sárgaGSI Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 na ne szójjá be jó :D Na de komolyan jóval magasabb árakon futnak kint az ilyen gépek, mint nálunk, tehát ez elég kamu szagú. Amúgy tetszik. Lehet hogy kellene megint egy A vectra, ezzel a kadettal nem tudok megbarátkozni ;) De most csak a bordó let veci van fent, amit már elég rég árulnak. Kadett????? és ezt ide még be is mered írni??????? ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 van eladó :D nem mindneki akar akkora mázlista lenni mint te ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 jah, szombat drift?????? ennyit még én is összekaparok valahonnan...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 nem mindneki akar akkora mázlista lenni mint te :P namostakkortégedmegkikérdezett? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 jah, szombat drift?????? ennyit még én is összekaparok valahonnan...... az két hete volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 az két hete volt :D "Július 3-án tehát a tököli aszfalton ismételten DRIFT lesz, világos lesz." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 "Július 3-án tehát a tököli aszfalton ismételten DRIFT lesz, világos lesz." namostteiskezded? :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 "Július 3-án tehát a tököli aszfalton ismételten DRIFT lesz, világos lesz." talán ha nem én írom elhiszi :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 van eladó :D ^_^ még kevés tulaja volt. Komolyan agyalok egy vecin, de olyanon ami nem széthajtott ;) Ja hogy olyan nincs is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Kadett????? és ezt ide még be is mered írni??????? ^_^ :P ;) mé nem szabad :D jaj má csak írigyek hogy nekünk az is van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 ^_^ még kevés tulaja volt. Komolyan agyalok egy vecin, de olyanon ami nem széthajtott :P Ja hogy olyan nincs is :P Azt az autót utoljára Anti hajtotta szét ;) ;) Azóta elég alacsony az évi futásteljesítménye :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Azt az autót utoljára Anti hajtotta szét ^_^ :P Azóta elég alacsony az évi futásteljesítménye :D ;) te is hamar megváltál tőle, most Lanti is meg akar. Miért? Nem kell a feeling? Vagy inkább nem kell a stressz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Tényleg amúgy mit kóstálna? Kíváncsiságképp :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 te is hamar megváltál tőle, most Lanti is meg akar. Miért? Nem kell a feeling? Vagy inkább nem kell a stressz? ^_^ Több pénz kellett volna a malacperselybe, pl. a kettes reparálásához :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 vagy leülöm... Szabi is kapott ma 1et .40/72 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
turkymedve Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 sziasztok. egy kérdés C Vectra magyar nyelvű navigációt lehet valahol vásárolni, vagy esetleg le lehet magyarosítani?? próbálkoztam net keresőjében de sajna sikertelenül jártam :D ha netalán valaki tudna segíteni azt meg köszönném. üdv: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Szabi is kapott ma 1et .40/72 ^_^ egyik képen látszik, hogy mögöttem, jön... de nem hiszem, hogy öt is bemérték volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Több pénz kellett volna a malacperselybe, pl. a kettes reparálásához ^_^ nem-nem... ember kéne aki megcsinálja... mondjuk tényleg nem 100kért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 nem-nem... ember kéne aki megcsinálja... mondjuk tényleg nem 100kért :D Pattintsd le a témakört jóáron Pé-nek ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 sziasztok. egy kérdés C Vectra magyar nyelvű navigációt lehet valahol vásárolni, vagy esetleg le lehet magyarosítani?? próbálkoztam net keresőjében de sajna sikertelenül jártam :D ha netalán valaki tudna segíteni azt meg köszönném. üdv: Erre csak a nyelvtanulás lesz a megoldás ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Pattintsd le a témakört jóáron Pé-nek ^_^ :P ;) ;) ja egy ár jöhet, azt tudom mennyiért adta anno a Moles, de most mennyiért menne? naaaaaaaaaa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Ja ezt Lantinak akartam Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 sziasztok. egy kérdés C Vectra magyar nyelvű navigációt lehet valahol vásárolni, vagy esetleg le lehet magyarosítani?? próbálkoztam net keresőjében de sajna sikertelenül jártam :D ha netalán valaki tudna segíteni azt meg köszönném. üdv: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Ja ezt Lantinak akartam Ja, semmi baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Ja, semmi baj ^_^ tényleg te most mivel kavarsz? kicsit nem vagyok képben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts