Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Már tegnap írták, hogy gebasz van

Jaja..

^_^

Kár.. pedig én is ncore-os voltam..volt már vagy 40es arányom :D (meg BH.. az még megy..)

Elküldve

akkor vigyázzatok, mert állítólag valaki fellőtt egy oldalt ami kamu és jelszólopkodás megy

bazz mekkora gyökér kancsónak kell már lenni ehhez :D ^_^

Elküldve
akkor vigyázzatok, mert állítólag valaki fellőtt egy oldalt ami kamu és jelszólopkodás megy

bazz mekkora gyökér kancsónak kell már lenni ehhez :D ^_^

Még jó, hogy én ezekhez nem is értek... :P ;)

Elküldve
ha tud valaki bithumenes meghivot küldeni lecci küldjön

Van más is aki próbálkozik ahogy elnézem :D

richardhorveth válasz | megnéz 2010.06.18 10:48:01 © (1059)

BITHUMEN-ES MEGHIVOT VENNÉK!!ÁR NEM SZÁMIT!email:richardhorvath89@freemail.hu

Előzmény: torrentmaister (1057)

Elküldve

Komolyan vicc,hogy a sünök azt hiszik tehetnek ez ellen.

Szánalamas,hogy erre van energiájuk,de más alapvető dolgokra meg...na mindegy.

Maradok bithunál,meg a nem otthoni seed-nél!

Elküldve

Meg tudná nekem adni valaki a Maresz számát? Nem tudom elérni és lóg nekem pénzel már kb. fél éve és kib...ttul unom hogy sz@rik rá. Priviben a számot. Köszi. SOS

Elküldve
Meg tudná nekem adni valaki a Maresz számát? Nem tudom elérni és lóg nekem pénzel már kb. fél éve és kib...ttul unom hogy sz@rik rá. Priviben a számot. Köszi. SOS

Az király. És ha wiwen írsz neki?

Elküldve
Az király. És ha wiwen írsz neki?

Hát ezen már túl vagyok, többször is írtam neki, de még csak el sem olvassa, pedig minden nap fent van. Szánalmas.

Elküldve

melyik Maresz-re gondolunk?

Elküldve
melyik Maresz-re gondolunk?

direkt nem írtam nevet :D Így is sokan ismerik. De úgy fest sikerült elcsípnem, majd kiderül. De telószámot ha tud valaki azt még mindig megköszönném.

Elküldve

nem akartam olyan Maresz telószámot küldeni aki esetleg nem az akin számon kell kérni a dolgot..."vicces" lett volna :D

direkt nem írtam nevet ^_^ Így is sokan ismerik. De úgy fest sikerült elcsípnem, majd kiderül. De telószámot ha tud valaki azt még mindig megköszönném.
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.