-ekkel - még az első üléseket rendbe kell tenni és azután nem szeretnék többet hozzányúlni ;) koptatós elsö lökös? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 mindjárt 4 lesz :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Talán azt hogy Anti burzsuj. :D ^_^ :P De legalább vehecc evót, mert a következő kocsija is Subaru lesz ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 :D Lárifári ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 ...de 1000nél kiveszik a folytást... Fateromnak Rieju robogója van, én hoztam haza, amikor vette, akkor 40et is csak nagy nehezen tudott menni, aztán szépen lassan elkezdett éledezni, 55nél viszont megáll. Kivették belőle a folytást és nem történt semmi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Én meg lassan elkészültem...nem tul látványos, de újra beleszerettem egy kicsit ^_^ :P + hátsó ívek cserélve (nem lehet már b@szogatni a rozsdás ívek miatt :P ;) ) + küszöbök cserélve + jobb oldali ajtó újrafújva + 9"-es Borbet T-k fönt, 0km-es Proxes T1-ekkel - még az első üléseket rendbe kell tenni és azután nem szeretnék többet hozzányúlni ;) http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...1_6908759_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash...0_7674208_n.jpg Szerintem kiba*ott szép lett. Főleg a felnik tetszenek. :D :P Elöl lett szélesítve végül? Dobbetét benne van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts