Atommanó Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 pontosan, elfér a mélygarázsba :D ^_^ végül is többet nem fog fogyasztani mint a Veki ami 1m-en 50 lici 100-as eltüntetett... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 végül is többet nem fog fogyasztani mint a Veki ami 1m-en 50 lici 100-as eltüntetett... :D na igen ebben verhetetlen.... de mind1 a havi adagját eljátszotta 1m-en ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 na igen ebben verhetetlen.... de mind1 a havi adagját eljátszotta 1m-en :D ^_^ :P Ezt én is meg tudom csinálni, csak akkor még a felni is lekopik, nem, hogy a gumik... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ezt én is meg tudom csinálni, csak akkor még a felni is lekopik, nem, hogy a gumik... :P ;) jaj ez nagyon subarus duma volt már ;) :D :P :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 jaj ez nagyon subarus duma volt már :D :P :P :D ^_^ :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 megyek is aludni mert reggel korán kelek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 megyek is aludni mert reggel korán kelek :D na jó, annyira mégse korán ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 40 helyett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 40 helyett http://kepfeltoltes.hu/100629/12636813591_...ltoltes.hu_.jpg Úgyis céges autó :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 akkor már ezt nééztem meg... tuti nem bírnék ennyit koncentrálni, h ne basszam el... Látod Anti, itt rendesen be van állítva a váltásjelző :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Látod Anti, itt rendesen be van állítva a váltásjelző ;) Neki oda ejt vissza, ahol nekem már villogásra van állítva... ^_^ :P Amúgy most én is feljebb tettem... 6.700-ra... ;) Lanti! Örülj neki, hogy nem a Vekivel voltál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Vajh, ez mozgó kocsiból lekapos vót ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Vajh, ez mozgó kocsiból lekapos vót ? Akkor lenne alul a V-nél érték nem? Jó volna tudni. Bár lehet, hogy éppen megállt, de attól még közlekedett. :D Amúgy ez Dabason volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Akkor a V 0 lenne, ha megáll... Vagy csak kitakarták, "gyári hibás" a készülék, nehogymár bizonyíték legyen, hogy ők is többel haladtak.... Akkor lenne alul a V-nél érték nem? Jó volna tudni. Bár lehet, hogy éppen megállt, de attól még közlekedett. :D Amúgy ez Dabason volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Akkor a V 0 lenne, ha megáll... Vagy csak kitakarták, "gyári hibás" a készülék, nehogymár bizonyíték legyen, hogy ők is többel haladtak.... Jaja, lehet. Mindenesetre a k.anyjukat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Akkor a V 0 lenne, ha megáll... Vagy csak kitakarták, "gyári hibás" a készülék, nehogymár bizonyíték legyen, hogy ők is többel haladtak.... Na ha ennyire benne vagy, akkor mi az L ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Vajh, ez mozgó kocsiból lekapos vót ? fa alatt álltak... megpróbáltam rámenni a mögöttem levőre de két részletben látszik a rendszámom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Na ha ennyire benne vagy, akkor mi az L ? ^_^ Szerintem, hogy honnan mérnek. Ha 58-al ment volna 40 helyett, akkor nem lett volna gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 fa alatt álltak... megpróbáltam rámenni a mögöttem levőre de két részletben látszik a rendszámom.... Olyan furcsa volt a szög, azért kérdeztem. És akkor ezt most te perkálod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 nem mondtam, hogy benne vagyok... milyen L... én csak válaszoltam Stefan feltevésére, mert ismereteimszerint ha vmi ki van kapcsolva akko nincs érték, ha meg dolgozik, de nincs mérhető érték, akkor vagy --- vagy 0 nak kéne lenni... úgy általánosságban elfogadott kijelzéseket figyelembe véve . Na visszanéztem... ha 222 méterre nem volt oldó tábla, akkor jó nagy hülye ha tényleg az a mozgó jármű sebessége... amúgy sztem nem ritka az hogy a rendőr "húzza" a többieket... aztán ez van... De ha ennyire érdekel mi micsoda, majd megkérdezem a rendőr barátomat, hátha ő tudja... Na ha ennyire benne vagy, akkor mi az L ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 lehet hogy a L(ast) azaz az az előtti mérést mutatja... vagy ilyesmi... vagy tényleg a Limitet... Majd megkérdezem... Szerintem, hogy honnan mérnek. Ha 58-al ment volna 40 helyett, akkor nem lett volna gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Olyan furcsa volt a szög, azért kérdeztem. És akkor ezt most te perkálod ? vagy leülöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Anti mi lesz a következő kocsid? Csak hogy előre tudjak olyat venni, ne kelljen utánad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 5000000 EUR??? ^_^ :P na ne szójjá be jó :D Na de komolyan jóval magasabb árakon futnak kint az ilyen gépek, mint nálunk, tehát ez elég kamu szagú. Amúgy tetszik. Lehet hogy kellene megint egy A vectra, ezzel a kadettal nem tudok megbarátkozni ;) De most csak a bordó let veci van fent, amit már elég rég árulnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 na ne szójjá be jó :D Na de komolyan jóval magasabb árakon futnak kint az ilyen gépek, mint nálunk, tehát ez elég kamu szagú. Amúgy tetszik. Lehet hogy kellene megint egy A vectra, ezzel a kadettal nem tudok megbarátkozni :P De most csak a bordó let veci van fent, amit már elég rég árulnak. van eladó ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts