MOR16V Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Akkor te valami extra nudista lehetsz :D és kiforgatja ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 jah, szombat drift?????? ennyit még én is összekaparok valahonnan...... bezzeg mikor mi mondtuk hogy befizetünk akkor nem akartál jönni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 és kiforgatja :D amit forgatnak az a bunda nem a bőr teeeee :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 bezzeg mikor mi mondtuk hogy befizetünk akkor nem akartál jönni engem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 amit forgatnak az a bunda nem a bőr teeeee ;) :D Köpönyeg bázeeeeeee, nem bunda ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Köpönyeg bázeeeeeee, nem bunda :D ^_^ Kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda. Hej, bunda a bunda, juhászbunda a bunda, mégis bunda a bunda! Leterítem a bundámat, mégis bunda a bunda. Hej, bunda a bunda, juhászbunda a bunda, mégis bunda a bunda! Ha megázik is a bunda, mégis bunda a bunda. Hej, bunda a bunda, juhászbunda a bunda, mégis bunda a bunda! Ha rongyos is az a bunda, mégis bunda a bunda. Hej, bunda a bunda, juhászbunda a bunda, mégis bunda a bunda! Magyar népköltés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 engem is neked mindent fizet a cég nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda. Hej, bunda a bunda, juhászbunda a bunda, mégis bunda a bunda! Leterítem a bundámat, mégis bunda a bunda. Hej, bunda a bunda, juhászbunda a bunda, mégis bunda a bunda! Ha megázik is a bunda, mégis bunda a bunda. Hej, bunda a bunda, juhászbunda a bunda, mégis bunda a bunda! Ha rongyos is az a bunda, mégis bunda a bunda. Hej, bunda a bunda, juhászbunda a bunda, mégis bunda a bunda! Magyar népköltés Ezt én így ismerem : Kifordítom, befordítom, mégis köpönyeg a köpönyeg. Hej, köpönyeg a köpönyeg, juhászköpönyeg a köpönyeg, mégis köpönyeg a köpönyeg! Leterítem a köpönyeg, mégis köpönyeg a köpönyeg. Hej, köpönyeg a köpönyeg, juhászköpönyeg a köpönyeg, mégis köpönyeg a köpönyeg! Ha megázik is a köpönyeg, mégis köpönyeg a köpönyeg. Hej, köpönyeg a köpönyeg, juhászköpönyeg a köpönyeg, mégis köpönyeg a köpönyeg! Ha rongyos is az a köpönyeg, mégis köpönyeg a köpönyeg. Hej, köpönyeg a köpönyeg, juhászköpönyeg a köpönyeg, mégis köpönyeg a köpönyeg! Magyar népköltés Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 neked mindent fizet a cég nem? Drift szemlélést is ? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 neked mindent fizet a cég nem? ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 én ezt nem értem benne: " AZ ÁR NEMFELTÉTLEN ÉRTENDŐ" elb@szta a google translate Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 mókás kis szerkezet: klikkkattt Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 mókás kis szerkezet: klikkkattt kicsit idiótán néz ki hogy így kell ugrálni rajta ahhoz hogy tudj haladni vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 kicsit idiótán néz ki hogy így kell ugrálni rajta ahhoz hogy tudj haladni vele :D Elég hülyén néz ki jah, viszont első ránézésre nem mondod meg hogy az képes közlekedni a vizen! :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Uhhhh :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Uhhhh :D elég bátor volt a mögötte haladó a boxutcában, vagy nem vette ott még észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Elég hülyén néz ki jah, viszont első ránézésre nem mondod meg hogy az képes közlekedni a vizen! :P :D ez igaz. az első szerkezet úgy mozog mint a delfinek, hullámozva dolgozik. érdekes, de én kihagynám, mert ezt győzni kellene tüdővel ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 ez igaz. az első szerkezet úgy mozog mint a delfinek, hullámozva dolgozik. érdekes, de én kihagynám, mert ezt győzni kellene tüdővel :D de az komoly amikor átadogatják egymásnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 mókás kis szerkezet: klikkkattt Egyszer láttam a tévében egy szárazföldi kenguru-szerkezetet is az ürge be volt szíjjazva, a kenguruláb visszacsapó elvén működött, ment vele mint golyó. Azóta sem találom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 elég bátor volt a mögötte haladó a boxutcában, vagy nem vette ott még észre. Hogy nem lehet észrevenni egy emelőt a verda alatt?.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Hogy nem lehet észrevenni egy emelőt a verda alatt?.... Rosszul volt beállítva a középső tükör. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Ismerős interkulleres :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Rosszul volt beállítva a középső tükör. ;) ^_^ A mögötte haladóról beszélünk... :D - őt tuti értesítették rádión, ezért is "oldotta le" egy jobb helyen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Ismerős interkulleres ^_^ :P Ez AZ? Az ára mintha kezdene lefele menni :D Amúgy egyszer mentem a Corsával mögötte az M7-esen, amikor már nem Antié volt. Lehet, hogy ezért adják el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Ez AZ? Az ára mintha kezdene lefele menni :D Amúgy egyszer mentem a Corsával mögötte az M7-esen, amikor már nem Antié volt. Lehet, hogy ezért adják el ^_^ Hja... és tők kúl, hogy megy le az ára :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts